Ticker

20/recent/ticker-posts

Στεφάνι 4ης Ιουλίου Φτιαγμένο σε Δεκαπέντε λεπτά!

Αναζητάτε πατριωτική έμπνευση; Φτιάξτε αυτό το στεφάνι της 4ης Ιουλίου με θέμα το «πυροβόλα» σε 15 λεπτά επίπεδη! Είναι πολύ εύκολο και ο καθένας μπορεί να το κάνει.

Απαιτούμενες δεξιότητες: Καμία. Ακόμα κι αν δεν έχετε φτιάξει ποτέ πριν, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το στεφάνι. Θα χρησιμοποιείτε κόφτες σύρματος. τα υπόλοιπα είναι απλά.

Κάντε ένα στεφάνι 4ης ΙουλίουΠρέπει να πω ότι, όσον αφορά τη διακόσμηση των γιορτών, τα στεφάνια είναι το απόλυτο αγαπημένο μου – κάτω τα χέρια! Μου αρέσει ιδιαίτερα όταν ένα στεφάνι μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο φτιάχνοντας στεφάνια και τα αποτελέσματα είναι υπέροχα. . . και το εχω κανει και αυτο.

Αλλά μερικές φορές προκαλώ τον εαυτό μου να φτιάξει ένα στεφάνι όσο πιο γρήγορα γίνεται, μόνο και μόνο για να δω πόσο γρήγορα μπορώ να το κάνω. Έτσι δημιούργησα αυτό το 15λεπτο στεφάνι της Τέταρτης Ιουλίου. Δεν σου θυμίζει κροτίδες; Και εγώ! Και το έφτιαξα με προμήθειες από τον Michaels!

Αναζητάτε περισσότερη πατριωτική έμπνευση; Δείτε τις μπομπονιέρες για πάρτι της 4ης Ιουλίου ή αυτά τα Διακόσμηση τέταρτης Ιουλίου.

DIY Στεφάνι 4ης ΙουλίουΣτεφάνι Τέταρτης Ιουλίου

Συγκεντρώστε αυτές τις προμήθειες

Μπορείτε να πιστέψετε πόσο λίγες προμήθειες θα χρησιμοποιήσετε; Ναι, αυτό είναι!

Σημείωση: Εάν μπορείτε να βρείτε μια μεταλλική γιρλάντα πομ πον, μπορείτε απλά να τυλίξετε τη φόρμα του συρμάτινου στεφάνου όπως έκανα εδώ. Είναι ακόμα πιο γρήγορο. . . απλά σου δίνω άλλη επιλογή!

Κόκκινα, λευκά και μπλε μεταλλικά σπρέι πομ πομΑυτά είναι τα σπρέι αλουμινίου που βρήκα στο Michaels. Τράβηξα μια φωτογραφία στο φως του ήλιου για να δείτε πώς λάμπουν τα πομ πον. Είναι ΠΟΛΥ cool! Ήταν εκτεθειμένα όταν μπήκα για πρώτη φορά στο κατάστημα και με τράβηξαν αμέσως.

Έρχονται σε μπαστούνια σε ένα σετ τριών δεμένα μεταξύ τους - και χρησιμοποιούνται συνήθως για συνθέσεις με λουλούδια ή επιτραπέζια. Αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω για το στεφάνι μου. Έπιασα οκτώ συνολικά, έτσι ώστε να έχω 24 ξεχωριστά "πόμ".

Το κοπτικό ψεκάζει το σετ με συρματοκόπτεςΕκεί μπαίνουν οι κόφτες σύρματος. Θα κόψετε κάθε μεμονωμένο "ψεκασμό" από το σετ των τριών, προς το κάτω μέρος, χρησιμοποιώντας τους κόφτες σύρματος. Είναι πολύ εύκολο να αποκοπούν.

Τυλίγοντας κόκκινα και μπλε μεταλλικά πομ πον γύρω από μια φόρμα στεφάνουΈπειτα, κρατώντας το μέρος του πομ προς τα εμπρός, θα λυγίσετε το λευκό σύρμα γύρω από το πράσινο στεφάνι. Ειναι πολυ ευκολο.

Ενώ υπάρχει κάποια αντίσταση από το σύρμα, δεν χρειάζεστε δύναμη σαν Hulk για να το κάνετε. Απλώς πιάστε και τυλίξτε για να φτιάξετε το στεφάνι της 4ης Ιουλίου όπως φαίνεται.

