Ticker

20/recent/ticker-posts

Ρουστίκ ζωγραφισμένη αμερικανική σημαία σε μια ξύλινη πλάκα
Μάθετε πώς να φτιάξετε μια ρουστίκ ζωγραφισμένη αμερικανική σημαία σε μια ξύλινη πλάκα! Αυτή είναι η τέλεια διακόσμηση για τις 4 Ιουλίου και δεν χρειάζεστε δεξιότητες χειροτεχνίας για να το φτιάξετε.

Απαιτούμενες δεξιότητες: Καμία. Αν δεν έχετε βάψει ποτέ πριν, δεν πειράζει. Αυτή είναι πολύ βασική ζωγραφική με μια εφαρμογή Mod Podge για σφράγιση.

Ρουστίκ ζωγραφισμένη σημαία για τις 4 Ιουλίου
Με την Ημέρα Μνήμης να πλησιάζει και την Τέταρτη Ιουλίου να μην είναι πολύ πίσω, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να καταργήσω τον καμβά της αμερικανικής σημαίας! Συνήθως βάζω τον καμβά της σημαίας στην μπροστινή βεράντα, που λειτουργεί γιατί δεν βρέχει πολύ εδώ το καλοκαίρι.

ΑΛΛΑ τα πράγματα πρέπει να γίνουν λίγο πιο πατριωτικά εδώ. Και, κατά σύμπτωση, η μαμά μου ζωγράφισε μια μικρή ρουστίκ αμερικανική σημαία σε μια πλάκα. . . που κοίταξα όταν πήγα στο σπίτι της. Τη ρώτησα για αυτό και μου είπε πόσο εύκολο ήταν.

Μετά μου είπε και κάτι ενδιαφέρον. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά της για να ζωγραφίσει τις ρίγες της σημαίας! Και συμπληρώστε επίσης το μπλε τμήμα της σημαίας. ΠΟΥ μου αρέσει πολύ – γιατί δίνει μια αίσθηση σπιτική αίσθηση στο έργο.

Αλλά επίσης, είτε είστε νέοι είτε μεγάλοι, η ζωγραφική με τα δάχτυλα είναι εφικτή. Αν σας τρομάζει η ζωγραφική με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό έργο εκκίνησης! (επίσης ρίξτε μια ματιά στα εύκολα πράγματα για να ζωγραφίσετε για αρχάριους)

Ελπίζω να το δοκιμάσετε για το Τέταρτο. Ίσως το φτιάξετε μόνοι σας ή με τα παιδιά σας (αφού είναι τόσο εύκολο). Και θα ήθελα πολύ να μάθω μια έκδοση αυτού του έργου για τη δική σας σημαία, αν δεν είστε από τις ΗΠΑ. Απολαύστε το παρακάτω σεμινάριο!


Ρουστίκ αμερικανική σημαία

Συγκεντρώστε αυτές τις προμήθειες

  • Ξύλινη πλάκα – τετράγωνο 4″
  • Ακρυλικό χρώμα - λευκό, κόκκινο, μπλε, χρυσό
  • Mod Podge Gloss – προαιρετικό, για σφράγιση
  • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  • Μολύβι
  • Κυβερνήτης
  • Γυαλόχαρτο (προαιρετικό)
Προετοιμάστε την Επιφάνεια

Για αυτό το έργο, χρησιμοποίησα μια ξύλινη πλάκα 4″ από το κατάστημα χειροτεχνίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέγεθος ξύλινης πλάκας θέλετε – μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα οβάλ ή διαφορετικό σχήμα. Είναι πραγματικά στο χέρι σας. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα κομμάτι σκραπ ξύλου!

Βασική ξύλινη πλάκα 4 ιντσών σε πάγκο
Χρησιμοποιήστε ένα μπλοκ λείανσης για να εξομαλύνετε τις άκρες του ξύλου σας. Σκουπίστε τη σκόνη λείανσης.

Εξομάλυνση μιας ξύλινης πλάκας με ένα μπλοκ λείανσης
Ζωγράφισε την Πλακέτα

Βάψτε το ξύλινο κομμάτι σας με μια στρώση λευκής μπογιάς. Αφήστε να στεγνώσει και μετά βάψτε με μια δεύτερη στρώση. Η μαμά μου χρησιμοποιούσε χρώμα κιμωλίας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι ακρυλικό χρώμα θέλετε.

