Ticker

20/recent/ticker-posts

Kusker Oral Irrigator Review and Giveaway


Τα στοματικά ποτιστικά είναι γνωστά με πολλά ονόματα όπως νήμα νερού, συλλογές νερού και οδοντιατρικοί πίδακες νερού. Αλλά με οποιοδήποτε όνομα, χρησιμοποιούν ένα μικροσκοπικό, υπό πίεση ρεύμα νερού για να βοηθήσουν στη φροντίδα της υγείας των δοντιών και των ούλων. Η έκρηξη του νερού βοηθά στην απομάκρυνση σωματιδίων τροφής και βακτηρίων ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. Τα στοματικά ποτιστικά λειτουργούν βασικά ως υδάτινη εκδοχή του οδοντικού νήματος. Είναι ιδανικά για όσους δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν νήμα, όπως ο γιος μου που έχει σιδεράκια. Γι' αυτό χαίρομαι να συνεργάζομαι Οδηγός. Μου έδωσαν ένα φορητό φορητό ποτιστικό στόματος Kusker Water Dental Flosser για δόντια προκειμένου να διευκολυνθεί η αναθεώρησή μου. Θα δώσουν επίσης ένα στον τυχερό νικητή του δώρου αναγνώστη στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης.

Ανασκόπηση νήμα νερού Kusker
Ο Λέο με το ασύρματο νήμα νερού Kusker.
Ψάχνετε για το καλύτερο νήμα νερού για τιράντες;

Εάν εσείς ή το παιδί σας φοράτε σιδεράκια, έχετε μη αφαιρούμενη γέφυρα, στεφάνη ή οδοντικά εμφυτεύματα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το παραδοσιακό οδοντικό νήμα μπορεί να είναι δύσκολο στη χρήση. Για το λόγο αυτό είναι συχνά νήμα νερού συνιστάται. Μάλιστα, μετά το τελευταίο ταξίδι του γιου μου στον οδοντίατρο, με ενημέρωσαν ότι τα ούλα του είχαν φλεγμονή και ότι ένας ποτιστής νερού μπορεί να τον βοηθήσει να κάνει καλύτερα τη δουλειά του, κρατώντας τη γραμμή των ούλων του καθαρή και υγιή. Έχοντας αυτό κατά νου, το ξεκίνησα και διαπίστωσα ότι υπήρξαν μερικές καλές προόδους σε αυτόν τον τομέα. Έχουν πλέον ασύρματα φορητά στοματικά ποτιστικά. Αυτά τα λατρεύω!

Όταν η αδερφή του είχε σιδεράκια, τα νήμα νερού είχαν ένα μακρύ κορδόνι από το πηγάδι. Απλώς ήξερα ότι ήταν πιθανό να είναι μια ταλαιπωρία για τον Λέο. Επιπλέον, υπήρχε η πιθανότητα να ανατραπεί το πηγάδι του νερού σε όλο τον πάγκο του μπάνιου. Επομένως, για μένα, είναι σαφές ότι το καλύτερο νήμα νερού είναι αυτό που είναι ασύρματο και φορητό με τη δεξαμενή νερού ενσωματωμένη στη λαβή. Γι' αυτό επέλεξα το φορητό φορητό ποτιστικό στόματος Kusker Water Dental Flosser για να το δοκιμάσω.

Επιθεώρηση για φορητό ποτιστικό στόματος Kusker Water Dental Flosser Cordless

Ορίστε λοιπόν τα χαρακτηριστικά του οδοντικού νήματος νερού Kusker:

 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ημερών
 • Αποσπώμενο δοχείο νερού 300ml & αδιάβροχο IPX7
 • Έως 1400-1800 παλμούς/λεπτό
 • 4 Λειτουργίες Νήματος & Προστασία με αυτόματο χρονόμετρο
 • 4 ακροφύσια διαφορετικών χρωμάτων
 • Εύκολα προσβάσιμο ανταλλακτικό νερού
 • Διατίθεται σε 5 διαφορετικές χρωματικές επιλογές
στοματικό ποτιστικό
Εδώ είναι τι υπάρχει στο κουτί.
Έρχεται με αποσπώμενο καλώδιο φόρτισης USB και έχει διάρκεια μπαταρίας 30 ημερών. Επομένως, πρέπει να το φορτίζετε μόνο μία φορά το μήνα και αυτό είναι πολύ βολικό. Τον υπόλοιπο χρόνο μπορείτε να κρατάτε το καλώδιο μακριά από το οπτικό σας πεδίο, κάτι που είναι εξαιρετικό για να διατηρείτε τα πράγματα τακτοποιημένα στο μπάνιο σας.

