Ticker

20/recent/ticker-posts

MOOSOO Cordless Vacuum Review and Giveaway


Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία καθαρισμού που μπορεί να έχει ένα σπίτι είναι η καλή σκούπα. Αν έχετε αμφιβολίες γι' αυτό, απλά κοιτάξτε όλη τη σκόνη, τη βρωμιά, τη γούνα των κατοικίδιων και άλλες διάφορες ζημιές που γεμίζουν τον κάδο σκόνης κενού σας! Είμαι πάντα ευγνώμων που το αδειάζω και το βγάζω από το σπίτι μου. Υπάρχουν πολλοί τύποι ηλεκτρικών σκουπών που καλύπτουν διάφορες ανάγκες, αλλά το Cordless Stick Vac είναι ένα από τα πιο βολικά και εύχρηστα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστώ με την MOOSOO σήμερα για να σας φέρω μια κριτική και δώρο MOOSOO ασύρματης σκούπας.

Αναθεώρηση ηλεκτρικής σκούπας MOOSOO Cordless Stick

MOOSOO ανασκόπηση κενού
Ο υπέροχος βοηθός κριτικής μου. Είναι υπέροχο για να σηκώνετε γούνα κατοικίδιων!
παρέλαβα το Ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας MOOSOO 300W Stick Υψηλή ισχύς αναρρόφησης 23Kpa – Μοντέλο K23 για διευκόλυνση του ελέγχου. Θα μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά και αυτά που βρήκα ότι είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του Cordless Stick Vac. Ο έμπιστος Γερμανός Ποιμενικός μου ήταν ένας εξαιρετικός βοηθός κριτικής. Χρειάζομαι ένα καλό ισχυρό κενό για να αντιμετωπίσω τη γούνα του.

Πρώτον, είναι νόμιμο το MOOSOO; Ναι, οι ηλεκτρικές σκούπες MOOSOO μεταφέρονται από την Amazon και τη Walmart. Επίσης, έκανα μια ανασκόπηση της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ MOOSOO πέρυσι. Το έχω ακόμα και εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια. Το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα για να κρατάω όλο το σπίτι καθαρό. Ωστόσο, λατρεύω την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα MOOSOO για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό σημείων ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, ειδικά σε δυσπρόσιτα σημεία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την επωνυμία MOOSOO ή να παραγγείλετε τα προϊόντα της στο επίσημη ιστοσελίδα MOOSOO.

Τώρα, εδώ είναι τα χαρακτηριστικά ασύρματης αναρρόφησης ραβδιών.

Προδιαγραφές MOOSOO Cordless Stick Vac:

 • Ασύρματο (που σημαίνει ότι μπορείτε να το φορτίσετε με ένα καλώδιο και να το αποσυνδέσετε από το καλώδιο του φορτιστή όπως ακριβώς κάνετε με το κινητό σας)
 • έως και 35 λεπτά ασύρματης λειτουργίας με κάθε πλήρη φόρτιση (Η μπαταρία 7*2000mAh έχει χρόνο φόρτισης 4-5 ώρες.)
 • Το Stick Vac σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ – 5,29 λίβρες
 • Ισχύς 300W
 • 12 μήνες εγγύηση
 • Πλένεται φίλτρο HEPA (αφαιρεί έως 99,99% μικροσκοπικών σωματιδίων σκόνης)
 • 3 λειτουργίες καθαρισμού με υψηλότερη ισχύ αναρρόφησης στα 23000Pa
 • Καθαριστικό πολλαπλών επιφανειών: Σκληρά δάπεδα, χαλιά, χαλιά, αυτοκίνητο, τοίχοι, σκάλες, περβάζια παραθύρων, κουρτίνες, ταπετσαρίες
 • 3 εξαρτήματα καθαρισμού, 1 σκληρός σωλήνας
 • Φώτα LED στην κεφαλή του δαπέδου
 • Χαμηλό θόρυβο
 • Βάση τοποθέτησης στον τοίχο
 • Μεγάλο κύπελλο σκόνης 1,2 λίτρων
ασύρματη ηλεκτρική σκούπα
Εδώ είναι τι υπάρχει στο κουτί:

