Ticker

20/recent/ticker-posts

Χάρτινες χριστουγεννιάτικες μπάλες για να στολίσετε το δέντρο σας
Προσθέστε λάμψη και λάμψη στο δέντρο σας φέτος με αυτά τα μοναδικά γκλίτερ στολίδια! Τα φώτα του δέντρου σας θα αστράφτουν από αυτές τις όμορφες χάρτινες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Τέλειο οικογενειακό έργο για τις διακοπές!

Απαιτούμενες δεξιότητες: Καμία. Ακόμα κι αν δεν έχετε φτιάξει ποτέ πριν, μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα στολίδια. Θα είστε χαρτί Mod Podging, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι χειροτεχνίας και μετά χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι κόλλας. Αν δεν έχετε φτιάξει τίποτα, απλά δουλέψτε αργά.

Χάρτινες χριστουγεννιάτικες μπάλες
Με τα χρόνια έχω κάνει ΠΟΛΛΕΣ χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και έχω φτιάξει ΠΟΛΛΑ χριστουγεννιάτικα στολίδια. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να φανταστείτε ότι είμαι craft blogger, οπότε αυτό κάνω. Και το απολαμβάνω!

Τούτου λεχθέντος, κάθε τόσο μου αρέσει ένα εύκολο έργο. Ένα έργο που έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν ή είναι εξαιρετικά απλό. Κάτι που δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι και μπορώ απλώς να το κάνω . . . και να απολαύσω τον ρόλο της κατασκευής αφήνοντας τον εγκέφαλό μου να ξεφύγει.

Αυτές οι χάρτινες χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι ακριβώς αυτό το έργο.

Είναι μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία για παιδιά, αλλά είναι επίσης διασκεδαστικά για ενήλικες. Φαίνονται καλά όχι μόνο σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά τυχαία κρέμονται γύρω από το εξοχικό σας και στις πόρτες. Πιστέψτε με, θα τα θέλετε ως μέρος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σας!

Προμήθειες για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα στολίδια με glitter

Στολίδια από χαρτί για μπάλα

Αυτές οι χάρτινες χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορούν να γίνουν με τέσσερα εύκολα βήματα. Πηγαίνετε στο Mod Podge το χαρτί και μετά κόψτε το σε λωρίδες. Στη συνέχεια θα κολλήσετε το χαρτί μεταξύ τους και θα προσθέσετε μια κρεμάστρα.

Προμήθειες προς χρήση

Υπάρχουν ουσιαστικά δύο μέρη σε αυτά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια: το χαρτί και το Mod Podge. Ας ξεκινήσουμε με το Mod Podge. Μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φόρμουλα θέλετε, αλλά φαντάζομαι ότι θα θέλετε λάμψεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε είτε το Sparkle Mod Podge (λίγο glitter), το Extreme Glitter Mod Podge (περισσότερο glitter) είτε το Mega Glitter Mod Podge (πολύ glitter!).

Όσον αφορά το χαρτί, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι λίγο πιο χοντρό όπως χαρτόνι ή χαρτί λευκώματος. Πρέπει να έχει κάποιο «σώμα» έτσι ώστε η χάρτινη μπάλα να κρατά το σχήμα της.


Είστε έτοιμοι να φτιάξετε αυτά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας; Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω τρόπο! Θα θέλετε να δείτε και το βίντεο στην ανάρτηση.

Συγκεντρώστε αυτές τις προμήθειες

 • Mod Podge Mega Glitter – διατίθεται σε τρία χρώματα
 • Χρωματιστό χαρτόνι
 • Πιστόλι κόλλας
 • Μαχαίρι χειροτεχνίας και χαλάκι
 • Κυβερνήτης
 • Μολύβι
 • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
 • Κεντητικό νήμα
 • Βελόνα
 • Ψαλίδια
Εφαρμόστε το Glitter

Τοποθετήστε το χαρτόνι στην επιφάνεια εργασίας σας. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, απλώστε ένα στρώμα Mod Podge Mega Glitter στο χαρτόνι και αφήστε το να στεγνώσει.

Δείτε αν σας αρέσει το επίπεδο λάμψης – αν ναι, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αν θέλετε περισσότερη λάμψη, επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα και αφήστε να στεγνώσει ξανά.

