Ticker

20/recent/ticker-posts

12 διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για την Ημέρα του Πατέρα


Καθώς η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει γρήγορα, θα μοιραστώ μαζί σας το καλύτερο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα- διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον μπαμπά σας…ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει! Εδώ είναι 12 διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε την Ημέρα του Πατέρα.

Όταν σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο για την Ημέρα του Πατέρα, ξανασκέφτηκα το δημοφιλές λαϊκό τραγούδι του Χάρι Τσάπιν, «Cats in the Cradle». Η ιστορία αυτού του τραγουδιού είναι για έναν πολυάσχολο πατέρα που δεν φαινόταν ποτέ να έχει αρκετό χρόνο για να περάσει με τον γιο του. Όσο προχωρά το τραγούδι, τόσο μεγαλώνει η ηλικία του γιου και του πατέρα. Καθώς η ζωή του πατέρα επιβραδύνθηκε, η ζωή του γιου έγινε παρόμοια με τις προηγούμενες μέρες του πατέρα του… πολύ απασχολημένη. Αυτή η αντιστροφή ρόλων είναι πολύ συνηθισμένη, με πολλά παιδιά να μεγαλώνουν και να δημιουργούν τη δική τους ζωή με καριέρα και δικά τους παιδιά. Έχοντας αυτό κατά νου, ελπίζω να εκμεταλλευτείτε λίγο χρόνο μαζί τώρα και να απολαύσετε αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα για την Ημέρα του Πατέρα.

Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του πατέρα: Quality Time Together

διασκεδαστικά πράγματα να κάνεις με τον μπαμπά σου
Για μένα, σίγουρα φαίνεται ότι η «ζωή» είναι πολύ πιο απασχολημένη από ποτέ. Ίσως οφείλεται στο ότι οι σταδιοδρομίες είναι πιο απαιτητικές, εκτός από τη στήριξη και τη φροντίδα μιας οικογένειας. Ή, ίσως… δεν είμαι πιο απασχολημένος από εκείνον, και απλά πρέπει να αφιερώσω χρόνο, αντί να περιμένω για κάτι που δεν θα έρθει ποτέ από μόνο του.

12 διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον μπαμπά σας

1. Πηγαίνετε για ψάρεμα

Εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, φύγετε για το Σαββατοκύριακο μαζί για να ρίξετε μια γραμμή, καθίστε αναπαυτικά και ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου. Ίσως μπορέσετε να λάβετε μερικές εξαιρετικές συμβουλές για τη ζωή σας, ενώ θα κάνετε τον πατέρα σας να αισθάνεται ξανά απαραίτητος. Για κάτι λιγότερο ακριβό, αλλά εξίσου ουσιαστικό, πιάστε μερικά ψάρια σε μια τοπική λίμνη ή ποτάμι, μετά επιστρέψτε στο σπίτι, καθαρίστε τα και μαγειρέψτε τα για ένα ωραίο δείπνο μαζί.

2. Αγόρασέ μου μερικά φιστίκια και κροτίδες

Πάρτε τον μπαμπά σας στο γήπεδο για ένα καλό παλιομοδίτικο παιχνίδι μπέιζμπολ. Αγοράστε όλα τα αναμνηστικά… ναι, ακόμα και τον αφρό #1 δάχτυλο. Ενθαρρύνετε μαζί την αγαπημένη σας ομάδα και φέρτε παλιές αναμνήσεις, ενώ δημιουργείτε μια νέα. Αυτό λειτουργεί επίσης εξαιρετικά αν θέλετε να πάρετε μαζί όλη την οικογένεια για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

3. Πικ-νικ στο Πάρκο

Συγκεντρώστε όλη την οικογένεια για ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου στο τοπικό πάρκο. Προγραμματίστε μερικά παιχνίδια όπως κυνήγι οδοκαθαριστών, βόλεϊ, πέταλα ή ακόμα και χαρτιά. Μεγαλώνοντας, είχαμε μερικές υπέροχες οικογενειακές συγκεντρώσεις στο κρατικό πάρκο. Χωρίς εξηγήσιμο λόγο, όταν οι παλιότερες γενιές άρχισαν να μας εγκαταλείπουν, τα reunions σταμάτησαν. Ωστόσο, οι γονείς μας τα έφεραν μαζί, χαρίζοντας υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις για εμάς. Έτσι, εάν έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε αυτή τη χάρη στους γονείς σας, θα ήταν πιθανώς ένα ευπρόσδεκτο και λατρεμένο δώρο. Εξάλλου, το να περνάτε χρόνο μαζί είναι μια από τις καλύτερες δραστηριότητες για την ημέρα του πατέρα.

