Ticker

20/recent/ticker-posts

16 συνταγές αιθέριων ελαίων με άρωμα πορτοκαλιού για το άγχος – Μπάνιο και σώμα

Αυτή η συλλογή συνδέσμων αφορά συνταγές που περιέχουν αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι είναι το τέλειο συστατικό όταν πρόκειται για τη φυσική αντιμετώπιση του άγχους. Τι κάνει λοιπόν το έλαιο πορτοκαλιού τόσο καλό για την ψυχή;

Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού εξάγεται από τη φλούδα του γλυκού πορτοκαλιού, μπορεί να έχετε παρατηρήσει μετά το ξεφλούδισμα ενός πορτοκαλιού τα χέρια σας είναι λιπαρά, αυτό είναι λάδι πορτοκαλιού. Αυτό το λάδι απευθείας από το πορτοκάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άγχος, απλά τρίψτε τα χέρια σας στους κροτάφους σας και εισπνεύστε το άρωμα. Το έλαιο πορτοκαλιού είναι ευρέως γνωστό ως έλαιο ανύψωσης και τώρα χρησιμοποιείται ως βοήθημα κατά του άγχους, για να ανακουφίσει τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική κόπωση. Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού ενισχύει το ανοσοποιητικό, θεραπεύει την ακμή και τη δερματίτιδα, ανακουφίζει από το άγχος, τον θυμό και την κατάθλιψη και αντιμετωπίζει τη δυσκοιλιότητα.

Αυτό το άρωμα πορτοκαλιού λάδι προάγει την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και τη δημιουργικότητα και χρησιμοποιείται συνήθως από τους μαθητές ως βοήθημα μελέτης.

Το άγχος είναι η φυσική απάντηση του σώματός σας στο στρες. Το άγχος μπορεί να είναι φυσιολογικό σε αγχωτικές καταστάσεις όπως η δημόσια ομιλία ή η λήψη τεστ. Το άγχος είναι μόνο ένας δείκτης υποκείμενης νόσου όταν τα συναισθήματα γίνονται υπερβολικά, καταναλώνουν τα πάντα και παρεμβαίνουν στην καθημερινή ζωή, εάν αισθάνεστε ότι το άγχος σας κυριεύει τη ζωή σας, αναζητήστε ιατρική βοήθεια. Δεν χρειάζεται να το πας μόνος σου.

Σημειώστε ότι το έλαιο πορτοκαλιού είναι φωτοευαίσθητο, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στον ήλιο όταν το απλώσετε στο δέρμα σας.

DIY χτυπημένο βούτυρο σώματος - πορτοκαλί γκρέιπφρουτ

Lip Balm – Μαρμελάδα Βερίκοκο & Πορτοκάλι

Scrub Πορτοκάλι & Αμύγδαλο

Σαπούνι με πορτοκάλι και κανέλα

Σαπούνι Μαρμελάδας Γλυκερίνης

Lavender Orange Lotion Bars – Καρύδες & Kettlebells

Συνταγή DIY φυσικής βόμβας μπάνιου με αλάτι Epsom (κρέμα πορτοκαλιού!)

Healing Salve for Gardeners

Συνταγή DIY Sweet Orange Ginger Body Lotion – SkinCrest

The Pipe Line » DIY ΚΑΡΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ

Orange Creamsicle Lip Balm – The CentsAble Shoppin

DIY Orange Body Butter | Οικονομική Ζωή Μαμά

Southern Mom Loves: Λαχταριστές DIY βόμβες μπάνιου με άνθη πορτοκαλιού!

Συνταγή Θεραπευτικών Βομβών Μπάνιου Πορτοκαλιού – Beauty Crafter

Scrub ζάχαρης βανίλιας με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού | Midwest Modern Momma

DIY Συνταγή καθαρισμού προσώπου με γλυκό πορτοκάλι – SkinCrest

Εδώ είναι η κορυφαία λίστα με τις συμβουλές μου για την αντιμετώπιση του άγχους σας.

Μείνετε σωματικά δραστήριοι, θυμάστε το παλιό ρητό, υγιές σώμα υγιές μυαλό;

Αποφύγετε το αλκοόλ και τα ψυχαγωγικά ναρκωτικά, ενώ αυτά μας κάνουν να νιώθουμε «πάνω» μερικές φορές η πτώση προς τα κάτω μπορεί να είναι πολύ χειρότερη και να προκαλέσει άγχος.

Χρησιμοποιήστε τεχνικές διαχείρισης του άγχους και χαλάρωσης, δεν νομίζω ότι ένα πράγμα είναι θεραπεία, γι' αυτό δημιουργήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δοκιμάστε μερικά διαφορετικά πράγματα, γιόγκα, διαλογισμό, 10 λεπτά χωρίς οθόνη την ημέρα, καθίστε σε αδράνεια και κοιτάξτε έξω προβολή, δεν χρειάζεται να "κάνετε" τίποτα.

Κάντε τον ύπνο προτεραιότητα. Όπως ένα μωρό, όταν δεν κοιμάται είναι τρελό και παράλογο. Το άγχος αυξάνεται όταν είμαστε κουρασμένοι και δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε πράγματα λόγω κούρασης.

Τρώτε υγιεινές τροφές, όχι κάθε μέρα, αλλά τις περισσότερες μέρες.

Post a Comment

0 Comments