Το αγαπημένο μου μέρος για το ποτιστικό στόματος είναι η δεξαμενή νερού που είναι ενσωματωμένη στη λαβή. Δεν υπάρχουν καλώδια νερού ή πηγάδια νερού που περιμένουν να ανατραπούν. Είναι πλήρως αποσπώμενο ώστε να γεμίζει ή να αδειάζει εύκολα.

Πάλλεται 1400-1800 φορές το λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας ισχυρός πίδακας νερού που μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα σας.

Έχει 4 λειτουργίες οδοντικού νήματος και ο γιος μου χρησιμοποιεί μαλακό αυτή τη στιγμή επειδή τα ούλα του είναι αρκετά ευαίσθητα. Καθώς η υγεία των ούλων του βελτιώνεται, μπορεί να αλλάξει στο φυσιολογικό.

Έρχεται ακόμη και με τέσσερα ακροφύσια διαφορετικού χρώματος. Έτσι, τέσσερα διαφορετικά παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια το ίδιο ποτιστικό χρησιμοποιώντας απλώς τη δική τους χρωματιστή άκρη. Ή έχετε επιπλέον κεφάλι για να αντικαταστήσετε τα παλιά εάν είστε ο μόνος χρήστης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νήμα νερού;

 1. Πριν από την πρώτη χρήση, φορτίστε το στοματικό ποτιστικό για περίπου 8 ώρες για να έχετε πλήρη φόρτιση που θα διαρκέσει για ένα μήνα.
 2. Προσθέστε νερό στη δεξαμενή.
 3. Τοποθετήστε το άκρο πιέζοντας προς τα κάτω μέχρι να κάνει κλικ.
 4. Επιλέξτε τη λειτουργία.
 5. Βάλτε το στο στόμα σας και σκύψτε πάνω από τον νεροχύτη.
 6. Πιέστε το ρεύμα και κατευθύνετε το νερό ανάμεσα στα δόντια σας και κατά μήκος της γραμμής των ούλων σας.
 7. Σβήνουμε και φτύνουμε νερό όσο χρειάζεται.
καλύτερο νήμα νερού
Λειτουργεί το water flosser;

Τα νήμα νερού βοηθούν στον καθαρισμό μεταξύ των δοντιών και κατά μήκος της γραμμής των ούλων με πίδακα νερού. Το ρεύμα του νερού βοηθά στην απομάκρυνση των σωματιδίων της τροφής καθώς και στη συσσώρευση βακτηρίων.

Στον γιο μου αρέσει πολύ το νήμα νερού του και εργάζεται για να βελτιώσει την υγεία των ούλων του καθώς και να του δώσει αισθητά πιο φρέσκια αναπνοή. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτό το στοματικό αρδευτικό για τον γιο μου, επειδή η υγεία των ούλων είναι απαραίτητη για την υγεία των δοντιών. Δεν πληρώνω τόσα χρήματα για σιδεράκια για να ισιώσει τα δόντια του χωρίς να διασφαλίζω ότι διατηρεί τα δόντια του με καλή οδοντιατρική φροντίδα.

Πού να αγοράσετε το καλύτερο νήμα νερού

Μπορείτε να αγοράσετε ένα Kusker Water Flosser στο kuskercare.com

Για έκπτωση 10%, χρησιμοποιήστε Κωδικός έκπτωσης Kusker: kusker10

δώρο οδηγού
Δώρο στοματικής φροντίδας Coach

Μπείτε για μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα φορητό φορητό στοματικό πλέγμα για δόντια Kusker Water Dental Flosser. (αξία 39,99 $)

Ημερομηνίες δώρων: 4 Απριλίου 2022- 18 Απριλίου 2022 Μεσάνυχτα CST

Τρόπος εισαγωγής: Απλώς συνδεθείτε στο γραφικό στοιχείο Gleam και κάντε κλικ στις καταχωρίσεις που θέλετε να ολοκληρώσετε.

Δώρο στοματικής φροντίδας Coach
Όροι δώρου:
Ανοιχτό για κατοίκους ΗΠΑ, 18+. Το email που εισάγεται στο widget θα παραμείνει ιδιωτικό. Οι νικητές ανακοινώθηκαν παραπάνω στο γραφικό στοιχείο Gleam στις 19 Απριλίου 2021. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία. Θα ειδοποιήσω μέσω email και ο νικητής πρέπει να απαντήσει εντός 4 ημερών διαφορετικά το έπαθλο θα χαθεί και θα επιλεγεί ο εναλλακτικός νικητής.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη αυτή την ανασκόπηση οδοντιατρικών πίδακες νερού. Ενημερώστε με αν έχετε ερωτήσεις @familyfocusblog! Λοιπόν, θα θέλατε να δοκιμάσετε ένα ασύρματο, φορητό ποτιστικό στόματος;


Post a Comment

0 Comments