Ticker

20/recent/ticker-posts

Κάντε ένα σημάδι καλής τύχης για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου
Μάθετε πώς να φτιάξετε ένα εύκολο σημάδι καλής τύχης για τη διακόσμηση του Αγίου Πατρικίου! Αυτό είναι εξαιρετικό για αρχάριους και ιδανικό για μια επίδειξη εορταστικής κάλυψης.

Απαιτούμενα προσόντα: Αρχάριος. Βοηθάει να έχετε κάποια εμπειρία με ένα μαχαίρι χειροτεχνίας, καθώς θα κόψετε την ταινία πάπιας σε σχήματα. Διαφορετικά, είναι βασική ζωγραφική και ένα υπέροχο έργο για αρχάριους τεχνίτες.

Καλή τύχη για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου
Αν υπάρχει ένα πράγμα από το οποίο είμαι πάντα πρόθυμος να πάρω περισσότερο, είναι καλή τύχη! Απλώς νιώθω ότι δεν έχω ποτέ αρκετά, ξέρεις;

Έχω μερικά μπιχλιμπίδια καλής τύχης που κρατάω - συμπεριλαμβανομένων μερικών τυχερών μπαμπού. Ναι, ο αδερφός μου μου το έδωσε για δώρο και είναι στο περβάζι της κουζίνας μου. Πάλι . . . δεν μπορεί να βλάψει;

Μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στην τύχη και κάποιοι πιστεύουν ότι όλη η ζωή είναι μια σειρά από την εύρεση της τύχης. Είτε πιστεύετε στο ένα είτε στο άλλο είτε είστε κάπου στο φάσμα, ελπίζω ότι αν είστε εδώ, μπορούμε να ενωθούμε γύρω από ένα κοινό θέμα σήμερα: Ημέρα του Αγίου Πατρικίου!

Σημάδι τύχης του Αγίου Πατρικίου

Καλή τύχη Σημάδι του Αγίου Πατρικίου

Είναι δύσκολο να βρεις καλές ιδέες διακόσμησης για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, αλλά μαντέψτε - είστε τυχεροί (ναι, πήγα εκεί).

Πριν από χρόνια σε ένα άλλο blog έκανα έναν καμβά "LOVE" σε στυλ Η ΑΓΑΠΗ του Ρόμπερτ Ιντιάνα. Βασικά το μόνο που σημαίνει είναι ότι έχετε μια λέξη τεσσάρων γραμμάτων που την τετραγωνίζετε σε φόντο.

Χρησιμοποίησα αυτήν την ιδέα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσω για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου! Έφτιαξα ένα σημάδι καλής τύχης για το Σεντ Πατς χρησιμοποιώντας ξύλινα γράμματα και χρυσή ταινία.

Αυτή η πινακίδα της ημέρας του Αγίου Πατρικίου έγινε με τέσσερα εύκολα βήματα. Θα βάψετε την παλέτα και θα προσθέσετε λευκούς τόνους. Στη συνέχεια θα βάψετε και θα διακοσμήσετε τα γράμματα. Θα τα κολλήσετε όλα μαζί. Και τέλος, θα προσθέσετε μερικά χρυσά τριφύλλια.

Αυτό το ζώδιο καλής τύχης είναι τόσο απλό, που ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να το κάνουν! Μάθετε πώς να το κάνετε παρακάτω.


Συγκεντρώστε αυτές τις προμήθειες

  • Ξύλινη παλέτα (αγοράστηκε στο Michaels - δείτε το τμήμα ξύλινης επιφάνειας του καταστήματός σας χειροτεχνίας)
  • Ξύλινα γράμματα που γράφουν "LUCK"
  • Χρυσή ταινία πάπιας
  • Ακρυλικό χρώμα - χρυσοκίτρινο, πράσινο και λευκό
  • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  • Κόλλα χειροτεχνίας
  • Μαχαίρι χειροτεχνίας και χαλάκι
Βάψτε την Παλέτα

Πήρα μια ημιτελή ξύλινη παλέτα 12″ (περίπου) στο τμήμα ξύλου του καταστήματος χειροτεχνίας. Μετά κατευθύνθηκα προς τα ξύλινα γράμματα και βρήκα κάποια που ταιριάζουν. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν τη στρατηγική για να βεβαιωθείτε ότι όλα ταιριάζουν!

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια παλέτα στο μέγεθος που σας αρέσει, ελέγξτε άλλες ξύλινες επιφάνειες Ή λάβετε ένα καμβάς από ξύλινο πάνελ. Έχετε επιλογές!

Ξεκινήστε βάφοντας την παλέτα με πράσινο χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε όποια απόχρωση θέλετε, αλλά επέλεξα να πάω σε ένα πιο σκούρο πράσινο του δάσους.

Βάψιμο μιας ξύλινης παλέτας με πράσινο χρώμα
Δώστε στην παλέτα πολλές στρώσεις χρώματος και αφήστε να στεγνώσει. Μην ξεχάσετε να χτυπήσετε όλες τις γωνίες και τις γωνίες (βοηθά να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο πινέλο). Θέλετε να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια από κάθε γωνία.

