Ticker

20/recent/ticker-posts

Διχτυωτό στεφάνι από ζαχαροκάλαμο για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας
Μάθετε πώς να φτιάξετε αυτό το στεφάνι από ζαχαροκάλαμο με τον πιο εύκολο τρόπο! Αυτό το διχτυωτό στεφάνι από ζαχαροκάλαμο είναι τέλειο για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας.

Απαιτούμενες δεξιότητες: Καμία. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αυτό το έργο ακόμα κι αν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ πριν. Θα κόψετε πλέγμα και θα το προσθέσετε σε ένα συρμάτινο στεφάνι με καθαριστικά σωλήνων. Υπάρχει ένα βίντεο στην ανάρτηση για το πώς γίνεται!

Διχτυωτό στεφάνι από ζαχαροκάλαμο
Πραγματικά μπήκα στα στεφάνια φέτος. Σαν μεγάλη ώρα. Όπως ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς.

Πρώτα έκανα το στεφάνι με φίλτρο καφέ και μετά προχώρησα και έκανα ένα στεφάνι με κορδέλα μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει το βουβαλίσιο καρό. Λατρεύω πολύ το στεφάνι από φελλό κρασιού που έφτιαξα την άνοιξη. Α, και το στεφάνι πομ πομ. Δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό!

Για τις γιορτές έκανα ένα στεφάνι με καπέλο μάγισσας και μετά ένα αποκριάτικο στολίδι στεφάνι. . . και έχω κάνει ήδη χριστουγεννιάτικο στεφάνι πομ πομ φέτος.

Θα σταματήσω πριν ντραπώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Αν ψάξετε "στεφάνια" εδώ στο ιστολόγιο, θα έχετε την ιδέα. Μου αρέσει πολύ να τα φτιάχνω, γιατί είναι εύκολα και χορταστικά. Επιπλέον, είναι δύσκολο να μπερδευτούν.

Ωστε τώρα? Ήρθε η ώρα για ένα ζαχαροκάλαμο deco mesh για την εξώπορτα φίλοι μου. Έκανα το λάθος να δω ένα στεφάνι από σύρμα από ζαχαροκάλαμο στο διαδίκτυο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία – έπρεπε να το φτιάξω για τα Χριστούγεννα!

στεφάνι από διχτυωτό ζαχαροκάλαμο

Διχτυωτό στεφάνι Candy Cane Deco

Αυτό το ζαχαροκάλαμο deco mesh μπορεί να ολοκληρωθεί σε τρία εύκολα βήματα! Θα κόψετε το πλέγμα και μετά το καθαριστικό σωλήνων. Στη συνέχεια, θα συνδέσετε το πλέγμα στη φόρμα του στεφανιού (που διαρκεί ένα λεπτό). Τέλος, και αυτό το βήμα είναι προαιρετικό – προσθέτετε τον στολισμό (πρόσθεσα πουρνάρι και μούρα).

Πλέγμα προς χρήση

Το πλέγμα έρχεται σε μερικά διαφορετικά πλάτη και αυτό το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό έργο χρησιμοποιεί πλέγμα 6″ deco. Ανάλογα με το μέρος που αγοράζετε, μπορεί να βρείτε μόνο τα ρολά των 10 ιντσών ή ακόμα πιο φαρδιά.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κόψετε το πλέγμα οριζόντια αλλά και κάθετα. Το στεφάνι φαίνεται λίγο πιο «τριχωτό» όταν κόβετε το πλέγμα. Έτσι, μπορεί να βρείτε ότι αξίζει τον κόπο να παραγγείλετε ηλεκτρονικά.

Πού να πάρετε μια φόρμα

Δεν *πρέπει* να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα στεφάνι από ζαχαροκάλαμο, αλλά κάνουν το έργο κατά τη γνώμη μου! Μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο κατάστημα δολαρίων αν είστε τυχεροί. Εξαντλούνται αρκετά γρήγορα όμως – δεν μπόρεσα να πάρω ένα στο τοπικό μου κατάστημα, οπότε έπρεπε να παραγγείλω ηλεκτρονικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στρογγυλό συρμάτινο στεφάνι από το κατάστημα δολαρίων, εάν θέλετε να διατηρήσετε το έργο φθηνό και δεν σας ενδιαφέρει το ζαχαροκάλαμο. Ή μπορείτε να πάρετε το σχήμα ζαχαροκάλαμου στο Amazon εδώ.


Είστε έτοιμοι να φτιάξετε αυτό το διχτυωτό στεφάνι από ζαχαροκάλαμο; Δείτε πώς γίνεται παρακάτω!

