Ticker

20/recent/ticker-posts

Καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον


Σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω μερικά εξαιρετικά δροσερά οικολογικά προϊόντα καθαρισμού. Δεν είναι απλώς πράσινα καθαριστικά, είναι μοναδικά με τον καινοτόμο τρόπο που χρησιμοποιούν συσκευασίες μηδενικών απορριμμάτων και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα της μεταφοράς. Η εταιρεία ονομάζεται Earth Breeze και έχει αποστολή να σας βοηθήσει να ζήσετε έναν ισχυρό καθαρισμό με οικολογικό υπεύθυνο τρόπο. Γνωστοί για τα έξυπνα οικολογικά σεντόνια πλυντηρίου τους, εισάγουν μερικά εντυπωσιακά νέα φιλικά προς τη γη προϊόντα καθαρισμού στη σειρά τους. Η Earth Breeze μοιράστηκε ένα δείγμα των προϊόντων της μαζί μου για να διευκολυνθεί ο έλεγχος.

Κριτικές για τα φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά Earth Breeze

Θα παρέχω λεπτομερείς κριτικές της Earth Breeze για πολλά συγκεκριμένα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού, αλλά πρώτα θα σας πω μερικές γενικές πληροφορίες για αυτήν την φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία.

Κριτικές Earth Breeze
Χωρίς πλαστικό

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το Earth Breeze είναι ότι η συσκευασία τους συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών κανατών από το να φτάσουν στις χωματερές και στους ωκεανούς μας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Οπως και National Geographic λέει, «Η πλαστική ρύπανση έχει γίνει ένα από τα πιο πιεστικά περιβαλλοντικά ζητήματα, καθώς η ραγδαία αυξανόμενη παραγωγή πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης υπερκαλύπτει την ικανότητα του κόσμου να τα αντιμετωπίσει».

Λιγότερες εκπομπές άνθρακα

Αλλά το Earth Breeze κάνει περισσότερα από την εξάλειψη των πλαστικών συσκευασιών. Μείωσαν επίσης το αποτύπωμα άνθρακα στη μεταφορά προϊόντων χρησιμοποιώντας συμπυκνωμένα σκευάσματα χωρίς υγρά. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι «οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (GHG) από τις μεταφορές ευθύνονται περίπου 27 τοις εκατό των συνολικών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου στις ΗΠΑ», μπορείτε να δείτε τι εντυπωσιακή καινοτομία είναι αυτή.

Υπεύθυνη, φθηνή, εξοικονόμηση χώρου

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι οι συσκευασίες μηδενικών απορριμμάτων Earth Breeze που είναι βιοαποδομήσιμες και ανακυκλώσιμες είναι μια πολύ οικολογικά υπεύθυνη επιλογή. Είναι επίσης εξαιρετικό για το βιβλίο τσέπης σας, καθώς αυτή η μείωση της συσκευασίας σας επιτρέπει να αποκτήσετε πολύ περισσότερα προϊόντα και μεγαλύτερη έκπτωση σε όγκο. Τα εύχρηστα, προμετρημένα φύλλα εξοικονομούν επίσης πραγματικό χώρο!

Αγοράστε One Give Ten

Για κάθε πακέτο που αγοράζεται, η Earth Breeze δωρίζει 10 φορτία απορρυπαντικού σε μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Η Earth Breeze είναι περήφανη που παρουσιάζει το πρόγραμμα Buy One Give Ten δωρίζοντας τα προϊόντα της σε διαφορετικούς οργανισμούς. Μέχρι σήμερα, έχουν δωρίσει ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (5.076.140 για την ακρίβεια) φορτία απορρυπαντικού πλυντηρίου σε όσους έχουν ανάγκη, έχουν φυτέψει συνολικά 39.652 δέντρα και έχουν καθαρίσει 7 παραλίες. Μπορείτε να λάβετε ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία ή να διαβάσετε περισσότερα για το Επίδραση αερίου της Γης στην ιστοσελίδα τους.

Εντάξει, τώρα στις λεπτομερείς κριτικές του Earth Breeze!

Φύλλα απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων Earth Breeze
Οικολογικά σεντόνια πλυντηρίου Earth Breeze

Αυτό είναι το κορυφαίο προϊόν Earth Breeze. Τα οικολογικά φύλλα απορρυπαντικού πλυντηρίου είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που στοχεύει στην προσφορά μιας εντελώς νέας λύσης για το πλύσιμο ρούχων.

