Ticker

20/recent/ticker-posts

7 Βήματα για να συνδεθείτε με τους Οδηγούς των Αγγέλων σας

Οι άγγελοι είναι πραγματικά παγκόσμιοι. Το Ίδρυμα Pew ανέφερε ότι το 72% των Αμερικανών πιστεύει στους αγγέλους. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό από τους Αμερικανούς που πιστεύουν σε οποιαδήποτε παγκόσμια θρησκεία, επειδή οι άγγελοι είναι θεμελιώδεις για τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Τα βρίσκουμε στον Χριστιανισμό, το Ισλάμ, τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό, τον Ιουδαϊσμό, τον Μορμονισμό και πολλές άλλες πνευματικές παραδόσεις.

Ο Άγιος Αυγουστίνος, μια αυθεντία για τους Αγγέλους, είπε: «Κάντε φίλους με αγγέλους». Συνέστησε να κάνουμε προσωπικές σχέσεις με αγγέλους και να αφήνουμε τις σχέσεις μας μαζί τους να βαθύνουν, όπως θα κάναμε με κάθε σημαντική, οικεία σχέση.

Το να ζητάμε βοήθεια από έναν άγγελο είναι μια από τις πιο ισχυρές πνευματικές μας πρακτικές. Μπορούμε να ζητήσουμε από τους Αγγέλους άμεση βοήθεια ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Εδώ είναι μερικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν:

1) Ζητήσετε βοήθεια – Οι άγγελοι μας προσφέρουν βοήθεια 24/7. Όσο πιο δεκτικοί είμαστε, τόσο περισσότερη βοήθεια μπορούν να μας δώσουν. Εάν μειώσετε τη δεκτικότητά σας, περιορίζετε την ικανότητα των Αγγέλων να σας βοηθήσουν. Δημιουργήστε τις δικές σας επικλήσεις ή προσευχές, που απαιτούν ειδικά τη βοήθεια που χρειάζεστε. Συνειδητοποιήστε ότι όταν επισκέπτεστε έναν άγγελο, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι ανοίγετε τον εαυτό σας σε μεγαλύτερη δεκτικότητα στη βοήθειά του.

Όταν ζητάτε βοήθεια, είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας ως πλήρως άξιο αγγελικής βοήθειας. Οι άγγελοι συνεργάζονται με όλους ανεξάρτητα από προσωπικές ιστορίες και πεποιθήσεις. Οι άγγελοι είναι άπειροι και πανταχού παρόντες, το αίτημά σας δεν τους μειώνει με κανέναν τρόπο, ούτε επηρεάζει την ικανότητά τους να βοηθούν εμάς τους υπόλοιπους ταυτόχρονα. Υπάρχουν πέρα ​​από την εμπειρία μας από το χρόνο και το χώρο και ανταποκρίνονται σε όλους με πλήρη αγάπη άνευ όρων.

2) Συνδεθείτε με το εσωτερικό θείο παιδί σας καθώς καλείς τους αγγέλους και ζητάς βοήθεια. Το εσωτερικό θείο παιδί σας είναι ολόκληρο, αθώο και αληθινό και αναγνωρίζει τους αγγέλους ως αξιόπιστα δώρα του Δημιουργού. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ανοιχτότητα, δεκτικότητα, ενθουσιασμό, προθυμία και απορία καθώς προετοιμάζεστε να λάβετε το δώρο που έχουν ετοιμάσει οι Άγγελοί σας για εσάς.

3) Παράδωσε τα πάντα στους Αγγέλους όταν ζητάτε τη βοήθειά τους: κάθε ζήτημα, πρόβλημα, ανησυχία και φόβο καθώς και κάθε καλή πρόθεση και θετική έκβαση που φαντάζεστε ως αποτέλεσμα του αιτήματός σας. Απελευθερώστε όλες τις προσδοκίες για το πώς θα απαντηθεί το αίτημά σας.

4) Εκφράστε Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη. Βρείτε και εκφράστε γνήσια εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Εάν παλεύετε με αυτό, ζητήστε από τους αγγέλους να σας βοηθήσουν να βρείτε την αγάπη που είναι παρούσα σε όποια δυσκολία αντιμετωπίζετε. Έχετε υπομονή με αυτό και αφήστε κάθε προσδοκία για το πώς μπορεί να σας αποκαλυφθεί αυτή η αγάπη.

5) Να ξέρεις ότι έγινε. Κάθε αίτημα απαντάται και πάντα παρέχεται βοήθεια. Εάν φοβάστε ότι το αίτημά σας δεν θα απαντηθεί, τότε ζητήστε επίσης βοήθεια για την κατανόηση. Εμπιστευτείτε ότι θα δείτε την αγάπη σε κάθε προσευχή που απαντάται. Γνωρίζετε πλήρως και σας αγαπούν άνευ όρων οι άγγελοι και τίποτα που θα σας εξυπηρετήσει δεν σας κρατούν ποτέ.

6) Ενεργήστε γρήγορα με την καθοδήγηση που λαμβάνετε. Αποδεχτείτε την ευκαιρία και ενεργήστε αμέσως μετά. Η αγγελική βοήθεια είναι άπειρη και απεριόριστη, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ή να την τελειώσετε. Δεν μπορείτε να ζητήσετε «πάρα πολλά» και οι άγγελοι είναι χαρούμενοι που σας δίνουν χωρίς όρια. Όσο πιο γρήγορα ενεργείτε, τόσο πιο γρήγορα λαμβάνετε περισσότερη βοήθεια!

7) Γιορτάστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είστε αυτή τη στιγμή. Αφήστε οποιεσδήποτε κρίσιμες κρίσεις ή αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σας, τη ζωή σας ή άλλους στα χέρια των αγγέλων για θεραπεία. Ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγες στιγμές, αφήστε ό,τι δεν είναι αγάπη για τον εαυτό σας και τα πάντα γύρω σας. Σε αυτή τη στιγμή της παράδοσης, οι Άγγελοι μπορούν να κάνουν για εσάς πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε να καταφέρετε μόνοι σας. Ευχαριστήστε τον εαυτό σας και τους Αγγέλους για την εμβάθυνση της σχέσης μεταξύ σας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ανάρτηση σας έδωσε μερικά χρήσιμα βήματα για να συνδεθείτε πιο βαθιά με τους Αγγέλους σας για βοήθεια και βοήθεια. Θυμηθείτε, οι άγγελοι θα είναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα σήμερα. Οι άγγελοι είναι πάντα μαζί μας και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Post a Comment

0 Comments