Ticker

20/recent/ticker-posts

Οι καλύτερες λεπίδες ασφαλείας και ανοιχτήρια κουτιών για όλη την οικογένεια


Η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε: «Είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά να λυπάμαι». Είναι ένα μήνυμα που πήρα στο μυαλό μου τότε και πολύ περισσότερο τώρα που είμαι μαμά. Τα απροσδόκητα ταξίδια στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης δεν είναι απολύτως ποτέ διασκεδαστικά και ποτέ φθηνά. Γι' αυτό είμαι στην ευχάριστη θέση να αξιολογήσω μια υπέροχη μάρκα που διαθέτει καινοτόμα εργαλεία που φέρνουν την ασφάλεια στην πρώτη γραμμή όλων των σχεδίων της- Slice, Inc. Κατασκευάζουν ανθεκτικά, αποτελεσματικά εργαλεία κοπής με κεραμικές λεπίδες - από τον καλύτερο κόφτη θυρίδας ασφαλείας μέχρι μαχαίρια ακριβείας έως κεραμικά ψαλίδια.

προϊόντα σε φέτες
Σχετικά με τα προϊόντα Slice

Από το 2008, η Slice® έχει αναπτύξει μια συλλογή από κόφτες ασφαλείας που αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τους τραυματισμούς. Στην πραγματικότητα, τα προϊόντα Slice είναι βραβευμένα. Οι κοπτήρες κουτιού Slice J-hook έχουν κερδίσει τα βραβεία σχεδίασης Red Dot. Το Slice Precision Cutter κέρδισε το βραβείο Good Design. Επιπλέον, τα εργαλεία Slice χρησιμοποιούνται από πάνω από το ήμισυ του Fortune 1000 για μείωση τραυματισμών και χαμηλότερο κόστος. Οι κοπτήρες θυρίδας ασφαλείας τους είναι διαθέσιμοι σε ιδιώτες και εταιρείες όπως. Κάνουν τα προϊόντα αρκετά ισχυρά για καθημερινή χρήση στη βιομηχανία, καθώς και εργαλεία που επικεντρώνονται στο να κάνουν τις εργασίες μας στο σπίτι ευκολότερες και ασφαλέστερες.

Το Slice συνεργάζεται με καταξιωμένους σχεδιαστές για να ξανασκεφτεί κάθε πτυχή των εργαλείων που κατασκευάζουν από την άποψη της ασφάλειας, της εργονομίας και της αποτελεσματικότητας. Ένα άλλο από τα πράγματα που ξεχωρίζει τα εργαλεία Slice είναι ότι διαθέτουν τεχνολογία κεραμικών λεπίδων. Το παρακάτω γρήγορο βίντεο αξίζει όσο 1000 λέξεις!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9iWkCoUtNNM[/embed]Πλεονεκτήματα της κεραμικής λεπίδας The Slice

Η Slice ανέπτυξε τεχνολογία κεραμικών μικρο-λεπίδων με γνώμονα την ασφάλεια των κοπτικών κουτιών. Η κεραμική λεπίδα είναι μια πολύ ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από την παραδοσιακή λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα που εμφανίζεται στα περισσότερα κοπτικά κουτιών και χρηστικά μαχαίρια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κεραμικής λεπίδας είναι ότι είναι φιλικό προς τα δάχτυλα. Με άλλα λόγια, οι κεραμικές λεπίδες είναι πολύ λιγότερο πιθανό να οδηγήσουν σε τραυματισμούς.

Εάν είστε περίεργοι για το πώς και γιατί οι κεραμικές λεπίδες είναι ασφαλέστερες, εδώ είναι η τεχνική εξήγηση:

«Το Slice χρησιμοποιεί 100 τοις εκατό οξείδιο του ζιρκονίου, ένα εξαιρετικά σκληρό υλικό που δεν χρειάζεται να ακονιστεί υπερβολικά για να διατηρήσει την άκρη του. Αυτό μας επέτρεψε να αναπτύξουμε ένα ιδιόκτητο τρίψιμο που δημιουργεί μια φιλική προς τα δάχτυλα, αγγίσιμη λεπίδα που κρατά την άκρη κατά μέσο όρο 11,2 φορές μεγαλύτερη από το ατσάλι…Οι γωνίες λείανσης δημιουργούν μια λεπίδα που κόβει αποτελεσματικά τα υλικά, αλλά αντιστέκεται στο κόψιμο του δέρματος. Οι λεπίδες φέτας διαχέουν την πίεσή τους, απαιτώντας πολύ περισσότερη δύναμη για να τρυπήσουν το σκληρό εξωτερικό στρώμα του δέρματος από τις στενές λεπίδες από χάλυβα.

