Ticker

20/recent/ticker-posts

Οδηγός για τη μείωση των πληρωμών διατροφής παιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Είναι δύσκολο να μειώσετε τις πληρωμές διατροφής του παιδιού σας, ωστόσο, είναι δυνατό μέσω προγραμματισμού.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες σε μηνιαία βάση ή απλά πιστεύετε ότι ξοδεύετε πάρα πολλά συντήρηση του παιδιούθα καλύψουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τη διατροφή του παιδιού σας εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτογραφία από Kelli McClintock επί Ξεβιδώστε

Καθορίζεται η συντήρηση του παιδιού

Αυτή είναι βασικά οικονομική υποστήριξη που παρέχεται για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσης ενός παιδιού. Αυτό είναι απαραίτητο κάθε φορά που οι γονείς του παιδιού χωρίζουν ή χωρίζουν. Ο γονέας που δεν ζει με το παιδί ή έχει την επιμέλεια του παιδιού πρέπει να το πληρώσει.

Συνήθως, το ποσό της διατροφής του παιδιού που καταβάλλεται καθορίζεται συνήθως από τους γονείς. Ωστόσο, εάν δεν μπορεί να συναφθεί συμφωνία σχετικά με αυτό, τότε η υπόθεση αποστέλλεται στο CMS ή στις Υπηρεσίες Παιδικής Συντήρησης.

Αυτή η οργάνωση βοηθά βασικά τους γονείς να συμβιβαστούν στη διατροφή των παιδιών. Μόλις οι γονείς δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία, τότε το CMS θα λάβει υπόψη το εισόδημα των γονέων καθώς και άλλους παράγοντες για να καθορίσει τη διατροφή που πρέπει να καταβληθεί. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει επίσης να λαμβάνουν υπόψη τα άλλα παιδιά του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια.

Υπολογισμός διατροφής παιδιού

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η διατροφή του παιδιού καθορίζεται από έναν τύπο που λαμβάνει υπόψη δύο παράγοντες όπως πόσα παιδιά υπάρχουν, το εισόδημα κάθε γονέα, το χρόνο που κάθε γονέας ξοδεύει πραγματικά με το παιδί του κ.λπ.

Αυτή η φόρμουλα δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει ότι το παιδί έχει δίκαιη μεταχείριση και ότι λαμβάνει δίκαιη οικονομική υποστήριξη και από τους δύο γονείς τους, ανεξάρτητα από το αν ο γονέας ζει μαζί τους ή όχι. Διαβάστε περισσότερα: πώς υπολογίζει το CMS τις πληρωμές σας;

Το πρώτο πράγμα που εξετάζει το CMS είναι το εισόδημα του γονέα που πρέπει να πληρώσει το επίδομα τέκνου εκτός από την κρατική σύνταξη και τα επιδόματα. Στη συνέχεια, θα εξετάσουν εάν ο γονέας παρέχει οικονομική υποστήριξη σε άλλα παιδιά. Θα εξετάσουν επίσης άλλα έξοδα πριν υπολογίσουν τη διατροφή του παιδιού.

Τρόποι μείωσης των πληρωμών διατροφής παιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Υπάρχουν στην πραγματικότητα μερικές εξωτερικές καταστάσεις και περιστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν στη μείωση των πληρωμών διατροφής παιδιού. Λάβετε υπόψη ότι αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αύξηση αυτής της πληρωμής. Όταν συμβεί αυτό, το CMS θα έχει παραλλαγές.

Οι κύριοι παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε παραλλαγές για μη οικιακούς γονείς περιλαμβάνουν:

– Άλλα παιδιά για τα οποία είναι υπεύθυνος ο γονέας

– Το ακαθάριστο εισόδημα είναι χαμηλότερο από 7 £ την εβδομάδα

– Ο γονέας εξακολουθεί να εξοφλεί το χρέος που προέκυψε πριν από τον χωρισμό από τον σύντροφό του και ο πρώην σύντροφός του εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το περιουσιακό στοιχείο ή να το κατέχει. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο που αγοράστηκε με ενοικίαση. Μπορεί επίσης να είναι άλλα πράγματα όπως ασφαλιστήρια συμβόλαια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια κ.λπ.

– Κόστος επιβίβασης για το παιδί

– Δαπάνες για την παραμονή σε επαφή με το παιδί όπου ο γονέας πρέπει επίσης να παρέχει τη διατροφή του παιδιού.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ένας γονέας μπορεί να μην χρειάζεται να πληρώσει το επίδομα τέκνων είναι εάν δεν έχει δουλειά ή εάν είναι σήμερα φυλακισμένος.

Αφού καθοριστεί η πληρωμή διατροφής παιδιού, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για παραλλαγή.

Εάν συμβεί αυτό, πρέπει να καλέσετε το CMS και να τους ενημερώσετε για την επιθυμία σας να αλλάξετε το ποσό πληρωμής και να εξηγήσετε ποιες αλλαγές έχουν συμβεί που οδήγησαν σε αυτό.

Λάβετε υπόψη ότι εάν παρέχετε ψευδείς ή εσφαλμένες πληροφορίες, μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο από το CMS.

Τέλος συντήρησης παιδιού

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η διατροφή του παιδιού μπορεί να λήξει μόλις το παιδί γίνει 16 ετών και αποφασίσει να μην συνεχίσει την περαιτέρω εκπαίδευση. Ωστόσο, εάν θέλουν να συνεχίσουν την περαιτέρω εκπαίδευση, τότε μπορούν να λάβουν διατροφή μέχρι την ηλικία των 20 ετών.

Ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό μόνο εάν έχει εγκριθεί και χρειάζεται να παρέχει εκπαίδευση πλήρους απασχόλησης πάνω από 12 ώρες την εβδομάδα. Θα πρέπει επίσης να έχουν εποπτευόμενη μελέτη ή εργασιακή εμπειρία που σχετίζεται με το μάθημα. Άρα, αυτό σημαίνει τα εξής:

– Α επίπεδα ή παρόμοια

– NVQs, επαγγελματικά μαθήματα

- Πρακτική άσκηση

Εκπαίδευση στο σπίτι εάν ξεκίνησε πριν το παιδί γίνει 16 ετών.

Περίληψη

Είναι υποχρεωτικό οι γονείς που δεν μένουν με τα παιδιά τους, να παρέχουν πληρωμές διατροφής. Μπορούν να απαλλάσσονται από αυτήν την ευθύνη μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μειώσετε την υποστήριξη του παιδιού σας, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα επιβίωσης.

Post a Comment

0 Comments