Το κουτί χωράει τον κινητήρα με το ένα χέρι που είναι το κύριο σώμα κενού. Χωράει επίσης 3 εξαρτήματα καθαρισμού, έναν σωλήνα που τραβάτε έξω σε όλο του το μήκος και ασφαλίζει στη θέση του, έναν φορτιστή, μια επιτοίχια βάση, ένα εγχειρίδιο οδηγιών και ένα επιπλέον φίλτρο HEPA.

Αν αναρωτιέστε για συναρμολόγηση όπως ήταν, δεν υπάρχει πραγματικά καμία. Υπάρχει το τμήμα του μοτέρ χειρός και απλά το συνδέετε απευθείας στο εξάρτημα καθαρισμού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ή συνδέετε τον κινητήρα στο σωλήνα και στη συνέχεια προσαρτάτε το εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας στο σωλήνα. Αυτό σας παρέχει την τυπική λειτουργία καθαρισμού δαπέδου ή μια συντομευμένη λειτουργία χειρός καλύτερα για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.

Μειονεκτήματα:

Η όψη του ασύρματου vac σημαίνει ότι μπορεί να μην αντέξει αρκετά για να καθαρίσει ολόκληρο το σπίτι με μία μόνο φόρτιση (ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σας).

Πλεονεκτήματα

Ανασκόπηση ασύρματης σκούπας Moosoo
Χωρίς καλώδιο. Τόσο ελαφρύ και εύκολο στη χρήση! Δεν με πονάει και δεν με κουράζει.
Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση

Η ηλεκτρική σκούπα MOOSOO είναι τόσο γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Το γεγονός ότι είναι ελαφρύ και ασύρματο κάνει αυτό το κενό σκούπας εύκολο να το ανοίξετε για να αφήσετε ένα δωμάτιο μια φορά πριν φτάσει η εταιρεία. Είναι επίσης εύκολο να ρουφήξετε τα υπολείμματα από διαρροές ή ψίχουλα στην κουζίνα κ.λπ. Πηγαίνετε οπουδήποτε, γύρω από οποιοδήποτε έπιπλο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το καλώδιο.

Φίλτρο HEPA

Το φίλτρο HEPA μου δίνει σιγουριά ότι πραγματικά σηκώνω όλη τη βρωμιά και τη φιλτράρω από τον αέρα ενώ είμαι σε αυτό. Το φίλτρο HEPA πλένεται και ανακυκλώνεται.

3 λειτουργίες ισχύος και χαμηλό θόρυβο

Χρησιμοποιώ τη μέση ισχύ αναρρόφησης στα δάπεδα από σκληρό ξύλο και την πλήρη ισχύ αναρρόφησης στα χαλιά μου. Και οι τρεις λειτουργίες είναι αρκετά αθόρυβοι. Στην πραγματικότητα, ο γιος μου παρατήρησε τη διαφορά αμέσως και το ίδιο και ο σκύλος μου που συνήθως φοβάται από την ηλεκτρική σκούπα.

ασύρματο stick vac
Πολύπλευρος

Αλλά το πολύ αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι το πόσο ευέλικτο είναι. ΛΑΤΡΕΥΩ αυτή την ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας καθαρίζοντας τις σκάλες. Μπορείτε να συνδέσετε τον κινητήρα με τη λαβή απευθείας στο καθαριστικό δαπέδου (απλώς αφαιρέστε τον σκληρό σωλήνα). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρουφήξετε πράγματα με όλη τη δύναμη ενός κενού, αλλά με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, καθώς είναι ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τον σωλήνα ανοιχτό και να συνδέσετε το εργαλείο σχισμής για να καθαρίσετε με ηλεκτρική σκούπα τον ανεμιστήρα οροφής σας. Ή χρησιμοποιήστε το μικρότερο τετράγωνο πινέλο για να σκουπίσετε τις κουρτίνες σας!