Κόψτε το χαρτόνι

Πιάσε το μαχαίρι χειροτεχνίας, το χαλάκι και τον χάρακα. Κόψτε το χαρτόνι σε λωρίδες 3/4″. Στο πίσω μέρος κάθε λωρίδας, κάντε μια μικρή κουκκίδα στο κέντρο με το μολύβι σας.

Εάν εργάζεστε με παιδιά, μπορείτε να σχεδιάσετε γραμμές με μολύβι (κομμένα) κάτω από το χαρτόνι με το χάρακα και να τα αφήσετε να κόψουν με ψαλίδι.

Σχηματίστε την μπάλα

Χρησιμοποιώντας τη ζεστή κόλλα, στερεώνουμε τις λωρίδες στο κέντρο, κάνοντας πρώτα έναν σταυρό με δύο κομμάτια. Χρησιμοποιήστε τη ζεστή κόλλα για να συνδέσετε δύο ακόμη λωρίδες, χωρίζοντας το σχήμα σταυρού με ένα "Χ".

Ενώστε τις άκρες στο επάνω μέρος με την ίδια μέθοδο όπως παραπάνω, ξεκινώντας από την πρώτη λωρίδα. Θα περάσεις και μετά θα περάσεις. Αφήστε να κρυώσει.

Προσθέστε την κρεμάστρα

Χρησιμοποιήστε τη βελόνα για να ανοίξετε μια μικρή τρύπα στο επάνω μέρος της χάρτινης χριστουγεννιάτικης μπάλας. Χρησιμοποιώντας μια βελόνα και το νήμα, δημιουργήστε μια κρεμάστρα στο πάνω μέρος.

Τότε θα κρεμάσεις αυτά τα κακά αγόρια στο δέντρο σου!

Χάρτινες χριστουγεννιάτικες μπάλες DIY
Θα λατρέψετε πώς λάμπουν αυτές οι χάρτινες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει. . . είναι πιο έντονες σε πιο σκούρο χαρτί. Αλλά φαίνονται υπέροχα σε οποιοδήποτε χρώμα, για να είμαι ειλικρινής.

Δείτε παρακάτω τον εκτυπώσιμο τρόπο.


Χρόνος προετοιμασίας
5 λεπτάΕνεργός χρόνος
1 ώραΣυνολικός χρόνος
1 ώρα 5 λεπτάΔυσκολία
ΑνεταΕκτιμώμενο κόστος
$2

Υλικά


 • Mod Podge Mega Glitter • Χρωματιστό χαρτόνι • Σπάγγος
Εργαλεία


 • Πιστόλι θερμής κόλλας • Μαχαίρι χειροτεχνίας και χαλάκι • Κυβερνήτης • Μολύβι • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ • Βελόνα • Ψαλίδια

Οδηγίες


 1. Καλύψτε το χαρτόνι χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και το Mod Podge Mega Glitter. Αφήστε να στεγνώσει.
 2. Κόψτε το χαρτόνι σε λωρίδες 3/4" και σημειώστε το κέντρο στο πίσω μέρος με ένα μολύβι.
 3. Χρησιμοποιώντας ζεστή κόλλα, στερεώστε τις λωρίδες στο κέντρο, κάνοντας πρώτα έναν σταυρό. Στη συνέχεια, συνδέστε δύο ακόμη λωρίδες, χωρίζοντας το σχήμα σταυρού.
 4. Ενώνουμε τις άκρες με την ίδια μέθοδο όπως παραπάνω, ξεκινώντας από την πρώτη λωρίδα.
 5. Τρυπήστε μια μικρή τρύπα στην κορυφή της χάρτινης μπάλας χρησιμοποιώντας μια βελόνα και κλωστή και προσθέστε την κρεμάστρα που θέλετε.
Κάνατε αυτό το έργο;


Αφήστε μια βαθμολογία ή μοιραστείτε μια φωτογραφία στο Pinterest!


Αν σας άρεσε να φτιάχνετε αυτά τα στολίδια για τη Χριστουγεννιάτικη μπάλα, θα ήθελα πολύ να δείτε αυτές τις άλλες ιδέες:Post a Comment

0 Comments