«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πλένουμε ρούχα. Τότε ήταν που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Earth Breeze. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη και πράσινη λύση για τη βιομηχανία πλυντηρίων ρούχων που δεν είναι μόνο καλύτερη για το περιβάλλον αλλά και για τα ρούχα σας. Δημιουργήσαμε επίσης συσκευασίες που είναι μηδενικά απόβλητα και που απαιτούν περίπου 94% λιγότερες εκπομπές άνθρακα για τη μεταφορά.
Στο Earth Breeze, προσπαθούμε πραγματικά να αλλάξουμε τον τρόπο που πλένουμε τα ρούχα. Οι άνθρωποι θα πλένουν ρούχα σήμερα, αύριο και πολύ στο μέλλον. Είναι αναγκαιότητα της ζωής και ΥΠΑΡΧΕΙ καλύτερος τρόπος να το κάνεις. Σε αυτό πιστεύουμε και σε αυτό στεκόμαστε πίσω. Ελπίζουμε ότι θα δοκιμάσετε το προϊόν, θα απολαύσετε τα οφέλη και θα μας βοηθήσετε να αλλάξουμε έναν παλιό κλάδο χωρίς πρόθεση να αλλάξουμε τον εαυτό του.»

Τι είναι λοιπόν τα οικολογικά φύλλα απορρυπαντικού πλυντηρίου Earth Breeze;

Τα Eco Sheets Earth Breeze είναι απορρυπαντικό πλυντηρίου. Βάζετε ένα φύλλο στο πλυντήριο με μεγάλο φορτίο ρούχων και κάνει τα ρούχα σας όμορφα και καθαρά. (Μισό φύλλο για κανονικό φορτίο.) Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μέτρηση υγρού απορρυπαντικού ή διαρροών ή υπολειμμάτων κολλήματος. Δεν έρχονται τυλιγμένα σε πλαστικό ή σε πλαστικές κανάτες ή πλαστικές σακούλες. Είναι απλώς υψηλής ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σε εύχρηστη μορφή φύλλου.

 • Χωρίς φθαλικές ενώσεις
 • Χωρίς φωσφορικά άλατα
 • Χωρίς χλωρίνη και βαφές
 • Χωρίς Paraben
 • Vegan & Cruelty Free
 • Μειώνει το φορτίο σας στο περιβάλλον
 • Υποαλλεργικό & Δερματολόγο Ελεγμένο
 • Λειτουργεί με κάθε τύπο πλυντηρίου (περιλαμβάνονται τα μηχανήματα HE) ή για πλύσιμο στο χέρι.
 • Βιοδιασπώμενη Συσκευασία
 • Βιοδιασπώμενα συστατικά
 • Εξαιρετικά συμπυκνωμένο και αφαιρεί ακόμη και σκληρούς λεκέδες
 • Φρέσκο ​​άρωμα με νότες λουλουδιών ή χωρίς άρωμα (ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες).
 • έως και 60 φορτία σε κάθε συσκευασία, που τα κάνει περίπου 33 σεντ ανά φορτίο
Λατρεύω αυτά τα εύχρηστα σεντόνια ρούχων Earth Breeze. Είναι εύχρηστα και λειτουργούν τέλεια και με κρύο νερό. Δεν πιάνουν καθόλου χώρο και είναι ιδανικά για πλύσιμο ρούχων εν κινήσει. Έστειλα μερικά σε οικολογικά σεντόνια για να κοιμηθώ στην καλοκαιρινή κατασκήνωση με τον έφηβο γιο μου επειδή είναι ελαφριά και δεν έπιαναν πολύ χώρο στη βαλίτσα του. Λειτουργούν καλά και για το ευαίσθητο δέρμα του!

Οικολογικά φύλλα Earth Breeze
Οικολογικά φύλλα Earth Breeze Multi Surface Cleaner

Αυτό το ιδιοφυές οικολογικό καθαριστικό πολλαπλών επιφανειών αξιοποιεί την ίδια καινοτόμο ιδέα του συμπυκνωμένου απορρυπαντικού χωρίς υγρό που ανέφερα παραπάνω. Το Earth Breeze εξαλείφει τις πλαστικές συσκευασίες και μειώνει τις εκπομπές άνθρακα από τη μεταφορά με αυτά τα οικολογικά φύλλα. Απλώς ρίχνετε 1 φύλλο σε ένα μπουκάλι ψεκασμού με 17 ουγγιές νερό και ανακινείτε. Στη συνέχεια είναι έτοιμο για χρήση σε διάφορες σκληρές μη πορώδεις επιφάνειες γύρω από το σπίτι σας. Απλώς ψεκάστε και σκουπίστε.