Μικρή ξύλινη παλέτα βαμμένη με πράσινο χρώμα
Η ευθεία πράσινη βαφή είναι ωραία, αλλά ήθελα λίγη πρόσθετη "κλίμα". Αυτό είναι ένα από εκείνα τα κόλπα που προσθέτουν λίγο ενδιαφέρον στο ζώδιο της καλής τύχης σας. Εμπιστέψου με. Πιάσε μια διαφορετική βούρτσα με πιο χαλαρές τρίχες.

Πινέλο ζωγραφικής πάνω από μια βαμμένη ξύλινη παλέτα
Στη συνέχεια, θα περάσετε με «στεγνό πινέλο» λευκό χρώμα στις άκρες της παλέτας. Θα το κάνετε αυτό βυθίζοντας το πινέλο σε μια μικρή ποσότητα λευκού χρώματος και μετά βουρτσίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του.

Αφού το κάνετε αυτό, περάστε το χρώμα στις άκρες της παλέτας. Θα δείτε λίγο από το χρώμα να ξεκολλάει ελαφρά στο ξύλο – και αυτό είναι που θέλετε! Εξασκηθείτε πρώτα σε χαρτί, εάν χρειάζεται. Είναι πολύ εύκολο μόλις το καταφέρετε.

Ταλαίπωρη η άκρη της πράσινης παλέτας με λευκό χρώμα
Εάν απλώσετε πολύ λευκό, μπορείτε να το ξαναπεράσετε με πράσινο Ή χρησιμοποιήστε μια βρεγμένη πετσέτα για να προσπαθήσετε να το τρίψετε λίγο πριν στεγνώσει. Μόλις είστε ικανοποιημένοι, αφήστε το σημάδι σας να στεγνώσει.

Ζωγραφίστε και διακοσμήστε τα γράμματα

Για αυτό το βήμα, θα περιγράψετε πρώτα τα γράμματα στο χρώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η ταινία γκλίτερ θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των γραμμάτων, αλλά θα μπορείτε να δείτε τα πλαϊνά.

Χρησιμοποιήστε ένα χρυσοκίτρινο για να βάψετε όλες τις πλευρές των γραμμάτων και αφήστε το να στεγνώσει.

Βάψιμο της άκρης του ξύλου γράμματος L με κίτρινη ώχρα
Σε αυτό το σημείο ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ζωγραφίσετε ολόκληρο το γράμμα. Και μετά προσθέστε γκλίτερ ή χρυσό γκλίτερ χρώμα από πάνω. Αλλά το γκλίτερ είναι ακατάστατο. Και το χρυσό γκλίτερ χρώμα απαιτεί πολλές στρώσεις. Και αυτό είναι μια χαρά.

Αυτή τη φορά όμως ήθελα να είναι απλό και μη ακατάστατο, γι' αυτό χρησιμοποίησα χρυσό glitter Duck Tape! Το κρατάω για τέτοιες καταστάσεις.

Ζωγραφισμένο ξύλινο γράμμα, χρυσή ταινία πάπιας και ένα μαχαίρι χειροτεχνίας
Εφαρμόστε την ταινία γκλίτερ στη μία πλευρά του γράμματος. Ομαλά. Στη συνέχεια, αναποδογυρίστε το γράμμα και κόψτε με το μαχαίρι χειροτεχνίας. Αφαιρέστε την περίσσεια ταινία.

Κόψιμο χρυσοταινίας πάπιας από ένα ξύλινο γράμμα με ένα μαχαίρι χειροτεχνίας
Επαναλάβετε με τα άλλα γράμματα. Φροντίστε να κολλήσετε με ταινία στη δεξιά πλευρά του γράμματος! Πώς το ξέρω αυτό; Μη ρωτάς.

Κολλήστε τα γράμματα

Ώρα να κολλήσετε τα γράμματα στην πινακίδα του Αγίου Πατρικίου! Τοποθετήστε πρώτα τα γράμματα, πριν τα κολλήσετε στη θέση τους. Βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει η διάταξη.

Ξύλινο γράμμα L με χρυσή ταινία πάπιας από πάνω
Κολλήστε και αφήστε να στεγνώσει.

Προσθέστε τα Shamrock Accents

Ενώ τα γράμματα στεγνώνουν, μπείτε στον υπολογιστή σας και κατεβάστε λίγο clip art. Εκτυπώστε το και χρησιμοποιήστε το για να κόψετε μερικά τριφύλλια από τη χρυσή γκλίτερ ταινία.

Μπορείτε επίσης να βάλετε ελεύθερα τα τριφύλλιά σας εάν το επιλέξετε.

Μικρό χρυσό τριφύλλι σε βαμμένη πράσινη ξύλινη παλέτα
Έφτιαξα έξι να απλωθούν γύρω από την παλέτα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προέκυψε το σημάδι καλής τύχης! Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι είναι χαριτωμένο ντεκόρ της ημέρας του Αγίου Πατρικίου χωρίς να είναι πολύ τρελό ή υπερβολικό. Επιπλέον, ήταν εύκολο!

Πώς να κάνετε ένα σημάδι καλής τύχης
Εάν σας άρεσε αυτό το σημάδι καλής τύχης του Αγίου Πατρικίου, αφήστε μου ένα σχόλιο. Θα ήθελα επίσης να ελέγξετε αυτές τις άλλες ιδέες:Post a Comment

0 Comments