Ticker

20/recent/ticker-posts

Εργαλεία Giraffe Tools Wall Mounted Pressure Washer Review


Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, μου αρέσουν τα εργαλεία που με βοηθούν να διατηρώ το σπίτι, τη βεράντα και το δρόμο μου σε καλή κατάσταση. Πρέπει να πω ότι ένα πλυντήριο πίεσης μπορεί σίγουρα να φανεί χρήσιμο για την εκτέλεση πολλών οικιακών έργων DIY. Δουλειές όπως ο καθαρισμός της σκάλας από τσιμέντο και η λήψη φυκιών από τα τούβλα είναι 1.000 φορές ευκολότερες με τη βοήθεια ενός πλυντηρίου πίεσης. Μπορούν ακόμη και να είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας εάν είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά ακροφύσια χαμηλής πίεσης. Γι' αυτό χαίρομαι να συνεργάζομαι Εργαλεία καμηλοπάρδαλης για να μοιραστούν το ολοκαίνουργιο πλυντήριο πίεσης Grandfalls. Είναι ένα πολύ μοναδικό σχέδιο στο ότι είναι επιτοίχιο πλυντήριο πίεσης. Αυτό σημαίνει ότι αποθηκεύεται τακτοποιημένα χωρίς να καταλαμβάνει χώρο και είναι πάντα εύχρηστο και έτοιμο για χρήση.

επιτοίχιο πλυντήριο πίεσηςΑυτό το πλυντήριο πίεσης Giraffe Tools Grandfalls έχει μερικά πολύ μοναδικά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Είναι ένα εξαιρετικό πλυντήριο πίεσης, αλλά αυτό που το κάνει διαφορετικό από ένα πιο παραδοσιακό πλυντήριο πίεσης είναι ότι είναι τοποθετημένο στον τοίχο και ότι έχει ανασυρόμενο σωλήνα. Αυτά είναι και τα δύο πολύ καλά χαρακτηριστικά τα οποία θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Πλυντήριο πίεσης τοίχου με ανασυρόμενο σωλήνα

Αρχικά, θα δώσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του πλυντηρίου πίεσης Grandfalls (Μοντέλο # p106-g30). Για μένα, το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι είναι επιτοίχια που είναι στην πραγματικότητα και το κύριο μειονέκτημα. Με άλλα λόγια, εάν θέλετε να μπορείτε να κρατάτε τα πράγματα καλά οργανωμένα στο σπίτι σας και να έχετε εύκολη πρόσβαση στο ηλεκτρικό σας πλυντήριο ανά πάσα στιγμή, αυτό είναι το καλύτερο πλυντήριο πίεσης για εσάς. Ωστόσο, εάν θέλετε μια φορητή μονάδα να φέρετε μαζί σας στις τοποθεσίες εργασίας, αυτό προφανώς δεν θα κάνει αυτό το κόλπο.

Ένας άλλος επαγγελματίας είναι ο ανασυρόμενος σωλήνας 100 ποδιών. Λατρεύω πώς είναι βγάζει εύκολα και ασφαλίζει στη θέση του όταν σταματήσετε να τραβάτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να του δώσετε ένα ρυμουλκό για να το απελευθερώσετε και να ανασυρθεί πίσω στη μονάδα κατοικίας του. Λειτουργεί σαν ζώνη ασφαλείας. Είναι αρκετά αβίαστο και δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο παλεύοντας με τον εύκαμπτο σωλήνα ή να τον τυλίξετε και να τον ξετυλίξετε χειροκίνητα. Επιπλέον, μην ανησυχείτε για το μπέρδεμα ή το τσάκισμα του σωλήνα.