Κόκκινα και μπλε μεταλλικά πομ πον προσαρτημένα σε συρμάτινο πλαίσιο με στεφάνιΌταν αναποδογυρίσετε το στεφάνι, τα πομ θα μοιάζουν με αυτό. Θα βάλετε αρκετά στο στεφάνι ώστε να γεμίσει το πλαίσιο και να καλύψει το σύρμα. Μου πήρε 24 πομ. Στη συνέχεια θα κάνετε λίγο «χνουδάκι» με τα χέρια σας!

Μόλις τελειώσετε, βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια έχουν κουμπώσει μέσα. Γυρίστε το πλαίσιο του στεφανιού και δουλέψτε για να τυλίγετε τα καλώδια σε διάφορα σημεία, ώστε να μην ανατρέπονται.

Εάν έχετε μερικά κοντά σύρματα, μπορείτε πάντα να στερεώσετε με λουλουδάτη ταινία. Δεν το χρειαζόμουν.

Κάντε ένα στεφάνι 4ης ΙουλίουΧρησιμοποίησα τα σπρέι αλουμινίου που έχουν ένα κόκκινο, ένα λευκό και ένα μπλε καθώς και τα σπρέι που έχουν κόκκινα/λευκά/μπλε πομ όλα σε ένα. Στη συνέχεια, για να ολοκληρώσω την εμφάνιση, χρησιμοποίησα ένα σπρέι αλουμινόχαρτου με αστέρια.

Έκοψα τρεις σημαίες και μερικά σετ αστέρια με τους κόφτες σύρματος, το τύλιξα και το κόλλησα στο κέντρο του στεφανιού. Έτοιμο και έτοιμο για κρέμασμα!

Απόδοση: 1 στεφάνι

Στεφάνι 4ης Ιουλίου

Κάντε ένα στεφάνι 4ης Ιουλίου
Μάθετε πώς να φτιάχνετε ένα κόκκινο, λευκό και μπλε πατριωτικό στεφάνι χρησιμοποιώντας μερικά υλικά καταστήματος χειροτεχνίας.

Ενεργός χρόνος
15 λεπτά


Συνολικός χρόνος
15 λεπτά


Δυσκολία
Ανετα


Εκτιμώμενο κόστος
$17
Υλικά


  • Σκελετός από συρμάτινο στεφάνι - 12"  • Κόκκινες, λευκές και μπλε επιλογές pom pom - 8
Εργαλεία


  • Συρματοκόπτης

Οδηγίες


  1. Κόψτε κάθε μεμονωμένο "ψεκασμό" από το σετ των τριών, προς το κάτω μέρος, χρησιμοποιώντας τους κόφτες σύρματος.
  2. Κρατώντας το τμήμα πομ προς τα εμπρός, λυγίστε το λευκό σύρμα γύρω από το πράσινο στεφάνι. Πιάστε ελαφρά με τους κόφτες για να το τυλίξετε ή χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας.
  3. Βάλτε αρκετά πομ στο στεφάνι ώστε να γεμίσει το πλαίσιο και να καλύψει το σύρμα. Στη συνέχεια, κάντε λίγο «χνουδάκι» με τα χέρια σας.
  4. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια έχουν κουμπώσει μέσα. Γυρίστε το πλαίσιο του στεφανιού και δουλέψτε για να τυλίγετε τα καλώδια σε διάφορα σημεία για να τελειώσετε.


ΣημειώσειςΧρησιμοποιήστε τα κουπόνια του Michaels ή άλλων καταστημάτων χειροτεχνίας για αυτό το έργο, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή.Εσείς φτιάξατε αυτό το έργο;


Αφήστε μια βαθμολογία ή μοιραστείτε μια φωτογραφία στο Pinterest!
Πιστεύεις ότι μπορείς να φτιάξεις στεφάνι τέταρτης Ιουλίου σε 15 λεπτά;; Βάζω στοίχημα ότι μπορείς.

Αν σας αρέσει αυτό το απλό πατριωτικό στεφάνι, ρίξτε μια ματιά στο στεφάνι της ταινίας πάπιας 4ης Ιουλίου. . . είναι άλλη μια μοναδική επιλογή!


The post Στεφάνι 4ης Ιουλίου Φτιαγμένο σε Δεκαπέντε Λεπτά! εμφανίστηκε πρώτα στο DIY Candy.

Post a Comment

0 Comments