Ticker

20/recent/ticker-posts

Φαρμακογενετική δοκιμή ClarityX: Φάρμακο με βάση το DNA


Έχετε ακούσει για φαρμακογενετικές εξετάσεις; Είναι ένα συναρπαστικό πεδίο του εξατομικευμένη ιατρική με στόχο την αντιστοίχιση της θεραπείας με τα γονίδιά σας. Με άλλα λόγια, εξετάζοντας το DNA μας, οι γιατροί λαμβάνουν πληροφορίες που προτείνουν ποιες επιλογές υγειονομικής περίθαλψης θα είναι καλύτερες ειδικά για εσείς. Γι' αυτό είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζομαι ClarityX απευθείας στον καταναλωτή γενετικό έλεγχο. Οι βολικές, εύκολα προσβάσιμες επιλογές δοκιμών στο σπίτι σας βοηθούν να απομακρύνετε τις εικασίες από την υγειονομική σας περίθαλψη. Χαίρομαι που μου δόθηκε ένα κιτ δοκιμής για να δοκιμάσω.

Εύρεση των σωστών φαρμάκων με βάση τα γονίδιά σας

Έχουν γίνει τόσες πολλές πρόοδοι στην επιστήμη και αυτές ήδη βελτιώνουν την υγειονομική περίθαλψη με αμέτρητους τρόπους. Επιπλέον, η ολοκλήρωση του Human Genome Project (HGP), ενός διεθνούς, συνεργατικού ερευνητικού προγράμματος που επικεντρώθηκε στη χαρτογράφηση όλων των γονιδίων των ανθρώπινων όντων, έδωσε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για τη βελτίωση της ιατρικής. Ο Δρ Francis S. Collins, ο οποίος ήταν διευθυντής του Εθνικό Ινστιτούτο Ερευνών Ανθρώπινου Γονιδιώματος, είπε ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «μετασχηματιστικό εγχειρίδιο ιατρικής, με γνώσεις που θα δώσουν στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης τεράστιες νέες δυνάμεις για τη θεραπεία, την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών». Αυτές είναι συναρπαστικές στιγμές με τόσες πολλές δυνατότητες για την προώθηση και την εξατομίκευση της υγειονομικής περίθαλψης.

Η ClarityX πιστεύει ότι ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλα όταν πρόκειται για το σωστό φάρμακο. Αυτό οφείλεται στο ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μεταβολίζονται διαφορετικά και οι παρενέργειες διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Το ClarityX παρέχει ιατρικές και κλινικές δοκιμές. Τα αποτελέσματα του κατ' οίκον γενετικού ελέγχου ClarityX μπορούν να βοηθήσουν στην ενημέρωση του ασθενούς και του γιατρού του ποιο φάρμακο είναι κατάλληλο για αυτούς σε ένα ευανάγνωστο διάγραμμα.

Φαρμακογενετική εξέταση
Εξάλειψη της εικασίας

Οι φαρμακογενετικές δοκιμές είναι ένα τόσο προηγμένο πεδίο γιατί βοηθά στην εύρεση του σωστό φάρμακο με βάση το DNA σας. Εξίσου συναρπαστικό είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε φάρμακα που μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες ή να μην έχουν αποτέλεσμα. Όταν είστε άρρωστοι, η προοπτική να δοκιμάσετε πολλά φάρμακα για να βρείτε ένα αποτελεσματικό μπορεί να είναι τρομακτική.

Μια από τις ανιψιές μου πάσχει από ψυχική ασθένεια και είναι δύσκολο να προσπαθήσω να την κάνω να πάρει φάρμακα καθόλου. Το να γνωρίζετε εκ των προτέρων τις καλύτερες επιλογές για τα σωστά φάρμακα ψυχικής υγείας είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό δώρο! Νομίζω ότι η εικόνα που μπορεί να προσφέρει το ClarityX είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο.

Δύο τύποι φαρμακογενετικών δοκιμών:

Το ClarityX παρέχει δύο τύπους φαρμακογενετικών δοκιμών. Είναι και τα δύο εργαλεία υποστήριξης αποφάσεων που βασίζονται σε γενετικά και αναλύουν κλινικά σημαντικές γενετικές παραλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν την ανταπόκρισή σας στα τρέχοντα και μελλοντικά συνταγογραφούμενα φάρμακα. Το Clarity X καλύπτει 200 ​​από τα πιο συχνά συνταγογραφούμενα φάρμακα εγκεκριμένα από τον FDA. Το ClarityX Mindwell Test είναι ένα γενετικό τεστ που επικεντρώνεται στην ψυχική σας υγεία. Το Τεστ ClarityX MaxRx εξετάζει το γενετικό σας προφίλ σε σχέση με περισσότερα προβλήματα σωματικής υγείας.