Ενώ άλλες λεπίδες, τόσο μεταλλικές λεπίδες όσο και λεπίδες οξειδίου του ζιρκονίου (κεραμικές λεπίδες), μπορούν να κόψουν το δέρμα, αυτό που κάνει τις λεπίδες Slice διαφορετικές είναι η διαδικασία λείανσης που δημιουργεί ένα άκρο ασφαλείας. Με πιο απλά λόγια, η κεραμική λεπίδα Slice έχει μικρότερη αρχική ζώνη κοπής. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια εξαιρετικά έντονη κοπή, αλλά δεν τρυπάει πολύ βαθιά. Αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας βοηθά στην αποφυγή βαθιών τραυμάτων που μπορούν να προκαλέσουν άλλες λεπίδες.

Υπάρχουν πολλά ακόμη πλεονεκτήματα για τους χρήστες της κεραμικής ξυριστικής λεπίδας επειδή:

  • Μην σκουριάζετε ποτέ για να μην ανησυχείτε για σκουριασμένες λεπίδες
  • Κρατήστε την άκρη τους 10+ φορές περισσότερο από το ατσάλι
  • Δεν απαιτείται καμία λιπαρή επίστρωση ή λιπαντικό
  • Είναι μη σπινθήρες, μη αγώγιμα και μη μαγνητικά (ασφαλέστερα γύρω από την ηλεκτρική ενέργεια)
  • Δεν χρειάζονται συντήρηση
  • Μην απαιτείται απόρριψη του κουτιού αιχμηρών αντικειμένων
Slice Safety Cutter Reviews

Το Slice μου παρείχε διάφορους τύπους κοπτικών θυρίδων για να διευκολύνει αυτήν την αναθεώρηση. Είτε θέλετε να ανοίξετε κουτιά προστατεύοντας τα περιεχόμενα του κιβωτίου και αποτρέποντας τραυματισμούς που σχετίζονται με την εργασία είτε εάν θέλετε να κάνετε μερικές κοπές χειροτεχνίας ακριβείας, το Slice σας καλύπτει.

κόφτης κουτιού λεπίδας ασφαλείας σε φέτες
Slice Manual Box Cutter

Αυτό το Slice Box Cutter διαθέτει το γάντζο J. Αναρωτιέστε ποιο είναι το όφελος αυτού του σχήματος; Όπως επίσης Διώκτης λέει, «Καθώς σταθμίζετε τις επιλογές κοπής κουτιού, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα που διαθέτει προστατευτική, εργονομική λαβή τύπου J-hook. Αυτός ο τύπος λαβής κρατά τα δάχτυλά σας ασφαλή ενώ εργάζεστε." Αυτός ο εργονομικός σχεδιασμός διαθέτει επίσης αντιολισθητική λαβή για πρόσθετη άνεση και ασφάλεια. Παρέχει επίσης «την τέλεια γωνία για την ελαχιστοποίηση της μυϊκής προσπάθειας και της καταπόνησης του καρπού». Αυτός ο κόφτης θυρίδας ασφαλείας έχει ένα μικρό βάθος κοπής από τη σχεδίασή του: ελαχιστοποιεί την έκθεση της λεπίδας, προστατεύοντας εσάς και τα περιεχόμενα του κουτιού σας. Και μην ανησυχείτε, είναι ακόμα πολύ αιχμηρό! Το δοκίμασα σε σκληρή πλαστική συσκευασία και κόπηκε σε φέτες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Διαθέτει χειροκίνητη ανάκληση με δύο θέσεις κοπής. Οι περισσότεροι κόφτες κουτιών απαιτούν την αναθεώρηση ορισμένων συμβουλών ασφαλείας για τους σωστούς τρόπους χρήσης τους. Με το Slice, η ασφάλεια του κοπτικού κουτιού δεν είναι πλέον τόσο μεγάλη ανησυχία. Θα το βαθμολογούσα ως το πιο ασφαλές εργαλείο κοπής κουτιών. Διατίθενται ανταλλακτικές λεπίδες κεραμικής φέτας.

κόφτης θυρίδας ασφαλείας
Slice Manual Mini Cutter

Το Manual Mini Cutter είναι ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία κοπής. Η μικρή πλαστική λαβή του το κάνει βολικό στη μεταφορά καθώς είναι ελαφρύ και χωράει στην τσέπη σας. Η κεραμική λεπίδα είναι ακόμα πολύ ισχυρή και παρέχει εύκολη κοπή. Αυτό το εργαλείο πολλαπλών χρήσεων έχει αμφιδέξιο σχεδιασμό και μπορεί να προσαρμοστεί για δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες, με υποδοχή λεπίδας διακόπτη για αριστερόχειρες. Αυτό το βοηθητικό μαχαίρι ασφαλείας έχει τόσες πολλές χρήσεις, από το άνοιγμα κουτιών έως το κόψιμο σε φέτες με το περιτύλιγμα με φυσαλίδες έως το κόψιμο μιας ευθείας άκρης σε ένα φύλλο χαρτιού. Ο κόφτης ασφαλείας κεραμικής λεπίδας Slice θα πρέπει να βρίσκεται στο κουτί χειροτεχνίας ή/και στην εργαλειοθήκη όλων.