Συγκεντρώστε αυτές τις προμήθειες

 • Μορφή στεφάνι από συρμάτινο ζαχαροκάλαμο – 12″
 • Ρολά 6" X 30 ft από διακοσμητικό πλέγμα
 • Καθαριστικά σωλήνων σενίλ, 12″ – 1 συσκευασία
 • Ψαλίδι βαρέως τύπου ή κόφτες καλωδίων
 • Κυβερνήτης
 • Χαλάκι κοπής
 • Περιστροφικός κόφτης (το ψαλίδι λειτουργεί επίσης, αλλά αυτό το κάνει πιο εύκολο)
 • Αφρός χειροτεχνίας (προαιρετικό)
 • Ψαλίδι (προαιρετικό)
 • Κόλλα χειροτεχνίας (προαιρετικά)
Σημείωση: ο αφρός χειροτεχνίας, το ψαλίδι και η κόλλα χειροτεχνίας είναι προαιρετικά αν επιλέξετε να φτιάξετε πουρνάρι για διακοσμητικό στο μπροστινό μέρος του στεφανιού σας.

Μορφή στεφάνι από σύρμα από ζαχαροκάλαμο
Κόψτε το πλέγμα

Θα ξεκινήσετε το έργο σας κόβοντας σωλήνες από πλέγμα μήκους περίπου 10″. Το πλάτος του πλέγματος πρέπει να είναι περίπου 6″, και έτσι θα εργάζεστε με ένα σωρό κομμάτια 10″ x 6″ που θα κυλήσετε σε σωλήνες.

Κόψτε ένα μήκους 10 ιντσών από κόκκινο πλέγμα διακόσμησης χρησιμοποιώντας ψαλίδι
Κόψτε πολλά κομμάτια λευκού και κόκκινου ταυτόχρονα. Το βρήκα πιο εύκολο να χρησιμοποιήσω περιστροφικό κόφτη (με χάρακα αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η γραμμή είναι ευθεία). Ωστόσο, δεν *χρειάζεται* να χρησιμοποιήσετε κόφτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι. Το περιστροφικό απλώς επιτάχυνε τη διαδικασία.

Συνήθως ξεκινώ με περίπου 15 σωλήνες από κάθε χρώμα γιατί ξέρω ότι θα χρειαστώ τουλάχιστον τόσα πολλά. Στη συνέχεια προσθέτω όσο χρειάζεται.

Τέσσερα μήκη από κόκκινο deco πλέγμα και ένα ψαλίδι
Κόψτε τα καθαριστικά σωλήνων

Πιάστε τη συσκευασία των καθαριστικών σωλήνων και κόψτε το καθένα σε τέσσερα κομμάτια. Ειλικρινά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε έγχρωμο καθαριστικό σωλήνα επειδή δεν μπορείτε να τα δείτε. Συνήθως προσπαθώ να συντονίσω το λευκό ένα από τα χρώματα στο στεφάνι μου ή χρησιμοποιώ το λευκό. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα το λαμπερό κόκκινο.

Κόψτε ένα καθαριστικό σωλήνων σε κομμάτια με ψαλίδι
Δεν χρειάζεται να κόψετε κάθε καθαριστικό σωλήνα στη συσκευασία. απλά κόψτε αρκετά για να ξεκινήσετε.

Μόλις έχετε μικρά αποθέματα από κομμάτια πλέγματος καθώς και κομμάτια καθαρισμού σωλήνων, πιάστε τη φόρμα του στεφανιού σας γιατί είστε έτοιμοι να αρχίσετε να συναρμολογείτε το στεφάνι από διχτυωτό ζαχαροκάλαμο.

Συνδέστε το πλέγμα στη φόρμα

Η διαδικασία στερέωσης του πλέγματος είναι πραγματικά εύκολη. Θα ξεκινήσετε με ένα διχτυωτό κομμάτι και θα το κυλήσετε σε ένα σωλήνα. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ σφιχτό.

Τυλίγοντας ένα σωλήνα από κόκκινο πλέγμα deco γύρω από τη φόρμα στεφάνι από σύρμα
Κρατήστε το σωληνάριο σε ένα από τα χέρια σας και πιέστε και στρίψτε το ανάμεσα στα δάχτυλά σας.

Στερεώνοντας ένα κομμάτι κόκκινο πλέγμα deco γύρω από την άκρη της φόρμας στεφανιού
Τυλίξτε αυτό το σωλήνα γύρω από οποιοδήποτε σημείο στη φόρμα στεφανιού. Συνιστώ να ξεκινήσετε από το κάτω μέρος του μπαστούνι.

Φέρτε τις άκρες του πλέγματος να ακουμπήσουν το ένα το άλλο και, στη συνέχεια, τυλίξτε ένα κομμάτι καθαριστικού σωλήνων και στρίψτε το.

Σειρά από κόκκινο deco πλέγμα που συνδέεται με τη φόρμα στεφάνου
Έκανα τέσσερα κομμάτια κόκκινου, μετά τέσσερα λευκά.

Τοποθέτηση λευκού πλέγματος διακόσμησης στο στεφάνι για χρήση καθαριστικού σωλήνων
Δύο σειρές από κόκκινα και λευκά πλέγματα που συνδέονται με το στεφάνι από πλέγμα από ζαχαροκάλαμο
Επαναλάβετε αυτήν την παραπάνω διαδικασία ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να γεμίσει η φόρμα του στεφανιού. Και έτσι γίνεται!

