Ticker

20/recent/ticker-posts

Σουβέρ γκλίτερ ρητίνης για δώρα ή πάρτι!
Φτιάξτε αυτά τα DIY σουβέρ από ρητίνη glitter για διακόσμηση σπιτιού ή δώρα! Αυτά είναι απίστευτα αστραφτερά, συν είναι αδιάβροχα και ασφαλή για τα τρόφιμα.

Απαιτούμενες δεξιότητες: Προχωρημένος αρχάριος. Σας συνιστώ να έχετε κάποια εμπειρία με τη ρητίνη εάν πρόκειται να παίξετε με την ανάμειξη γκλίτερ. Δοκιμάστε τουλάχιστον ένα δείγμα έργου ή κομμάτι πριν επιχειρήσετε ένα τελευταίο κομμάτι.

Σουβέρ από ρητίνη DIY GlitterΑν υπάρχει κάτι που μας αρέσει να κάνουμε εδώ γύρω, είναι να φτιάχνουμε σουβέρ DIY. Είναι σχετικά απλά (καθιστώντας τα εξαιρετικά για αρχάριους) και επίσης ιδανικά για διακόσμηση σπιτιού, δώρο ή πώληση.

Τα σουβέρ είναι επίσης υπέροχα για ειδικές περιστάσεις! Προσθέτουν λίγη αίσθηση ή μια ιδιαίτερη πινελιά σε ένα πάρτι. Αν δεν έχετε δοκιμάσει σουβέρ με γκλίτερ, πρόκειται να πάρουμε αυτήν την ιδέα και να την αναδείξουμε:

σουβέρ ρητίνης γκλίτερ.

Είμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτήν την ιδέα μαζί σας. Είναι πολύ ωραίο. Θα το προσθέσετε στη λίστα χειροτεχνίας σας, συμπεριλαμβανομένων των χειροποίητων δώρων για τις γιορτές. Εμπιστευτείτε με σε αυτό (επίσης, είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα!).


Αυτά τα σουβέρ κατασκευάζονται σε τέσσερα απλά βήματα. Θα αναμίξετε την εποξειδική ρητίνη και μετά θα προσθέσετε το γκλίτερ. Στη συνέχεια θα ρίξετε στα καλούπια και θα αφαιρέσετε τις φυσαλίδες. Αυτό είναι! Όταν πρόκειται για χειροτεχνίες από ρητίνη, αυτές είναι εξαιρετικά εύκολες.

Σημείωση: Αυτά τα σουβέρ είναι εντελώς αδιάβροχα και ασφαλή για τρόφιμα επειδή χρησιμοποιούν Mod Podge Resin. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο οποιουδήποτε προϊόντος αγοράζετε για να επαληθεύσετε αυτές τις λεπτομέρειες.

Πριν βουτήξουμε στις χειροτεχνίες, ακολουθούν μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο! Προτείνω ανεπιφύλακτα να τα διαβάσετε, ειδικά αν δεν έχετε ξαναδουλέψει με αυτά τα υλικά.

Μπουκάλια μπλε γκλίτερ σε ασημί φόντο που απομονώνονται. Σκόνη σε διαφανή μπουκάλιαΜπορείς να βάλεις γκλίτερ σε ρητίνη;

Απολύτως! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεπτό, κανονικό ή χοντρό γκλίτερ σε εποξειδική ρητίνη. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε μεγέθη. Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα υψηλής ποιότητας γκλίτερ στο έργο σας, έτσι ώστε να μην αιμορραγεί κανένα από τα χρώματα.

Αν θέλετε να αποκτήσετε τεχνική, το πολυεστερικό γκλίτερ είναι καλύτερο από το πλαστικό όσον αφορά την ποιότητα. Το πολυεστερικό γκλίτερ είναι επίσης πιο ελαφρύ και δεν βυθίζεται τόσο πολύ (δείτε την επόμενη ερώτηση).

Το γκλίτερ βυθίζεται στη ρητίνη;

Μπορεί. Το εξαιρετικά λεπτό γκλίτερ βυθίζεται λιγότερο από το χοντρό γκλίτερ γιατί ζυγίζει λιγότερο. Επίσης το πλαστικό γκλίτερ (φθηνό) ζυγίζει περισσότερο από τον πολυεστέρα. Θα επένδυα σε υψηλής ποιότητας πολυεστερικό γκλίτερ για αυτό το έργο.

Υπάρχουν δύο επιλογές αν το γκλίτερ σου βουλιάζει. Αρχικά, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο γκλίτερ, διασκορπίζοντάς το περισσότερο μέσα από τη ρητίνη. Ή μπορείτε να εφαρμόσετε μια πρώτη στρώση ρητίνης, ΜΕΤΑ το γκλίτερ σε μια δεύτερη στρώση (δείτε δύο ερωτήσεις παρακάτω).