κόφτης ακριβείας
Κόφτης ακριβείας σε φέτες

Στην αρχή, δεν θα ήξερες καν ότι πρόκειται για κόφτη ακριβείας. Στην πραγματικότητα αυτό το μαχαίρι Slice μοιάζει περισσότερο με στυλό! Αλλά αυτός ο κόφτης στυλό λειτουργεί σαν μαγικά για κοπές ακριβείας. Ο σχεδιασμός της λαβής περιλαμβάνει έναν άξονα χωρίς κύλιση και άνετες λαβές για εξαιρετικό έλεγχο. Ο κόφτης ακριβείας είναι ιδανικός για ακριβείς κοπές σε χαρτί, συσκευασία clamshell, RC βινύλιο και άλλα λεπτά υλικά. Αυτό θα είναι τέλειο για χειροτεχνία και σχολικά έργα.

κεραμική λεπίδα
Κόφτης ασφαλείας σε φέτες με μικροκεραμική λεπίδα

Το Slice 00200 Safety Cutter είναι ένα από τα πρώτα εργαλεία που σχεδίασε η Slice και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή. Αυτό το μικρό πλαστικό εργαλείο έχει μια μικροκεραμική λεπίδα, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να ανοίξετε τις τσάντες σας σε φέτες από το Amazon! Λειτουργεί εξαιρετικά και σε αεροστεγή πλαστική συσκευασία. Διαπρέπει επίσης στο άνοιγμα της ταινίας συσκευασίας και συσκευασίας, καθώς και στις πλαστικές τσέπες της λίστας αποστολής. Η μικροκεραμική λεπίδα του κόβει τα λεπτά υλικά αποτελεσματικά, ενώ προστατεύει τα δάχτυλα με την χαρακτηριστική του Slice φιλική προς τα δάχτυλα® άκρη.

ψαλίδι ασφαλείας κεραμικής λεπίδας
Κεραμικό ψαλίδι σε φέτες

Αυτά είναι μερικά υπέροχα ψαλίδια ασφαλείας. Νιώθουν άνετα και κάνουν μια απότομη, καθαρή κοπή. Το Slice 10544 Ceramic Scissors κόβει αποτελεσματικά τα υλικά, ωστόσο αντιστέκονται στο κόψιμο του δέρματος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικιακά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Αυτό το ελαφρύ ψαλίδι είναι αμφιδέξιο, ανθεκτικό και δεν απαιτεί καθόλου συντήρηση. Η φιλική προς τα δάχτυλα άκρη παραμένει αιχμηρή 11 φορές περισσότερο από το μεταλλικό ψαλίδι.

Πού μπορείτε να προμηθευτείτε λεπίδες ασφαλείας σε φέτες;

Τα προϊόντα Slice είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο Slice με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για παραγγελίες άνω των 20 $. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για τους κόφτης θυρίδας ασφαλείας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε εργαλεία Slice Inc. σε καταστήματα όπως τα Office Depot, Walmart, Lowe's και Amazon.

Έχουν υπέροχα πακέτα αν θέλετε να χαρίσετε στον μπαμπά μερικά υπέροχα νέα εργαλεία για την Ημέρα του Πατέρα. Ή αν σχεδιάζετε μια μετακόμιση, τα ανοιχτήρια κουτιών Slice θα ήταν απαραίτητα για να κρατάτε όλη την οικογένεια ασφαλή.

συμπέρασμα

Ελπίζω η κριτική μου για το κοπτικό κουτιού ασφαλείας να ήταν χρήσιμη. Λατρεύω απόλυτα τον κόφτη θυρίδας ασφαλείας από τη Slice. Απλώς έχει νόημα. Ως κάποιος που συνήθιζα να δούλευα με μαχαίρια και κοπτικά κουτιών σε καθημερινή βάση στην παλιά μου δουλειά ως διευθυντής καταστήματος λιανικής, μπορώ να σας πω ότι αυτά τα προϊόντα έχουν νόημα. Ως μαμά, αυτοί οι κόφτες θυρίδας ασφαλείας είναι απαραίτητοι. Θα θέλατε να δοκιμάσετε έναν κόφτη κουτιού με λεπίδες ασφαλείας;

Σχετικές αναρτήσεις:

Καλοκαιρινές συμβουλές ασφάλειας για παιδιά

Συμβουλές ασφαλείας για χειροτεχνίες προσχολικής ηλικίας


Post a Comment

0 Comments