Ticker

20/recent/ticker-posts

Ο απόλυτος οδηγός για τη διατύπωση του προσκλητηρίου γάμου


Όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό ενός γάμου, το άγχος μπορεί εύκολα να μετατρέψει μια χαρούμενη περίσταση σε εφιάλτη (cue the bridezillas). Εργασίες όπως το κυνήγι του χώρου και η συντόμευση της λίστας καλεσμένων έχουν τα προβλήματά τους, αλλά η διατύπωση των προσκλήσεων σας θα πρέπει να είναι διασκεδαστική και χωρίς άγχος. Όταν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τη μεγάλη μέρα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να γράψετε μια πρόσκληση που είναι ιδανική για εσάς.






Αν και είναι σημαντικό για εσάς και την προσωπικότητα του συντρόφου σας να λάμψετε, δεν μπορείτε να ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ποιος, τι, πότε, πού και γιατί. Ας το αναλύσουμε από πάνω προς τα κάτω.







Γραμμή υποδοχής


Είτε πρόκειται για την οικογένεια της νύφης, είτε για την οικογένεια του γαμπρού, είτε για κοινή προσπάθεια, οι οικοδεσπότες γάμου εμφανίζονται παραδοσιακά μπροστά και στο κέντρο. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε. Εάν το στυλ σας είναι πιο μοντέρνο, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια φράση όπως «μαζί με τους γονείς τους». Και αν τ


Η γραμμή κεντρικού υπολογιστή δεν είναι κάτι που θα θέλατε να συμπεριλάβετε, δεν πειράζει επίσης.


Επαγγελματική συμβουλή: Εάν οι οικοδεσπότες είναι παντρεμένοι, βάλτε «και» ανάμεσα στα ονόματά τους. Οι άγαμοι οικοδεσπότες θα πρέπει να στοιβάζονται.





Το ζευγάρι


This είναι το πιο σημαντικό κομμάτι! Αν και αυτή η γραμμή είναι αρκετά απλή, είναι εύκολο να κατακλύζεσαι από τις λεπτομέρειες. Συμπεριλαμβάνετε μόνο ονόματα; Προτιμάτε και τα δύο επώνυμα ή μόνο ένα; Σε ένα παραδοσιακό προσκλητήριο γάμου, περιλαμβάνονται επίσης μεσαία ονόματα, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένος εμπειρικός κανόνας σχετικά με το τι ή τι όχι.


Επαγγελματική συμβουλή: Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αφήσετε την προσωπικότητά σας ως ζευγάρι να λάμψει. Συμπεριλάβετε αυτό που αισθάνεστε πιο άνετα και αυτό που φαίνεται καλύτερα στο επιλεγμένο πρότυπο.





Γραμμή Δράσης


Η γραμμή δράσης είναι όπου θα προσκαλέσετε τους καλεσμένους σας. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες φράσεις επικοινωνούν τον τύπο της τελετής που θα κάνετε. Για παράδειγμα, το «ζήτησε την τιμή της παρουσίας σου» συχνά μεταδίδει μια θρησκευτική λειτουργία, ενώ το «ζήτησε την ευχαρίστηση της συντροφιάς σου» μπορεί να μεταφέρει μια κοσμική.


Επαγγελματική συμβουλή: Μην φοβάστε να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Μια γραμμή όπως "σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τη χαρά τους" κάνει μια εύκολη, σύγχρονη προσέγγιση.





Οι λεπτομέριες


Για την ώρα, την ημερομηνία και την τοποθεσία, φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο απλοί. Για να εξασφαλίσετε ότι οι καλεσμένοι σας θα φτάνουν χωρίς σύγχυση, γράψτε την ημερομηνία με λέξεις και αποφύγετε τη χρήση συντομογραφιών.


Επαγγελματική συμβουλή: Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμπεριλάβετε τον ιστότοπο του γάμου σας στο προσκλητήριο, ώστε οι επισκέπτες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως μπλοκ ξενοδοχείων και ώρες μεταφοράς.





Party Line


Ή να πούμε τα καλά! Δώστε στους καλεσμένους μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει μετά την τελετή. Θα ακολουθήσει δείπνο και χορός; Κέικ και κέικ; Η δεξίωση είναι στον ίδιο χώρο με την τελετή; Γίνετε δημιουργικοί, αλλά φροντίστε να μοιραστείτε τα γεγονότα!


Επαγγελματική συμβουλή: Η γραμμή του πάρτι είναι ένα καλό μέρος για να δείξετε την προσωπικότητα του ζευγαριού. Κάτι τόσο απλό όπως «ακολουθούν καλές στιγμές και κακοί χοροί» μπορεί να μετατρέψει μια παραδοσιακή πρόσκληση γάμου σε εξατομικευμένη.





Ακολουθούν ορισμένοι πόροι που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη σας ημέρα:




Στο τέλος της ημέρας, η δημιουργία των προσκλήσεών σας μπορεί να απαιτήσει κάποιες δοκιμές και σφάλματα – αλλά μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε με αυτό. Παίξτε με τη διατύπωση για να ζωντανέψετε τις προσκλήσεις σας. Για παράδειγμα, αντί για «παντρεύομαι», προσθέστε λίγο χρώμα με φράσεις όπως «κόβω» ή «δένω τον κόμπο». Αφού καταλήξετε στην τέλεια διατύπωση και πρότυπο, φροντίστε να αποθηκεύσετε μερικές προσκλήσεις για να τις συμπεριλάβετε σε ένα βιβλίο αναμνήσεων για τον εορτασμό της μεγάλης ημέρας σας.


Αγοράστε μαζί μας ηλεκτρονικά: http://www.papersource.com


Ακολουθήστε μας στα social media:
Ινσταγκραμ: https://www.instagram.com/papersource
Facebook: https://www.facebook.com/PaperSource
Κελάδημα: https://twitter.com/Paper_Source
Pinterest: https://www.pinterest.com/papersource



Μερίδιο:



Post a Comment

0 Comments