MOOSOO Q&A

Πώς να φορτίσετε την ηλεκτρική σκούπα MOOSOO?

Αν διαβάσατε ότι έχει μπαταρίες ιόντων λιθίου 6 κυψελών 2000 mAh και αναρωτηθήκατε τι σημαίνει αυτό, μην ανησυχείτε. Φορτίζετε την ηλεκτρική σας σκούπα MOOSOO όπως ακριβώς το κινητό σας. Συνδέστε την ηλεκτρική σκούπα στον παρεχόμενο προσαρμογέα και φορτίζεται μόνο του.

Πώς να καθαρίσετε την ηλεκτρική σκούπα moosoo?

Βεβαιωθείτε ότι η ηλεκτρική σκούπα είναι απενεργοποιημένη. Αδειάζετε τον κάδο σκόνης με ένα απλό κουμπωτό κάλυμμα, ώστε να μπορείτε να απελευθερώσετε το περιεχόμενο απευθείας στον κάδο απορριμμάτων.

Εάν θέλετε επίσης να καθαρίσετε το φίλτρο, κρατήστε και περιστρέψτε το φίλτρο δεξιόστροφα για να το αποσυνδέσετε από το κύριο σώμα. Τραβήξτε το φίλτρο HEPA έξω από το πλέγμα. Βουρτσίστε το φίλτρο HEPA με τη βούρτσα καθαρισμού. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τόσο το φίλτρο HEPA όσο και το πλέγμα κάτω από ζεστό νερό βρύσης. Στεγνώστε τα στον αέρα για τουλάχιστον 24 ώρες. Προσοχή: μην το συναρμολογήσετε ξανά μέχρι να στεγνώσει τελείως. Γυρίστε το αριστερόστροφα για να τα συναρμολογήσετε ξανά στο κύριο σώμα.

Το φίλτρο προτείνεται να πλένεται και να στεγνώνει στον αέρα κάθε 2 εβδομάδες και να αντικαθίσταται κάθε 2 μήνες. Τα βρώμικα ή παλιά φίλτρα μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια αναρρόφησης.

Πού να αγοράσετε το MOOSOO

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα ή να κάνετε την παραγγελία σας στο imoosoo.com

Παρέχουν δωρεάν αποστολή με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες.

moosoo δώρο
Giveaway MOOSOO Cordless Vacuum Model K23

Μπείτε για μια ευκαιρία να κερδίσετε μία ηλεκτρική σκούπα MOOSOO Cordless Stick, Model K23 (149 $ ARV).

Ημερομηνίες δώρων: 11 Απριλίου 2022 - 1 Μαΐου 2022 Μεσάνυχτα CST

Τρόπος εισαγωγής: Απλώς συνδεθείτε στο γραφικό στοιχείο Gleam και κάντε κλικ στις καταχωρίσεις που θέλετε να ολοκληρώσετε.

MOOSOO Vacuum Giveaway
Όροι δώρου:
Ανοιχτό για κατοίκους ΗΠΑ, 18+. Το email που εισάγεται στο widget θα παραμείνει ιδιωτικό. Οι νικητές ανακοινώθηκαν παραπάνω στο γραφικό στοιχείο Gleam στις 2 Μαΐου 2021. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία. Θα ειδοποιήσω μέσω email και ο νικητής πρέπει να απαντήσει εντός 4 ημερών διαφορετικά το έπαθλο θα χαθεί και θα επιλεγεί ο εναλλακτικός νικητής.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη αυτή την ανασκόπηση ηλεκτρικής σκούπας MOOSOO. Ενημερώστε με αν έχετε ερωτήσεις @familyfocusblog! Λοιπόν, θα θέλατε να δοκιμάσετε ένα ασύρματο vac stick;

Σχετική ανάρτηση:

Δωρεάν εκτυπώσιμο πρόγραμμα οικογενειακού καθαρισμού


Post a Comment

0 Comments