Μπορεί ένα έργο ρητίνης να διακοσμηθεί με χρώμα;

Μόλις η ρητίνη έχει ωριμάσει πλήρως, μπορεί να διακοσμηθεί ή να διακοσμηθεί με χρώμα, μαρκαδόρους, μελάνι και άλλα. Αφού διακοσμηθεί, συνιστάται η προστασία της επιφάνειας ρίχνοντας μια λεπτή επίστρωση διαφανούς ρητίνης πάνω στη διακοσμημένη επιφάνεια.

Μπορώ να εφαρμόσω ρητίνη σε στρώσεις και πόσο καιρό πρέπει να περιμένω μεταξύ κάθε στρώσης;

Ναι, η ρητίνη μπορεί να εφαρμοστεί σε μια επιφάνεια σε στρώσεις. Η δεύτερη στρώση μπορεί να εφαρμοστεί μόλις πήξει η πρώτη στρώση. Αυτό μπορεί να είναι μία έως δύο ώρες, ανάλογα με το επίπεδο υγρασίας και τη θερμοκρασία στο δωμάτιο.

Πώς μπορώ να αραιώσω το μείγμα της ρητίνης;

Τοποθετήστε και τα δύο μέρη σε ένα λουτρό ζεστού νερού 80°F, αλλά να γνωρίζετε ότι ο χρόνος εργασίας θα είναι μικρότερος από 20-30 λεπτά.


Είστε έτοιμοι να πάρετε ένα σεμινάριο για το πώς να φτιάξετε σουβέρ γκλίτερ από ρητίνη; Δείτε το παρακάτω!


Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτάΕνεργός χρόνος
30 λεπτάΏρα στεγνώματος
1 μέραΣυνολικός χρόνος
1 μέρα 45 λεπτάΔυσκολία
ΑνεταΕκτιμώμενο κόστος
$10

Υλικά


 • Διαυγή εποξειδική ρητίνη - 8 oz. • Καλούπια σουβέρ σιλικόνης • Κύπελλα για το χύσιμο και το ανακάτεμα • Μπαστούνια χειροτεχνίας ή άλλα μπαστούνια ανάδευσης • Ρίξτε ύφασμα • Διαφανή πόδια προφυλακτήρα • Λάμψη
Εργαλεία


 • Γάντια • Αναπνευστήρας • Μετρών την ώραν • Φακός βουτανίου

Οδηγίες


 1. Για ένα σουβέρ, ανακατέψτε 2 oz. προϊόντος σε αναλογία 1:1 σκληρυντικού και ρητίνης. Ανακατεύουμε για τρία λεπτά, ξύνοντας τα πλαϊνά και τον πάτο του φλιτζανιού.
 2. Χωρίστε ομοιόμορφα σε τρία φλιτζάνια. Σε ένα φλιτζάνι, προσθέστε μια πρέζα από ένα μπλε γκλίτερ. Στο δεύτερο, προσθέστε μια πρέζα από ένα διαφορετικό μπλε glitter. στο τρίτο, μια πρέζα από ένα άλλο μπλε γκλίτερ.
 3. Ανακατέψτε αργά κάθε φλιτζάνι μέχρι το glitter να ενωθεί πλήρως με την εποξειδική ρητίνη.
 4. Ρίξτε κάθε μείγμα στη φόρμα του σουβέρ αργά, με περιστροφικές κινήσεις, ρίχνοντας μόνο λίγο από κάθε χρώμα τη φορά. Στρώστε τα χρώματα και χρησιμοποιήστε ένα ραβδί χειροτεχνίας για να στροβιλίσετε απαλά τα χρώματα μεταξύ τους.
 5. Αφήνουμε να δέσει για δύο λεπτά.
 6. Αφαιρέστε προσεκτικά τυχόν φυσαλίδες χρησιμοποιώντας ένα φακό βουτανίου. Αφήστε για άλλα πέντε λεπτά και επαναλάβετε.
 7. Αφήνουμε να στεγνώσει για 24 ώρες και αφαιρούμε το σουβέρ από τη φόρμα. Προσθέστε καθαρά πόδια προφυλακτήρα στο κάτω μέρος κάθε σουβέρ.


ΣημειώσειςΓια να κάνετε και τα τέσσερα σουβέρ ρητίνης ταυτόχρονα, προχωρήστε και ανακατέψτε 8 oz. του προϊόντος. Αυτό θα ήταν αν έχετε τέσσερα καλούπια σιλικόνης.Κάνατε αυτό το έργο;


Αφήστε μια βαθμολογία ή μοιραστείτε μια φωτογραφία στο Pinterest!


Εάν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο χειροτεχνίας ρητίνης, δείτε αυτές τις άλλες αναρτήσεις που νομίζω ότι θα σας αρέσουν:Post a Comment

0 Comments