Περισσότερα χαρακτηριστικά αυτού του ηλεκτρικού πλυντηρίου πίεσης για τοποθέτηση στον τοίχο

 • Μέγιστη πίεση 2200 PSI
 • 120V~60Hz
 • Μοτέρ 13,5 amp (1800w).
 • Μέγιστη ροή 2,1 GPM
 • Μήκος εύκαμπτου σωλήνα 100 ποδιών με ενσωματωμένο καρούλι σωλήνα
 • ηλεκτροκινητήρας με μήκος καλωδίου 6 πόδια
 • Τηλεσκοπική λαβή αλουμινίου πιστόλι σκανδάλης μηχανήματος πλύσης με ενσωματωμένη αποθήκευση για τα επιπλέον ακροφύσια
 • αυτόματη απενεργοποίηση της αντλίας όταν η σκανδάλη δεν είναι ενεργοποιημένη, εξοικονομώντας ενέργεια και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της αντλίας
 • Τοποθέτηση στον τοίχο (Παρέχεται βραχίονας τοίχου, βίδες και άγκυρες. Η μονάδα είναι πλήρως συναρμολογημένη και μπορεί απλώς να γλιστρήσει πάνω στο στήριγμα ή να απενεργοποιηθεί εάν χρειάζεται.)
 • 4 διαφορετικά ακροφύσια (40 λευκά, 25 πράσινα, 15 πορτοκαλί, 0 κόκκινο) αυτές οι συμβουλές γρήγορης σύνδεσης μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέσω του συστήματος γρήγορης απελευθέρωσης και κλειδώματος στη θέση τους
 • Μπουκάλι σαπουνιού με ακροφύσιο σαπουνιού Foam Cannon (αφρίζει το σαπούνι σας για εξαιρετικό καθάρισμα)
 • Ενσωματωμένη θήκη αποθήκευσης στο ηλεκτρικό πλυντήριο για την αποθήκευση του μπουκαλιού σαπουνιού
 • Εγχειρίδιο για οδηγίες ασφαλείας χειριστή
 • Εγγύηση 2 ετών
 • Δωρεάν αποστολή (3-7 εργάσιμες ημέρες)
Αυτό το πλυντήριο πίεσης Giraffe Tools είναι ένας εξαιρετικός βοηθός για τον καθαρισμό καταστρωμάτων, αυλών, πεζοδρομίων, παρακαμπτηρίων, σκαλοπατιών, ακόμη και του αυτοκινήτου σας. Η ομορφιά ενός πλυντηρίου πίεσης είναι ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο από τη βρωμιά. Όχι άλλο τρίψιμο. Απλά ψεκάστε το καθαρό!

Σημείωση: Πριν χρησιμοποιήσετε ένα πλυντήριο πίεσης, διαβάστε τις οδηγίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Επειδή το νερό βγαίνει σε πολύ υψηλή πίεση (ειδικά το κόκκινο και το πορτοκαλί άκρο) μπορεί πραγματικά να βλάψει τις μαλακές επιφάνειες όπως το ξύλο, την επένδυση ή το σώμα σας, εάν δεν προσέχετε και δεν ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας.

Κριτικές για πλυντήρια πίεσης Grandfalls
Δοκιμή του πλυντηρίου πίεσης Grandfalls με ακροφύσιο 40
My Grandfalls Pressure Washer Review

Έτσι έχω ήδη καλύψει τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πλυντηρίου πίεσης Grandfalls. Έχω επίσης μοιραστεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του πλυντηρίου πίεσης που τοποθετείται στον τοίχο. Τώρα, θα μοιραστώ τις λεπτομέρειες εγκατάστασης και θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες πριν και μετά από τη χρήση αυτού του ηλεκτρικού πλυντηρίου. Θα μοιραστώ επίσης τις λεπτομέρειες της εμπειρίας μου στη χρήση αυτού του πλυντηρίου πίεσης Giraffe Tools.

Τι υπάρχει μέσα στο κουτί και εγκατάσταση του βραχίονα τοίχου του πλυντηρίου πίεσης grandfalls
Εγκατάσταση βραχίονα τοίχου
Εγκατάσταση του πλυντηρίου πίεσης Grandfalls

Ενώ το ίδιο το πλυντήριο πίεσης, εάν είναι πλήρως συναρμολογημένο, πρέπει να εγκαταστήσετε τη μονάδα στον τοίχο του γκαράζ σας. Αυτό είναι τόσο απλό όσο η τοποθέτηση του βραχίονα τοίχου στον τοίχο χρησιμοποιώντας τις 4 παρεχόμενες βίδες και τις αγκυρώσεις τοίχου. Στη συνέχεια, απλώς σύρετε το πλαίσιο της επιτοίχιας βάσης πάνω στο στήριγμα και όλα είναι έτοιμα.