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα οικολογικά φύλλα καθαρισμού πολλαπλών επιφανειών για να καθαρίσετε το μπάνιο, τους πάγκους της κουζίνας, τις σόμπες και τις συσκευές, τα τραπέζια γραφείου, τις καρέκλες και τα ράφια και τις περισσότερες επιφάνειες του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και για συσκευές και παιδικά παιχνίδια. Προσθέστε το σεντόνι στη μπανιέρα ή την τουαλέτα σας για μία μόνο χρήση ή σε έναν κουβά με νερό για τη σφουγγαρίστρα σας.»

Μου αρέσει που 1 συσκευασία από αυτά τα σεντόνια ισούται με 16 μπουκάλια καθαριστικού και όμως πιάνει μόνο ένα μικρό χώρο και δεν σπαταλά πλαστικό. Το ίδιο το καθαριστικό μυρίζει υπέροχα και λειτουργεί σαν γούρι.

Ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Earth Breeze Power Pebbles
Ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Earth Breeze Power Pebbles

Αυτά είναι λιγότερο καινοτόμα ως προϊόν. Τα Power Pebbles είναι βασικά απλώς πιο συμπυκνωμένα ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων. Αλλά λειτουργούν εξαιρετικά, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και διατίθενται σε βιοδιασπώμενες συσκευασίες. Δεν μπορώ να το πάρω αυτό στο παντοπωλείο μου, οπότε εξακολουθεί να προηγείται!

Λειτουργούν υπέροχα στα φορτία του πλυντηρίου πιάτων μου, τα οποία είναι γεμάτα με οικογενειακά πιάτα όλων των ειδών. Κόβουν το λίπος και τη βρωμιά χωρίς επιπλέον τρίψιμο. Λατρεύω το άρωμα εσπεριδοειδών λεμονιού.

Αντικατάσταση υφασμάτινων χαρτοπετσέτες Hope
Πίσω και μπροστά του Hope Towels: Στεγνό στη συσκευασία, Βρεγμένο στο νεροχύτη μου
The Hope Cloth – 3 Pack – Αντικατάσταση χαρτοπετσέτας

Το πανί Hope έχει σχεδιαστεί για αντικατάσταση χαρτοπετσέτας. Αυτή η φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση αντί των άχρηστων χαρτοπετσέτες είναι μακράς διαρκείας και ανθεκτική αντικαθιστώντας έως και 1500 χαρτοπετσέτες. Είναι πολύ αποτελεσματικά στην απορρόφηση, ώστε να μπορείτε να στεγνώσετε υγρές επιφάνειες αντί για πολλές χαρτοπετσέτες. Καθαρίζονται επίσης εύκολα. Απλώς τα πετάω στο πλυντήριο με την μπουγάδα μου.

Πώς να παραγγείλετε Earth Breeze

Το Earth Breeze έχει 100% Εγγύηση Ικανοποίησης! Εάν δεν αγαπάτε απόλυτα το Earth Breeze για οποιονδήποτε λόγο, απλώς στείλτε τους email και θα σας επιστρέψουν τα χρήματα. Λατρεύω τα προϊόντα Earth Breeze και στοιχηματίζω ότι δεν θα χρειαστώ αυτήν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά είναι πάντα ωραίο να γνωρίζουμε ότι είναι εκεί!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα ή να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του συνδέσμου συνεργάτη μου για το Ιστοσελίδα Earth Breeze. Πηγαίνετε για μια εφάπαξ αγορά ή κερδίστε έκπτωση για μια μηνιαία συνδρομή!

Η Earth Breeze έχει μια όμορφη αποστολή: «Είμαστε σε μια αποστολή να φτιάξουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, χαμηλών αποβλήτων που έχουν ουσιαστικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, επειδή οι μικρές πράξεις έχουν πλέον τεράστιο αντίκτυπο αύριο». Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα προϊόν Earth Breeze, βοηθάτε να γίνει αυτό το ευγενές όνειρο πραγματικότητα. Πολύ ωραίο!

Νομίζω ότι τα φιλικά προς το περιβάλλον φύλλα απορρυπαντικού είναι μια πραγματικά υπέροχη ιδέα! Όχι άλλες σπάταλες πλαστικές κανάτες! Σας αρέσουν τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα; Πιστεύετε ότι θα δοκιμάσετε αυτά τα φύλλα Earth Breeze;

Σχετική ανάρτηση:

Πράσινες Ιδέες Ζωής


Post a Comment

0 Comments