Ticker

20/recent/ticker-posts

Άγγελοι και Πνευματικοί Οδηγοί - Οι Θεϊκοί σας Σύντροφοι

Ακόμα κι όταν νιώθετε σαν να είστε εντελώς μόνοι, υπάρχουν θεϊκοί σύντροφοι που είναι πάντα μαζί σας. Πριν από την ενσάρκωσή σας, επέλεξαν να σας συνοδεύουν στη διάρκεια της ζωής σας, από τη στιγμή της πρώτης σας αναπνοής, μέχρι την τελευταία σας.

Οι πνευματικοί οδηγοί είναι εξαιρετικά εξελιγμένα όντα που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της γέννησης και του θανάτου στο φυσικό επίπεδο και τώρα χρησιμεύουν ως δάσκαλοι και οδηγοί για να ανυψώσουν περαιτέρω τις δονήσεις τους. Είναι τόσο «πραγματικοί» όσο εσείς, απλώς δονούνται σε άλλο επίπεδο και βρίσκονται σε άλλο επίπεδο ύπαρξης.

Λειτουργούν για να σας καθοδηγήσουν δουλεύοντας μέσα από τα όνειρα και τη διαίσθησή σας. Αυτή η ήσυχη φωνή που ακούτε είναι συχνά η φωνή των δασκάλων και των οδηγών σας. Μπορεί επίσης να σας κάνουν γνωστούς μέσω σημάτων και συμβόλων. Για μένα, όταν βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μου ή ταξιδεύω μέσα από μια προσωπική ή συναισθηματική πρόκληση, βρίσκω φτερά παντού. Βλέπω επίσης τατουάζ με φτερά, γεράκια και ακούω ορισμένα τραγούδια. Είναι μια υπενθύμιση για μένα να είμαι ακίνητος και να ακούω την καθοδήγηση των δικών μου προσωπικών οδηγών. Τα φτερά είναι αντιπροσωπευτικά της ενέργειας των οδηγών μου, ο ένας είναι ισχυρός Σαμάνος και τα άλλα είναι από το αγγελικό βασίλειο.

Μερικά άτομα έχουν έναν οδηγό και άλλα έχουν πλήθη, πολλά από αυτά εξαρτώνται από τη διαδρομή και τον σκοπό της ζωής σας. Για παράδειγμα, ένας δάσκαλος/καθηγητής μπορεί να έχει πολλούς οδηγούς, έναν για να τον καθοδηγήσει στην ακαδημαϊκή φύση του επαγγέλματός του και άλλους για να τον βοηθήσει με τις μεγάλες συναισθηματικές απαιτήσεις της εκτέλεσης μιας τόσο σημαντικής εργασίας. Πολλά από αυτά που είναι οι οδηγοί σας είναι ενδεικτικά του προσωπικού σας ταξιδιού στη ζωή.

Οι πνευματικοί οδηγοί δεν είναι σχεδόν ποτέ ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει πεθάνει. Αν και τα αγαπημένα μας πρόσωπα μένουν μαζί μας στο πνεύμα και μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, δεν έχουν τον ίδιο ρόλο ως «πνευματικός οδηγός». Μερικά άτομα έχουν Αρχαγγέλους και Αγγέλους ως πνευματικούς οδηγούς που είναι πάντα μαζί τους. Ωστόσο, η παρουσία των αγγέλων δεν σημαίνει πάντα ότι είναι οι πνευματικοί σας οδηγοί. Οι άγγελοι μπορούν να καλούνται σε περιόδους στενοχώριας για να σας βοηθήσουν για μικρό χρονικό διάστημα. Εάν έχετε έναν αρχάγγελο ή έναν άγγελο ως οδηγό, το πιθανότερο είναι ότι η αποστολή σας στη ζωή είναι πολύπλοκη. Μέσα από την εμπειρία μου ως ψυχικός αναγνώστης και πνευματικός δάσκαλος, έχω διαπιστώσει ότι τα άτομα με μια δύσκολη πορεία ζωής έχουν συχνά αγγέλους ως πνευματικούς οδηγούς.

Ο πνευματικός σας οδηγός είναι πάντα μαζί σας, είτε αναγνωρίζετε την παρουσία τους είτε όχι. Δεν μπορείτε να τους καλέσετε ή να τους στείλετε μακριά, είναι μέρος σας και του ταξιδιού σας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε τη γνώση του ποιοι είναι και ποιος είναι ο ρόλος τους στη ζωή σας. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους πνευματικούς σας οδηγούς με πιο προληπτικό τρόπο.

Αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι οδηγοί σας, απλώς ρωτήστε. Μπείτε σε έναν ήσυχο και διαλογιστικό χώρο και ζητήστε να σας αποκαλυφθούν. Μην αποθαρρύνεστε αν δεν το καταλάβετε αμέσως. Όντα από το πνευματικό βασίλειο συχνά επικοινωνούν μέσω σημείων και συμβόλων.

Μόλις ρωτήσετε, πρέπει να εμπιστευτείτε τη δική σας σοφία. Δώστε προσοχή στις εικόνες που εμφανίζονται στο μυαλό σας. Αν δείτε έναν άντρα με κοστούμι, μείνετε με αυτό, μπορεί να είναι φιλόσοφος ή επιστήμονας. Μπορεί να δείτε έναν ιθαγενή Αμερικανό, έναν βουδιστή μοναχό ή μπορεί να μην δείτε τίποτα απολύτως. Κρατήστε το μυαλό και τη διαίσθησή σας ανοιχτά. Δώστε προσοχή σε πράγματα που έρχονται συνέχεια αφού ζητήσετε να αποκαλύψουν ποιοι είναι. Εάν αντιμετωπίζετε μια πρόκληση να ανακαλύψετε ποιοι είναι, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία ψυχολόγο/διαισθητικό για να σας βοηθήσει.

Η συνεργασία με τους πνευματικούς σας οδηγούς μπορεί να είναι ένα απίστευτο εργαλείο για τη δική σας προσωπική και πνευματική ανάπτυξη. Σε αντίθεση με τα όντα που βρίσκονται στο φυσικό, η σοφία και οι συμβουλές τους δεν επηρεάζονται από τον «κόσμο». Διαμένουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης και οι εγκόσμιες λεπτομέρειες της κατάστασής σας δεν είναι σχετικές.

Για παράδειγμα, εάν αναζητήσετε καθοδήγηση από τον πνευματικό σας οδηγό σχετικά με μια σχέση, θα σας οδηγήσουν να εστιάσετε σε αυτά που μαθαίνετε, σε αυτά που πρέπει να μάθετε, σε αυτά που διδάσκετε στον σύντροφό σας και σε ποιο είναι το πραγματικό νόημα της σχέσης σας. Το γεγονός ότι αφήνουν το κάθισμα της τουαλέτας ξαπλωμένο ή ότι είναι τρομακτικοί στον προϋπολογισμό των οικονομικών του νοικοκυριού θα είναι άσχετο.

Οι πληροφορίες που θα σας δοθούν θα είναι ενέργειες που μπορείτε να κάνετε ΕΣΕΙΣ για να αποκτήσετε περισσότερη κατανόηση. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους πνευματικούς σας οδηγούς να σας βοηθήσουν στη σωματική θεραπεία. Πριν πάτε για ύπνο, ζητήστε να λάβετε θεραπεία καθώς κοιμάστε.

Πότε δεν είσαι μόνος. Ποτέ. Πιστέψτε στη γνώση και την κατανόηση ότι υπάρχει τόση μαγεία και μυστήριο σε αυτή τη ζωή. Για μια στιγμή αφήστε τον «κόσμο» να εξαφανιστεί. Ανυψώστε τη δόνηση σας και αφήστε τα όμορφα δώρα του πνεύματος να σας ξεπλύνουν. Η ζωή είναι πολύ περισσότερα από αυτά που βλέπουμε. Ανοίξτε τα πνευματικά μάτια και τις καρδιές σας και θα ανακαλύψετε έναν κόσμο σοφίας, ομορφιάς και ειρήνης που ποτέ δεν ήξερες ότι υπήρχε.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να μην πιστεύετε. Είναι πάντα η επιλογή σου. Μα γιατί όχι? Γιατί να μην μπείτε σε ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης; Γιατί να μην πιστέψετε στη μαγεία; Δεν χρειάζεται να το ανακοινώσετε στο γραφείο, αλλά μπορείτε να αγκαλιάσετε τα θαύματα του πνεύματος στην καρδιά σας. Θα σας τυλίξει σε ένα φως αγάπης και κατανόησης και θα σας μεταμορφώσει μυστηριωδώς σε ένα πιο συνδεδεμένο και στοργικό ον.

Post a Comment

0 Comments