Τούτου λεχθέντος, προτείνω έναν επαγγελματία ή κάποιον που είναι πολύ βολικός σε έργα DIY. Η κουνιάδα μου χρησιμοποίησε ένα εργαλείο ανίχνευσης καρφιών για να δοκιμάσει τον τοίχο του γκαράζ για ηλεκτρικά καλώδια και να εντοπίσει το καλύτερο σημείο για εγκατάσταση. Στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο για το μέγεθος του τρυπανιού που θα χρησιμοποιήσετε, έτσι ώστε οι άγκυρές σας να έχουν μια ωραία άνετη εφαρμογή.

πριν και μετά το πλυντήριο πιεστικών εργαλείων καμηλοπάρδαλης
Πριν και Μετά το Αίθριο
Αφαιρέστε επίμονους λεκέδες στο αίθριο

Τα πλυστικά πίεσης είναι ιδανικά για την αφαίρεση της συσσωρευμένης βρωμιάς, των λεκέδων λαδιού και των μαύρων σκουπιδιών από το κατάστρωμα, το δρόμο και/ή το αίθριο σας. Το δοκίμασα στο αίθριο μου. Πρώτα, καθάρισα το χώρο από τις γλάστρες και τυχόν έπιπλα, ώστε να μπορέσω να κάνω έναν καλό, ενδελεχή καθαρισμό. Έπειτα, άνοιξα απλώς το στόμιο νερού και την τροφοδοσία του πλαισίου της επιτοίχιας βάσης. Χρησιμοποιώντας τον εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης, τράβηξα το πιστόλι ψεκασμού μου στην περιοχή. Χρησιμοποίησα το πράσινο ακροφύσιο 25° για αυτή τη δουλειά και κράτησα την άκρη περίπου 2 πόδια από τις επιφάνειες και ψέκασα το εισερχόμενο νερό απευθείας στην επιφάνεια. Αφαίρεσε αμέσως τη συσσωρευμένη βρωμιά, τη βρωμιά και οποιαδήποτε μαύρη ανάπτυξη από την επιφάνεια των αδρανών και τον τοίχο από τούβλα. Χρησιμοποίησα ευρείες κινήσεις σάρωσης για να καθαρίσω και να απομακρύνω τον τοίχο. Γρήγορα και εύκολα και τώρα η αυλή μου φαίνεται πολύ πιο φρέσκια και φιλόξενη.

πριν και μετά επιτοίχιο πλυντήριο πίεσης σε τούβλο
Πριν και μετά από τούβλο τοίχο
Αφαιρέστε την πράσινη ανάπτυξη στον τοίχο από τούβλα

Μέρος του τοίχου από τούβλα είχε πράσινα φύκια που αναπτύσσονταν και ήταν ιδιαίτερα ορατό στο ενέματα. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσετε να κατεβείτε με τρίψιμο, αλλά το πλυντήριο πίεσης Giraffe Tools έκανε ένα αεράκι. Μερικά χτυπήματα του πιστολιού ψεκασμού έκαναν το κόλπο και έκαναν το τούβλο να φαίνεται ξανά καινούργιο! Χρησιμοποίησα το πράσινο ακροφύσιο 25° και για αυτή τη δουλειά.

πριν και μετά το πλύσιμο αυτοκινήτου με πλυντήριο πίεσης
Είμαι οδηγός πόλης, οπότε παίρνω αυτό το γκρι-μαύρο φιλμ που ντύνει το αυτοκίνητό μου και αφαιρεί τη λάμψη. Το πλύσιμο Grandfalls αποκατέστησε τη λάμψη μου.
ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Παρακαλώ σημειώστε: Ένα πλυντήριο πίεσης μπορεί να είναι πολύ ισχυρό και να αφαιρεί το χρώμα από το αυτοκίνητό σας εάν χρησιμοποιείτε λάθος άκρες ή κρατάτε το πιστόλι πολύ κοντά.