Καθώς συνεχίζετε να φτιάχνετε το συρμάτινο πλαίσιο, έτσι θα φαίνεται από μπροστά.

Έξι σειρές από deco πλέγμα που συνδέονται με τη μορφή στεφάνι από ζαχαροκάλαμο
Και για αναφορά, ορίστε πώς φαίνεται από πίσω.

Πίσω στεφάνι από διχτυωτό ζαχαροκάλαμο
Συνεχίστε να δουλεύετε γύρω από τη φόρμα του στεφανιού, προσθέτοντας σωλήνες από πλέγμα και στερεώνοντάς τους με καθαριστικά σωλήνων.

Μπορεί να βρείτε γύρω από την καμπή προς την κορυφή του ζαχαροκάλαμου ότι πρέπει να προσθέσετε λίγο επιπλέον λευκό ή κόκκινο γύρω από την καμπύλη. Χρησιμοποίησα μερικούς επιπλέον λευκούς σωλήνες γύρω από την κορυφή της στροφής.

Προσθέτοντας το τελευταίο κομμάτι πλέγματος deco στο στεφάνι από ζαχαροκάλαμο
Ολοκληρώστε το στεφάνι τυλίγοντας γύρω-γύρω, και το χριστουγεννιάτικο στεφάνι σας από πλέγμα διακόσμησης έχει ολοκληρωθεί.

ΑΝ θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο πουρνάρι με ένα πιστόλι ζεστής κόλλας. Κόψτε μερικά φύλλα και μούρα από αφρό χειροτεχνίας ή τσόχα. Κολλήστε το πουρνάρι σε σχήμα πριν το προσθέσετε στο στεφάνι. Μπορείτε να βάλετε ζεστή κόλλα στο πίσω μέρος και να την προσθέσετε στο πλέγμα εύκολα.

Βρείτε ένα ξεχωριστό μέρος στον τοίχο σας για να το κρεμάσετε για τα Χριστούγεννα!

στεφάνι από πλέγμα από ζαχαροκάλαμο
Κρατήστε τα μάτια σας έξω για περισσότερα στεφάνια από πλέγμα εδώ γύρω. Γιατί αν νομίζεις ότι τελείωσα; Δεν είμαι! Πείτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια. Καλά Χριστούγεννα!


Χρόνος προετοιμασίας
5 λεπτάΕνεργός χρόνος
4 ώρεςΣυνολικός χρόνος
4 ώρες 5 λεπτάΔυσκολία
ΑνεταΕκτιμώμενο κόστος
$5

Υλικά


 • Μορφή στεφάνι από συρμάτινο ζαχαροκάλαμο – 12″ • Ρολά 6" X 30 ft από διακοσμητικό πλέγμα - κόκκινο (2), λευκό (2) • Καθαριστικά σωλήνων σενίλ, 12″ - 1 συσκευασία • Αφρός χειροτεχνίας (προαιρετικό) • Κόλλα χειροτεχνίας (προαιρετικά)
Εργαλεία


 • Ψαλίδι βαρέως τύπου ή κόφτες καλωδίων • Κυβερνήτης • Χαλάκι κοπής • Περιστροφικός κόφτης (το ψαλίδι λειτουργεί επίσης, αλλά αυτό το κάνει πιο εύκολο) • Ψαλίδι (προαιρετικό)

Οδηγίες


 1. Κόψτε πολλά μήκη 10" του πλέγματος χρησιμοποιώντας τον περιστροφικό κόφτη. Θα κόψετε επιπλέον κομμάτια όπως χρειάζεται.
 2. Πάρτε περίπου δέκα καθαριστικά σωλήνων και κόψτε τα σε τέσσερα κομμάτια το καθένα. Θα κόψετε επιπλέον κομμάτια όπως χρειάζεται.
 3. Πάρτε ένα από τα μήκη του πλέγματος και κυλήστε σε ένα σωλήνα (όχι πολύ σφιχτό). Λυγίστε γύρω από ένα σύρμα στη στρογγυλή φόρμα στεφανιού και στερεώστε στρίβοντας ένα καθαριστικό σωλήνα προς το σύρμα.
 4. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με τα υπόλοιπα κομμάτια του πλέγματος σας, εναλλάσσοντας χρώματα για να κάνετε ρίγες.
 5. Συνεχίστε μέχρι να καλύψετε ολόκληρη τη φόρμα στεφανιού.
 6. Φτιάξτε μούρα και φύλλα πουρνάρι χρησιμοποιώντας αφρό χειροτεχνίας. Κόψτε και κολλήστε μαζί.
 7. Κολλήστε το αφρώδες πουρνάρι στο στεφάνι και κρεμάστε.
Εσείς φτιάξατε αυτό το έργο;


Αφήστε μια βαθμολογία ή μοιραστείτε μια φωτογραφία στο Pinterest!


Μην ξεχάσετε να δείτε αυτές τις άλλες ιδέες για γιορτινά στεφάνια:Post a Comment

0 Comments