Ticker

20/recent/ticker-posts

5 διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε την ημέρα της μητέρας


Ας το παραδεχτούμε, όποια κι αν είναι η γιορτή ή η περίσταση, συχνά δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε διασκέδαση και νέα πράγματα να κάνουμε για τους αγαπημένους μας. Δεν θέλετε να γιορτάζεται η Ημέρα της Μητέρας με ήπιο τρόπο. Δεν θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι νέο και συναρπαστικό για τη μαμά φέτος — και ως οικογένεια, επίσης; Αν είπατε ναι (πράγμα που ελπίζουμε να το κάνατε για λογαριασμό όλων των μαμάδων) δείτε αυτές τις πέντε υπέροχες ιδέες για τη γιορτή της μητέρας. Με ποιον τρόπο θα κάνετε έκπληξη στη μαμά σας τη γιορτή της μητέρας;

Υπέροχες ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε τη γιορτή της μητέρας

Διασκεδαστικές ιδέες για τη γιορτή της μητέρας / Ιστολόγιο με εστίαση στην οικογένεια
Το τέλειο δώρο για τη μαμά είναι πάντα ποιοτικός χρόνος με αυτούς που αγαπάμε - αυτό σημαίνει εσύ! Οι μαμάδες αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο από όσο φαντάζονται τα παιδιά τους και είναι ανεκτίμητο το να γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας θέλουν να περνούν χρόνο μαζί μας. Είναι το τέλειο δώρο και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε την ξεχωριστή μέρα της μαμάς. Της αφήνει να καταλάβει ότι εκτιμάτε όλη τη σκληρή δουλειά, την αγάπη και τη φροντίδα της.

Έτσι, ενώ ένα τηλεφώνημα και μια κάρτα για τη γιορτή της μητέρας είναι ωραία, προσπαθήστε να επισκεφθείτε τη μαμά αν είναι δυνατόν.

Σχεδιάστε μια μέρα περιπέτειας

Δώστε στη μαμά μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ! Αυτό είναι ίσως το αγαπημένο μας στη λίστα. Κάθε μαμά έχει μια περιπετειώδη πλευρά. Αυτή τη γιορτή της μητέρας, βοηθήστε την να απελευθερώσει αυτό το κρυφό μέρος! Εάν η μαμά σας έχει ναυτική κλίση, πάρτε την για ένα απόγευμα. Αν είναι σε μεγάλες συγκινήσεις, κάντε κράτηση για μια βόλτα με αερόστατο. Πραγματικά δεν υπάρχει όριο στα διάφορα είδη διασκεδαστικών δραστηριοτήτων που μπορείτε να προγραμματίσετε για τη μαμά—το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε λίγο και είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να έρθετε με κάτι τόσο συναρπαστικό όσο και αξέχαστο γι' αυτήν τη γιορτή της μητέρας! Μπορεί ακόμη και να θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα παράδοση για όλη την οικογένεια, όπως μια οικογενειακή βόλτα με ποδήλατο!

γιορτή της μητέρας ημέρα της φύσης
Σχεδιάστε μια Ημέρα της Φύσης

Προγραμματίστε μια μέρα έξω. Ως φροντιστής όλης της οικογένειας, οι μαμάδες σπάνια, έως ποτέ, έχουν την ευκαιρία να βγουν έξω και να απολαύσουν τη φύση. Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος μέρα με τη μέρα, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή ή λόγος για να δημιουργήσετε μια οικογένεια πεζοπορώ για τη μαμά. Τα πλεονεκτήματα της οικογενειακής πεζοπορίας είναι τριπλά. Πρώτον, η μαμά σίγουρα θα εκπλαγεί από αυτή τη νέα και συναρπαστική αλλαγή από τα κλασικά δώρα για τη γιορτή της μητέρας, όπως λουλούδια και πρωινό στο κρεβάτι. Δεύτερον, θα έχει μια υπέροχη ευκαιρία να ξεφύγει από την κουζίνα και το μίνι βαν, ώστε επιτέλους να χαλαρώσει και να απολαύσει την υπέροχη θέα και τους χώρους πρασίνου της ομορφιάς της φύσης. Και τρίτον, και το πιο σημαντικό, θα περνά χρόνο με αυτούς που αγαπά περισσότερο. Σχεδιάστε να κάνετε ένα πικνίκ έκπληξη κατά την πεζοπορία σας για ένα πρόσθετο μπόνους που θα λατρέψει η μαμά!

