Ticker

20/recent/ticker-posts

Προσκλητήρια γάμου DIY σχεδιασμένα από τους "The Midwest Husbands"Η Paper Bar μας είναι για να εξάψει τη φαντασία και να σας προσφέρει μια παλέτα για να ζωντανέψετε τα χάρτινα έργα σας. Είμαστε τόσο εμπνευσμένοι για να δούμε τι οραματίζονται οι πελάτες και να δημιουργήσουμε με αυτό! Αυτόν τον μήνα παρουσιάζουμε τον Ντέιβιντ και τον Έντουαρντ, με τον τίτλο "Οι σύζυγοι της Midwest», που μας εντυπωσίασαν με το τελειωμένο έργο τους. Αυτό το δημιουργικό δίδυμο λατρεύει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις μικρές στιγμές. Μοιράστηκαν λίγα πράγματα για τον εαυτό τους και μερικές ιδέες για το πώς προσέγγισαν το σχέδιο του προσκλητηρίου του γάμου τους χρησιμοποιώντας τη Paper Bar. Η συμβουλή τους, «Προσεγγίστε το Paper Bar καθώς παιδί πλησίαζε ένα ζαχαροπλαστείο—πάρτε λίγο από όλα και διασκεδάστε!».ΥΓ: Πόσο καιρό είστε πελάτης Paper Source; Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα;


MH: Γίναμε πελάτες της Paper Source στην αρχή της σχέσης μας πριν από σχεδόν 7 χρόνια, όταν ζούσαμε στο Madison του Wisconsin. Όταν μετακομίσαμε κοντά στο Κλίβελαντ του Οχάιο, πριν από 4 χρόνια, γίναμε τακτικοί πελάτες στο κατάστημα στο Eton Collection στη λεωφόρο Chagrin. Λατρεύουμε τη μοναδική συσκευασία δώρου, τις κάρτες και τα διασκεδαστικά βιβλία που βρίσκονται στο κατάστημα.


ΥΓ: Ποιο χρώμα περιγράφει καλύτερα τον καθένα σας στο Colorscope;


MH: Ο David είναι συμπονετικός και απίστευτα συμπονετικός με τους φίλους μας, έτσι ο Beet τον περιγράφει καλύτερα. Ο Έντουαρντ έχει μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού του που καθοδηγεί την καθημερινότητά του, την οποία ο Σπρους προσδιορίζει τέλεια.ΥΓ: Τι συμβουλή θα δίνατε σε ένα άλλο ζευγάρι που χρησιμοποιεί το Paper Bar για να κάνει τις δικές του προσκλήσεις;


MH: Πλησιάστε το Paper Bar όπως ένα παιδί πλησίαζε ένα ζαχαροπλαστείο—πάρτε λίγο από όλα και διασκεδάστε! Προσπαθήστε να μην αποκλείσετε ευκαιρίες χωρίς να περάσετε από τη δημιουργική διαδικασία να εξετάσετε όλες τις επιλογές χαρτιού.  1. Σκεφτείτε την πρόθεσή σας και τι είδους εμπειρία θέλετε να δημιουργήσετε.

  2. Σκεφτείτε τις επιλογές των υλικών σας για να κατανοήσετε τους περιορισμούς εκτύπωσης και την πιθανή αιμορραγία με ορισμένα μελάνια πρέσας.

  3. Καθορίστε έναν προϋπολογισμό για να πλοηγηθείτε εάν θα μπορέσετε να συνεχίσετε την κοπή με μήτρα, τη μεταξοτυπία και τη σφράγιση φύλλου με τη δική σας τέχνη ή με τη βοήθεια ενός φίλου. Αλλά μην ανησυχείτε εάν ο προϋπολογισμός σας είναι πιο περιορισμένος, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά χαρτιά ουδέτερου τόνου που θα λειτουργήσουν καλά με επαρκή αντίθεση.

  4. Το Paper Bar έχει μια ποικιλία επιλογών για εξερεύνηση. Σκεφτείτε την πλήρη εικόνα της χρωματικής παλέτας του γάμου σας και πώς η γραφική ύλη της πρόσκλησής σας μπορεί να γίνει η πραγματική κλεφτή ματιά για το τι πρόκειται να έρθει την ιδιαίτερη μέρα σας.

