Ticker

20/recent/ticker-posts

Μηνιαίοι στόχοι | Ιούνιος 2022
Κάθε μήνα επισημαίνω τους μηνιαίους στόχους μου, εν μέρει για να είμαι υπόλογος για τα σχέδια, τις εργασίες και τους στόχους που συμπεριλαμβάνω. Αλλά και με την ελπίδα ότι θα σας εμπνέει να κάνετε μια μικρή λίστα με μηνιαίους στόχους που θα θέλατε να επιτύχετε για τον επόμενο μήνα. Βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε ότι πετυχαίνετε περισσότερα από όσα πιθανώς δίνετε στον εαυτό σας.

Φαίνεται ότι μόλις πριν από πέντε λεπτά υποδεχόμασταν την Άνοιξη, ωστόσο ο καύσωνας που απολαύσαμε αυτόν τον μήνα μας έκανε να νιώσουμε ότι το καλοκαίρι μπήκε για να καλύψει τη διαφορά. Ενώ δεν είμαι ένας για τον ζεστό καιρό, ο ήλιος και ο καθαρός ουρανός είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ημέρα.


Πώς συνέχισα τους μηνιαίους μου στόχους από τον Μάιο;

Δεν πιστεύω ότι η οικογενειακή ζωή είναι ποτέ βαρετή ή αργή, ωστόσο υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το να είμαστε ευγνώμονες για την πολυάσχολη ζωή μας. Ο Μάιος ήταν μια πράξη ταχυδακτυλουργίας και η εύρεση νέων τρόπων διαχείρισης του φόρτου της ζωής μας, αλλά υπήρξαν ευτυχισμένες αναμνήσεις και ένιωσα τη ζεστασιά της αγάπης.

Οικογένεια: Εξερευνώντας την Ανατολική Αγγλία

Ως τουρίστας που έμεινε, γνωρίζω τον πλούτο των αξιοθέατων και των τόπων για επίσκεψη στην Ανατολική Αγγλία. Αυτό το μήνα είχαμε την τύχη να εξερευνήσουμε δύο νέα αξιοθέατα που δεν είχαμε τη χαρά να κάνουμε πριν. Μινιατούρα Audley End και το Τουλίπες του Νόρφολκ.

Αρχική: Οικιακή Βιβλιοθήκη

Από τη γωνία του καναπέ που κάθομαι ένα βράδυ για να απολαύσω το δικό μου Ανάπτω, Έχω μια καλή πλεονεκτική θέση για τα βιβλία που έχω τοποθετήσει με τη Βιβλιοθήκη IKEA Billy. Είναι υπέροχο να βλέπω το δικό μου Wordsworth Συλλεκτικές Εκδόσεις παρατάχθηκαν πολύχρωμα με τα πολύ αγαπημένα μου βιβλία Winnie The Pooh.

Εργασία: Ώρες πλήρους απασχόλησης

Αύξηση των συνηθισμένων ωρών μερικής απασχόλησης σε πλήρους απασχόλησης για λίγο για να καλύψω την αναρρωτική άδεια και τις πρόσθετες ανάγκες της υπηρεσίας. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν πολύ κακό, το να μπορείς να εργάζεσαι από το σπίτι τέσσερις στις πέντε ημέρες σημαίνει ότι δεν ήταν μια τεράστια μετάβαση. Λοιπόν, εκτός από τη δουλειά που ολοκληρώνω στο γραφείο μου. Η δουλειά μου στο ιστολόγιό μου ωθείται προς τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα, ενώ επικεντρώνομαι στην καθημερινή μου δουλειά.

Μηνιαίοι στόχοι |  Ιούνιος 2022 κάντε το να συμβεί βιβλίο με μαύρη γραφίδα
Τα σχέδια και οι μηνιαίοι στόχοι μου για τον Ιούνιο

Ο τελευταίος ολόκληρος μήνας πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και όπως πάντα είναι γεμάτο ημερολόγιο. Εορτασμοί για την Ημέρα του Πατέρα που πρέπει να προγραμματιστούν και να απολαύσουν, μέρες με τα παιδιά, ενθαρρυντική αναθεώρηση καθώς και οτιδήποτε άλλο αφορά στην οικογενειακή ζωή. Δυστυχώς, οι προγραμματισμένες διακοπές μας στη Σκωτία ακυρώθηκαν καθώς δεν μπορέσαμε να δικαιολογήσουμε το κόστος εντός του τρέχοντος προϋπολογισμού μας.

Οικογένεια: Ημέρα του Πατέρα

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια κάπως γλυκόπικρη μέρα για μένα προσωπικά. Δυστυχώς, υπάρχουν πολύ λίγες όμορφες αναμνήσεις από τον πατέρα μου για να θυμηθώ μια μέρα που αναμένεται να χαιρόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τους πατέρες μας/ Ωστόσο, υπολογίζω τα τυχερά μου αστέρια που τα δικά μου παιδιά έχουν την τύχη να έχουν Αυτό που είπε ο μπαμπάς τρελαίνοντας τους. Κάποιος που θα είναι για πάντα στη γωνιά τους, προσφέροντας βοήθεια, υποστήριξη, αγκαλιά ή γαργαλάει όποτε χρειαστεί. Είναι λοιπόν σωστό να τον γιορτάσουμε και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, κάτι που θα κάνουμε με ένα ταξίδι στο Κρόμερ.

Σπίτι: Καλοκαιρινές Ντουλάπες

Η αλλαγή του καιρού και τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας καθιστούν μια φανταστική στιγμή να περάσετε από τις ντουλάπες των παιδιών και να δωρίσετε ρούχα που έχουν ξεπεράσει. Καθώς και να κάνετε μια λίστα με τα ανταλλακτικά που χρειάζονται.

Εργασία: Μια μέρα τη φορά

Το ταχυδακτυλουργικό πολλαπλών ιστολογίων μπορεί να νιώθω σαν να μην πετυχαίνω τίποτα παρόλο που έχω περάσει μερικές ώρες μπροστά στο MacBook μου. Ο κύριος μηνιαίος στόχος μου αυτόν τον επόμενο μήνα είναι να αφιερώνω λίγο χρόνο σε κάθε ιστολόγιο, μια μέρα τη φορά, αντί να πηδάω μεταξύ των τοποθεσιών.

Έχετε ορίσει κάποιους μηνιαίους στόχους για τον Ιούνιο;Post a Comment

0 Comments