Mindwell®

Το ClarityX Mindwell Test εξετάζει πώς το DNA σας θα ανταποκριθεί στα φάρμακα ψυχικής υγείας. Παρέχει πληροφορίες για το ποια φάρμακα θα λειτουργήσουν καλύτερα για την κατάστασή σας με βάση το μοναδικό γενετικό σας προφίλ, συμπεριλαμβανομένων:

 • Κλινική κατάθλιψη
 • Αγχώδης διαταραχή
 • Διπολική διαταραχή
 • ΔΕΠΥ / ΠΡΟΣΘΗΚΗ
 • ΙΨΔ
 • PTSD
 • Σχιζοφρένεια
 • Απόσυρση οπιοειδών
 • Διαχείριση του πόνου
Max Rx®

Το ClarityX MaxRx Test εστιάζει στους 16 θεραπευτικούς τομείς παρακάτω. Παρείχε πληροφορίες σχετικά με τα φάρμακα που θα λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων που απαιτούν προσαρμογή της δόσης και ποια φάρμακα μπορεί να σας θέσουν σε κίνδυνο για ανεπιθύμητες παρενέργειες με βάση το γενετικό σας προφίλ. Περιλαμβάνει 16 θεραπευτικούς τομείς:

 • Καρδιαγγειακά
 • Ανοσολογία
 • Γυναικολογία
 • Λοιμώξεις
 • Γαστρεντερικό
 • Ρευματολογία
 • Ουρολογικός
 • Σύνδρομο Sjogren
 • Gaucher
 • Χρόνια Ηπατική Νόσος
 • Ναυτία & Απώλεια όρεξης
 • Υπερδραστήρια κύστη
 • Νόσος Huntington & όψιμη δυσκινησία
 • Αλτσχάιμερ & Άνοια
 • Μεταφύτευση
 • Αντικαρκινικό
Πώς λειτουργεί το ClarityX;

Υπάρχουν τρία βήματα για την ολοκλήρωση της φαρμακογενετικής δοκιμής ClarityX.

Δοκιμή ClarityX
1. Παραγγείλετε Γενετικό Τεστ

Επίσκεψη clarityxdna.com

Αποφασίστε μεταξύ των δύο δοκιμών που αναφέρονται παραπάνω. Στη συνέχεια, ζητήστε τη δοκιμή ClarityX και ολοκληρώστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

γενετικός έλεγχος στο σπίτι
2. Λήψη κιτ δοκιμής και ενεργοποίηση

Το κιτ γενετικής εξέτασης θα φτάσει στο σπίτι σας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες για να ενεργοποιήσετε το κιτ σας online. Πραγματοποιήστε μια εύκολη μπατονέτα στα μάγουλα και επιστρέψτε το δείγμα στον προπληρωμένο φάκελο που παρέχεται.

σαφήνεια x αποτελέσματα γονιδιακών δοκιμών
3. Λάβετε τα αποτελέσματα των δοκιμών

Μόλις παραληφθεί το δείγμα σας στο εργαστήριο, χρειάζονται περίπου 7-10 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί η αναθεώρηση και η ανάλυση. Θα λάβετε την εξατομικευμένη αναφορά σας στην πύλη ασθενών ClarityX. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με τους γιατρούς σας, ώστε να μπορούν να λάβουν ενημερωμένες εξατομικευμένες αποφάσεις για το φάρμακό σας.

Το ClarityX ενσωματώνει την πιο ενημερωμένη κλινική καθοδήγηση από βασικούς επιστημονικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων Κοινοπραξία Εφαρμογής Κλινικής Φαρμακογενετικής (CPIC) και το Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων (FDA). Η έκθεσή τους παρέχει φαρμακογενετικά δεδομένα υψηλής αξίας σε μια ευνόητη αναφορά. Τα αποτελέσματα των γενετικών δοκιμών ClarityX βοηθούν τον γιατρό σας να συνταγογραφήσει ένα πιο γενετικά βέλτιστο φάρμακο για την αποφυγή φαρμάκων που μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες ή είναι λιγότερο πιθανό να λειτουργήσουν.

ΠΟΤΕ μην κάνετε αλλαγές στο φάρμακό σας χωρίς να συμβουλευτείτε γιατρό.

Είστε ενθουσιασμένοι που θα μάθετε περισσότερα για τις φαρμακογενετικές δοκιμές; Ενδιαφέρεστε να βρείτε τα σωστά φάρμακα με βάση το DNA σας;


Post a Comment

0 Comments