Χρησιμοποίησα τις εναλλάξιμες μύτες για να ρυθμίσω την πίεση έτσι ώστε το σπρέι να καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και να είναι πιο απαλό. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ακροφύσιο 25 στα ελαστικά και τις ζάντες, κάντε το δεν χρησιμοποιήστε το στη βαφή του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό ακροφύσιο 40° στο ίδιο το αυτοκίνητο και κρατήστε το τουλάχιστον δύο πόδια μακριά από την επιφάνεια καθώς ψεκάζετε.

Έδωσα το αυτοκίνητό μου μια φορά με το λευκό ακροφύσιο 40° για να ξεπλύνει τυχόν βρωμιά και να χαλαρώσει τυχόν βρωμιά, έντερα και κόπρανα πουλιών. Στη συνέχεια, πέρασα στο μαύρο ακροφύσιο σαπουνιού που προσαρμόζεται στη φιάλη συγκράτησης σαπουνιού. Αυτό λειτουργεί σαν κανόνια αφρού για να δημιουργήσει ένα υπέροχο σπρέι αφρού σε όλο το αυτοκίνητο. Έπειτα απενεργοποίησα το πλυντήριο πίεσης ενώ το έτριψα γρήγορα με το γάντι μου για το πλύσιμο αυτοκινήτου για να βοηθήσω στην αφαίρεση επίμονων σημείων όπως τα κακά των πουλιών. Μετά το έκανα ένα τελευταίο ξέβγαλμα με λευκό ακροφύσιο 40° φροντίζοντας να πλυθεί μέχρι να δω όλες τις φυσαλίδες να τρέχουν. Μετά στεγνώνω γρήγορα με τα ρούχα από μικροΐνες του αυτοκινήτου μου.

Οπως και Κερί χελώνας λέει, «Ανάλογα με το πόσο οδηγείτε και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, οι ειδικοί συνιστούν να πλένετε το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας περίπου μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Με αυτό το είδος συχνότητας, θα θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πετύχετε και τα τρία είναι να κάνετε αναβάθμιση από σωλήνα κήπου σε πλυντήριο πίεσης αυτοκινήτου». Συμφωνώ ότι κάνει τη δουλειά πολύ πιο εύκολη. Λατρεύω το ακροφύσιο σαπουνιού που αφρίζει! Είναι τόσο διασκεδαστικό στη χρήση και τόσο αποτελεσματικό. Μου αρέσει επίσης ο μακρύς σωλήνας και μπορώ να τον ανασύρω εύκολα όταν τελειώσω.

ακροφύσιο σαπουνιού πλυντηρίου πίεσης
Μπορείτε να πείτε ότι το ακροφύσιο σαπουνιού κάνει το πλύσιμο του αυτοκινήτου τόσο διασκεδαστικό για μένα!
Πού να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό πλυντήριο τοίχου

Αν ψάχνετε για τα καλύτερα ηλεκτρικά πλυντήρια τοίχου, αυτό το πλυντήριο πίεσης Giraffe Tools Grandfalls μπορεί να ταιριάζει σε αυτόν τον λογαριασμό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα ή να παραγγείλετε ένα σήμερα στο giraffetools.com

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη αυτή την ανασκόπηση επίτοιχου πλυντηρίου πίεσης Giraffe Tools. Ενημερώστε με αν έχετε ερωτήσεις @familyfocusblog! Τι ανυπομονείτε να καθαρίσετε με το νέο σας ηλεκτρικό παιχνίδι;

Σχετική ανάρτηση:

MOOSOO Cordless Vacuum Review

Συμβουλές για πρώτη φορά ιδιοκτήτη σπιτιού


Post a Comment

0 Comments