πράγματα που πρέπει να κάνετε για την ημέρα του πατέρα
4. Περάστε χρόνο στο νερό

Η βαρκάδα, το καγιάκ και το tubing είναι όλες εξαιρετικές δραστηριότητες για τους εορτασμούς της ημέρας του πατέρα στο νερό. Εάν έχετε την ευκαιρία και ο μπαμπάς σας απολαμβάνει το νερό, προγραμματίστε μια μέρα για να βγείτε έξω. Ακόμα κι αν δεν έχετε σκάφος, θα μπορούσατε να ναυλώσετε ένα ή να πάρετε μερικούς σωλήνες για να επιπλεύσετε στον ποταμό ως ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε τη μέρα σας. Κατασκευάζουν κάμερες μιας χρήσης, αδιάβροχες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα για να καταγράψετε τη μνήμη.

5. Ξεκινήστε μαζί ένα οικογενειακό δέντρο

Εάν ο μπαμπάς σας δεν απολαμβάνει απαραίτητα την ύπαιθρο, δοκιμάστε ένα έργο εσωτερικού χώρου. Ένα υπέροχο οικογενειακό έργο που μπορείτε να κάνετε μαζί είναι να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό δέντρο. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα λογισμικού που το κάνουν εύκολο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για την κληρονομιά σας και να δημιουργήσετε έναν δεσμό με τον μπαμπά σας ταυτόχρονα. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτό είναι το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο χρόνος που περάσατε μαζί και βάζω στοίχημα ότι μαθαίνετε πράγματα που δεν ήξερες ποτέ.

6. Δημιουργήστε ένα Man Cave

Περάστε μια ή δύο μέρες δουλεύοντας σε έναν χώρο που έχει δημιουργηθεί μόνο για τον μπαμπά σας. Αν του αρέσουν τα παιχνίδια, σκεφτείτε «ρετρό» με θέμα την 30η επέτειο του Pac-Man. Εδώ είναι μερικά άλλα ιδέες για θέματα μπορείτε να μοιραστείτε με τον μπαμπά σας, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του: Αθλητισμός, Κλασικά Αυτοκίνητα και Μουσική. Φέρτε τις ιδέες σας, σχεδιάστε τις και βοηθήστε να τις συνθέσετε. Θα του δώσει έναν χώρο για να χαλαρώσει, καθώς και ένα υπέροχο μέρος για να περάσει χρόνο μαζί του στο μέλλον. Τι εντυπωσιακός τρόπος για να περάσετε το Σαββατοκύριακο της ημέρας του πατέρα!

7. Rent a Ride Together

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να νοικιάσετε ένα πολυτελές αυτοκίνητο για την ημέρα; Ναι, εσείς και ο πατέρας σας μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα με ένα μεγάλο όχημα όπως μια Lamborghini, μια Lotus Elise ή μια Ferrari για μια μέρα. Αν εκτιμά τα οχήματα υψηλής τεχνολογίας, θα μπορούσε να αποδειχτεί μια υπέροχη στιγμή μαζί. Φανταστείτε να ανεβείτε στο σπίτι ενός φίλου για να δείτε την έκφραση στο πρόσωπό του. Ή μπορείτε να βρείτε ένα κλασικό αυτοκίνητο και να κάνετε ένα σύντομο οδικό ταξίδι με το πάνω μέρος προς τα κάτω και τον αέρα στα μαλλιά σας.

το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του πατέρα8. Trip Down Memory Lane

Πάρτε ένα απόγευμα ή ένα Σαββατοκύριακο για να κάνετε μια περιήγηση. Επισκεφθείτε παλιά παιδικά μέρη, όπως σχολεία και σπίτια στα οποία μεγαλώσατε ή όπου επισκεφτήκατε τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Πιθανότατα θα φέρει μαζί του μερικές υπέροχες συζητήσεις και ιστορίες που ακούτε για πρώτη φορά. Επιλέξτε ένα παλιό αγαπημένο μέρος για να φάτε και να πάρετε τα αγαπημένα σας πράγματα.