Πράγματα που πρέπει να κάνετε την ημέρα της μητέρας
Φέτος για την Ημέρα της Μητέρας, φάγαμε δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο όπου βγάλαμε αυτή τη selfie και μετά παρακολουθήσαμε μια ταινία της Jane Austin. Της άρεσε!
Το δείπνο και η ταινία της

Πήγαινε να δεις μια ταινία. Δεν είναι συχνά που οι μαμάδες βλέπουν τις ταινίες που θα ήθελαν να δουν στο θέατρο. Καθώς οι ταινίες με ρομπότ, δράση και ομιλούντα ζώα καταλαμβάνουν τα περισσότερα ταξίδια της στο θέατρο, η μόνη φορά που η μαμά βλέπει την επιλογή της στη μεγάλη οθόνη είναι όταν είναι έξω με φίλους. Γυρίστε τη φόρμουλα και πηγαίνετε να δείτε μια ταινία οικογενειακώς και αφήστε τη μαμά να επιλέξει την ταινία. Στη συνέχεια, πάρτε την σε ένα ωραίο δείπνο οικογενειακώς και ενημερώστε της πόσο ενδιαφέρεστε όλοι.

Μην ξεχνάτε το πρωινό στο κρεβάτι

Οποιαδήποτε από αυτές τις υπέροχες ιδέες είναι βέβαιο ότι θα πετύχει αυτή τη γιορτή της μητέρας! Και μόνο και μόνο επειδή κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό φέτος, αυτό δεν σημαίνει ότι η μαμά δεν θα εκτιμήσει το πρωινό στο κρεβάτι με λίγο χρόνο ησυχίας για τον εαυτό της. ΕΝΑ νέα κούπα καφέ ή ένα μπουκέτο με τα αγαπημένα της λουλούδια είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο και σίγουρα θα κάνει τη μαμά να χαμογελάσει! Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για μαμάδες μικρότερων παιδιών που μπορούν απλώς να απολαύσουν μερικές στιγμές μόνοι τους για να νιώσουν περιποιημένες.

Οι μαμάδες των μεγάλων παιδιών θα εξακολουθούσαν να απολαμβάνουν ένα brunch για τη μέρα της μητέρας ή ένα συνοδευτικό τσάι είτε σε εστιατόριο είτε ετοιμάζονται στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσει το ιδιαίτερο γεγονός της και να συγκεντρώσει όλα τα παιδιά της μαζί για να το κάνει.

Ποια από αυτές τις ιδέες για την Ημέρα της Μητέρας είναι η αγαπημένη σας;

πράγματα για την ημέρα της μητέρας
Η μητέρα μου και εγώ αγαπάμε μια μέρα στο μουσείο τέχνης μαζί.
Απολαύστε μια πολιτιστική εμπειρία

Διακοπές στην πόλη μαζί ως οικογένεια. Βρείτε μια πραγματικά συναρπαστική περιήγηση ή μουσείο στην περιοχή σας που πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε τη μαμά και πάρτε την εκεί για την Ημέρα της Μητέρας. Αν την ενδιαφέρει η ιστορία, κάθε πολιτεία είναι πλούσια με ιστορικά σημεία ενδιαφέροντος. Αν ασχολείται με ένα συγκεκριμένο είδος τέχνης (γλυπτική, ζωγραφική κ.λπ.) κάντε ένα ταξίδι στην πλησιέστερη πόλη σας και πηγαίνετε τη μαμά σε ένα μουσείο για την ημέρα.

Ανεξάρτητα από τη μαμά, είναι βέβαιο ότι υπάρχει κάτι ιστορικό ή καλλιτεχνικό που βρίσκεται ακριβώς στο σοκάκι τους. Μια άλλη καλή ιδέα θα μπορούσε να είναι μια απόλαυση ενός ταξιδιού σε έναν βοτανικό κήπο. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αισθανθείτε ότι μεταφέρεστε και να απολαύσετε μαθαίνοντας για τα λουλούδια και τα δέντρα. Κάποιοι μπορεί ακόμη και να θεωρούν ότι οι γευσιγνωσίες κρασιού είναι πολιτισμικές. Ξέρεις καλύτερα τη μαμά σου!

Συμπέρασμα για την Ημέρα της Μητέρας

Ελπίζω αυτές οι πέντε καταπληκτικές ιδέες για τη γιορτή της μητέρας να σας εμπνεύσουν να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και αξέχαστο με τη μαμά σας. Πιο σημαντικό από αυτό που υπάρχει στη συσκευασία δώρου είναι οι αναμνήσεις που δημιουργείτε κάνοντας πράγματα μαζί. Τίποτα δεν λέει σ'αγαπώ όπως θέλω να περάσω χρόνο μαζί σου! Θα της αρέσει που κάνατε το παραπάνω μίλι για να βεβαιωθείτε ότι το Σαββατοκύριακο της μητέρας της ήταν γεμάτο διασκεδαστικά πράγματα και καλές στιγμές. Εύχομαι σε εσάς και τους δικούς σας Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή της Μητέρας!

Σχετικές αναρτήσεις:

20 ιδέες για οικογενειακή βραδιά στο σπίτι

10 υπέροχες ιδέες δώρων για γυναίκες

Η Jaclyn Stapp μοιράζεται «Η μητρότητα δεν είναι σύντομη στις προκλήσεις»


Post a Comment

0 Comments