Ξύλινη πλάκα βαμμένη με λευκή κιμωλία
Εδώ είναι που γίνεται λίγο δημιουργικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας πειράζει! Πιάστε τα χρώματα βαφής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη σημαία σας.

Ακρυλικά μπουκάλια που χρησιμοποιούνται για το έργο
Ζωγραφίστε το σχέδιο της σημαίας

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το σχέδιο της σημαίας είναι να κάνετε μικρά σημάδια με μολύβι και στις δύο πλευρές της πλάκας χρησιμοποιώντας τον χάρακα. Θα σχεδιάσετε το χρώμα από τη μια πλευρά της πλάκας στην άλλη.

Κόκκινη γραμμή δάχτυλο ζωγραφισμένο σε όλη τη λευκή πλάκα
Βουτήξτε το δάχτυλό σας στο χρώμα (σε αυτήν την περίπτωση, κόκκινο) και σύρετέ το από τη μια πλευρά της άλλης, δημιουργώντας μια «τραχύ» γραμμή που δίνει στο έργο μια ρουστίκ πινελιά.

Κόκκινες γραμμές ζωγραφισμένες στο κάτω και πάνω μέρος μιας ξύλινης πλάκας
Συνεχίστε να βυθίζετε το δάχτυλό σας στο χρώμα και να το σύρετε από τη μια πλευρά στην άλλη για να δημιουργήσετε λωρίδες σημαίας. Μπορείτε να αφήσετε μια περιοχή όπου πηγαίνει το επάνω μέρος της σημαίας (μπλε, σε αυτήν την περίπτωση).

Προστέθηκαν κόκκινες γραμμές στην κορυφή της πλάκας
Αφήστε τις ρίγες να στεγνώσουν. Στη συνέχεια θα προσθέσετε το πάνω μέρος της σημαίας. Ναι . . . με το δάχτυλό σου! Γεμίστε το και αφήστε το να στεγνώσει.

Μπλε προστέθηκε στην κορυφή της πλάκας
Φινίρισμα και σφράγιση

Αυτό το έργο πηγαίνει τόσο γρήγορα. . . υπάρχουν μόνο μερικές τελευταίες πινελιές. Η μαμά μου πρόσθεσε ένα χρυσό μεταλλικό περίγραμμα καθώς και μερικές κουκκίδες χρησιμοποιώντας ακρυλικό χρώμα.

Δεν πρόσθεσε κουκκίδες στη μπλε περιοχή, αλλά αν ήθελες να βάλεις μερικές κουκκίδες ή μίνι αστέρια εκεί, μπορούσες. Αφήστε να στεγνώσει.

Κουκκίδες και άκρη βαμμένη με χρυσή μπογιά
Για να σφραγίσει το έργο της και να προσθέσει λίγη γυαλάδα, πρόσθεσε το Mod Podge Gloss στο παλτό. Θα βάψετε σε ένα παλτό, αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια, προσθέστε μια δεύτερη στρώση και αφήστε να στεγνώσει ξανά.

Στρώμα γυαλιστερό Mod Podge πάνω από μια ρουστίκ ζωγραφισμένη αμερικανική σημαία
Η μίνι σημαία σας είναι έτοιμη για προβολή! Μπορείτε να το βάλετε σε μια μικρή ξύλινη οθόνη, όπως έκανα εγώ, ή να κολλήσετε λίγη κορδέλα στο πίσω μέρος και να την κρεμάσετε.

Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το έργο είναι 1) πόσο εύκολο είναι και 2) μπορείτε να το προσαρμόσετε για οποιοδήποτε μέγεθος. Επιπλέον, είναι λίγο χαριτωμένο!

Ζωγραφισμένη με το δάχτυλο αμερικανική σημαία σε μια ξύλινη πλάκα
Σας άρεσε να φτιάχνετε αυτή τη μίνι ζωγραφισμένη ρουστίκ σημαία; Θα ήθελα να μάθω στα σχόλια! Θα ήθελα επίσης να ελέγξετε αυτές τις άλλες ιδέες:Post a Comment

0 Comments