  5. Για εμάς, θέλαμε να επικοινωνήσουμε το φύλλωμα του φθινοπώρου και τους ζεστούς γήινους τόνους και να ενσωματώσουμε τα εσπεριδοειδή καθώς είναι συμβολικά της πατρίδας του Έντουαρντ στο Τέξας. Κάθε λεπτομέρεια μετράει καθώς αυτή είναι μια ευκαιρία να είστε μοναδικά ως ζευγάρι, να γίνετε ολόκληροι.

ΥΓ: Διαβάζουμε ότι οι σύζυγοι Midwest «λατρεύουν τα ζεστά, ουδέτερα και τολμηρά ποπ χρώματος». Πείτε μας, πώς το ενσωματώσατε στο σχέδιο του προσκλητηρίου γάμου σας;


MH: Για το απόθεμα της κάρτας πρόσκλησης και απάντησης χρησιμοποιήσαμε την κρέμα Luxe. Στη συνέχεια το συνδυάσαμε με μια κάρτα λεπτομερειών χαρτοσακούλας. Στη συνέχεια φτιάξαμε ένα συγκρότημα με τους Spruce που προσθέσαμε χρυσές πινελιές εσπεριδοειδών με το Cricut Maker μας. Οι φάκελοι με παπάγια συγκέντρωσαν όλα τα κομμάτια στους καλεσμένους μας (που είμαστε περήφανοι που λέμε ότι ήταν η πρώτη για πολλούς από αυτούς που έλαβαν αυτό το χρώμα ταχυδρομικώς), με την εξατομικευμένη σφραγίδα μας από τις Three Designing Women!


ΥΓ: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας τρόποι για να εκφραστείτε δημιουργικά ως ζευγάρι;


MH: Φέρτε τον αυθεντικό σας εαυτό σε ό,τι κάνετε με όποια ιδιότητα κι αν εμφανίζεστε! Να θυμάστε πάντα τον χαρακτήρα σας και να υποστηρίζετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό, ακόμα κι όταν μπορεί να κάνετε λάθος. Είναι εντάξει να είστε ευάλωτοι και να εκφράζεστε για να αναζωπυρώσετε την εύρεση κινήτρων σε αυτό που κάνετε μαζί. Μας αρέσει να κοιτάμε πίσω στο ταξίδι μας και σε όλα τα πράγματα που έχουμε επιδιώξει μαζί, από το να μάθουμε πώς να μαγειρεύουμε μαζί μέχρι να ασκούμαστε μαζί, να ταξιδεύουμε, να δημιουργούμε και να βιώνουμε προσωπική ανάπτυξη ο ένας μέσω του άλλου. Μπορεί να μας θεωρούν λίγο νοσταλγούς, αλλά μόνο εμείς σκεφτόμαστε την κληρονομιά που θέλουμε να αφήσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα μέσω του τρόπου γραφής και αφήγησης μας.


ΥΓ: Ποια είναι η επόμενη μεγάλη περιπέτεια στο ταξίδι σας;


MH: Νιώθουμε πραγματικά υπέροχα για το πού βρισκόμαστε και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την καριέρα μας και την υποστήριξη που λαμβάνουμε από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητά μας. Το επόμενο βήμα για εμάς είναι να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε για τη μελλοντική μας οικογένεια. Ελπίζουμε ότι θα γίνουμε μπαμπάδες τον επόμενο χρόνο, αλλά θα μοιραστούμε ότι έχουμε κάθε πρόθεση να έχουμε μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα χειροτεχνίας για να επιτρέψουμε στα παιδιά μας να συνεχίσουν επίσης τη δημιουργικότητά τους.


Πιστώσεις:Φωτογράφος Γάμου: @marissadecker_ · Χώρος τελετής/δεξίωσης: @gliddenhousehotel · Ανθοπωλείο: @plantscaping_blooms · Κέικ: @lunacakeshop · Εστίαση: @zackbruellevents · Επιτραπέζια σκεύη: @eventsourcerental · Λευκά είδη: @lniquelinens · Κοστούμια: @indochino · Κεριά: @rootcandlebuzz
Μερίδιο:Post a Comment

0 Comments