9. Πάρτε ένα μάθημα μαζί

Εάν ο πατέρας σας ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο και μπορεί να επωφεληθεί από ένα ή δύο μαθήματα, ελάτε μαζί του. Για παράδειγμα, πάρτε μερικά μαθήματα φωτογραφίας ή ένα μάθημα καράτε. Μια δεύτερη γλώσσα είναι μια άλλη επιλογή, και μια από την κληρονομιά του θα την έκανε ξεχωριστή. Η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων μαζί είναι πάντα μια εξαιρετική εμπειρία.

10. Η φιλανθρωπία ξεκινά από το σπίτι

Σκεφτείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο εθελοντικά σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει νόημα για τον μπαμπά σας. Αν δεν ξέρετε τι φιλανθρωπία είναι αυτό, ρωτήστε τον. Μπορεί να είναι η τοπική κουζίνα και θα μπορούσατε να πάτε μαζί για να εξυπηρετήσετε το κοινό. Ή, μπορεί να είναι μια βόλτα για καρκίνο, ειδικά αν γνωρίζετε κάποιον που έχει προσβληθεί από καρκίνο. Ο μπαμπάς σας είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί από τη σκέψη σας να δημιουργήσετε μια αξέχαστη μέρα.

11. Ένα πραγματικό BREWhaha

Μια νόστιμη παγωμένη μπύρα μαζί μπορεί πάντα να είναι διασκεδαστική. Αλλά, τι θα γινόταν αν φτιάξατε την μπύρα… μαζί. Πάρτε ένα κιτ οικιακής παρασκευής, όλα τα συστατικά και τα εργαλεία και, στη συνέχεια, προγραμματίστε λίγο χρόνο που θα μπορείτε να το παρασκευάζετε με τον μπαμπά σας. Λάβετε υπόψη ότι είναι μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων. Έτσι, αν δεν μπορείτε να είστε εκεί για όλα τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι είναι σε θέση να τα κάνει μόνος του. Μια λιγότερο χρονοβόρα επιλογή είναι να βρείτε μια μπυραρία και να απολαύσετε μια γευσιγνωσία μπύρας μαζί.

12. Προς τιμήν του

Ίσως δεν μπορείτε να περάσετε πραγματικό χρόνο με τον μπαμπά σας, επειδή έχει περάσει. Μπορείτε ακόμα να τον τιμήσετε την Ημέρα του Πατέρα. Αν υπάρχει κάτι που του άρεσε πολύ να κάνει ο μπαμπάς σας, κάντε το. Για μένα, ο μπαμπάς μου άρεσε να τραγουδά. Ήταν σε ένα κουαρτέτο και τραγουδούσε νότια γκόσπελ τραγούδια κάθε εβδομάδα, για χρόνια. Έτσι, ακούω συχνά τα αγαπημένα του προς τιμήν του. Μπορεί επίσης να είναι ότι ο μπαμπάς σου άρεσε να παίζει μπολ. Πάρτε τη δική σας οικογένεια έξω για μερικά παιχνίδια μπόουλινγκ και μιλήστε στα δικά σας παιδιά για τις υπέροχες αναμνήσεις που έχετε από αυτόν. Ακούστε ζωντανή μουσική, επισκεφτείτε ένα τοπικό μουσείο ή κάντε μια βόλτα με ποδήλατο… ό,τι κι αν είναι αυτό που σας κάνει να τον σκέφτεστε με τρυφερότητα.

Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε για την Ημέρα του Πατέρα. Για τους περισσότερους μπαμπάδες, το πραγματικό γεγονός δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο πραγματικός χρόνος που περάσατε μαζί. Ό,τι κι αν κάνετε… μην περιμένετε να επαναληφθεί το τραγούδι του Χάρι Τσάπιν. Δεν θα γίνει. Βρείτε χρόνο τώρα, πριν να είναι πολύ αργά. Ο ποιοτικός χρόνος μαζί είναι το καλύτερο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα. Ποια από αυτά θα είναι στην κορυφή της λίστας σας για διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον μπαμπά σας;

Σχετικές αναρτήσεις:

Χειροτεχνίες για τη γιορτή του πατέρα για παιδιά

Δροσερά δώρα για την Ημέρα του Πατέρα

5 Μαθήματα από τον Πατέρα Μου


Post a Comment

0 Comments