Ticker

20/recent/ticker-posts

Συμβουλές για τη δημιουργία ενός παιδικού καλλιτεχνικού βιβλίου φωτογραφιών

Όσον αφορά τη δημιουργία τέχνης, τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα. Αυτή η δημιουργική ενέργεια θα τους οδηγήσει να καταλήξουν σε πολλά κομμάτια, τα οποία λατρεύουμε να βλέπουμε ως γονείς. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό χτύπημα γύρω από το νοικοκυριό σε πολλαπλούς σωρούς χειροτεχνιών. Ως γονέας που του αρέσει ένα τακτοποιημένο, τακτοποιημένο σπίτι, είναι απογοητευτικό. Η μετατροπή της τέχνης του παιδιού σας σε άλμπουμ φωτογραφιών μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να το πετύχετε αυτό.

Φωτογραφία από Κριστίν Μπράουν επί Ξεβιδώστε

Έχετε ένα Art "Inbox"

Για να διαχειριστείτε την εισροή της δημιουργικής δουλειάς του παιδιού σας ενώ παράλληλα ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα του παιδιού σας, έχετε ένα καλλιτεχνικό inbox. Ως γονέας, αυτό θα σας φανεί χρήσιμο όταν αναζητάτε έμπνευση μετατρέψτε την παιδική τέχνη σε άλμπουμ φωτογραφιών. Προσέξτε για τα καλύτερα έργα τέχνης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το ψυγείο ή τους πίνακες ανακοινώσεων. Μπορείτε να τα εμφανίσετε μέχρι να εξελιχθεί η φαντασία του παιδιού και να εισέλθει σε έναν νέο καλλιτεχνικό τρόπο έκφρασης ή μέχρι να ξεθωριάσουν ή να σχιστούν. Τα γλυπτά θα σας ζητήσουν να τραβήξετε στιγμιότυπα που θα αποθηκεύσετε μαζί με άλλα μέσα στον υπολογιστή σας σε ένα φάκελο που ονομάζεται "παιδική τέχνη". Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τα μέσα στον φάκελο του παιδιού σας. Αυτό το επιτυγχάνετε ανεβάζοντας περιστασιακά φωτογραφίες στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Με τον καιρό, παίξτε με θεματικές διατάξεις δραστηριοτήτων όπως διακοπές.

Επαναχρησιμοποίηση πλεονάζουσας τέχνης

Μερικά παιδιά αγαπούν πολύ το σχέδιο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα σωρούς υλικών. Θα ζωγραφίσουν χαρακτήρες, πλάσματα και λαβύρινθους. Θα φέρουν επίσης στο σπίτι σχολικά έργα και έργα τέχνης, με αποτέλεσμα να πεταχτούν υπερβολικά χαρτιά που δεν θέλουν να πεταχτούν. Αφού επιλέξετε το καλύτερο από τα έργα τέχνης των παιδιών σας, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα ως χαρτί περιτυλίγματος ή ως φόντο για κολάζ και μικτή τεχνική. Αυτό μειώνει τον όγκο των σκουπιδιών από τη δημιουργική διαδικασία του παιδιού σας. Επίσης, διευκολύνει την οργάνωση ενώ τακτοποιείτε το σπίτι και τις επιφάνειές σας.

Δημιουργήστε ένα θέμα άλμπουμ φωτογραφιών

Το πρότυπο θέματος ενός παιδικού άλμπουμ φωτογραφιών τέχνης θα πρέπει να είναι απλό για να επιτρέψει στη δημιουργικότητά του να λάμψει. Επιλέξτε πρότυπα για έργα που παρουσιάζουν τις διάφορες δραστηριότητες, είτε πρόκειται για συγκεκριμένες διακοπές είτε για διακοπές. Τα καλά τοποθετημένα αυτοκόλλητα βελτιώνουν επίσης πάρα πολύ τη διάταξη.

Φωτογράφισε και σκουπίστε το

Η σάρωση έργων τέχνης με ακατάστατα αντικείμενα, όπως γκλίτερ ή βαμβακερές μπάλες, θα αφήσει τον σαρωτή σας ακατάστατο. Το τέχνασμα είναι να έχετε ένα κουτί πεπιεσμένου αέρα για να αφαιρέσετε τη λάμψη του σαρωτή σας μετά. Αφού τραβήξετε φωτογραφίες, μπορείτε να σκουπίσετε αντικείμενα, όπως γλυπτά, τα οποία καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Φωτογραφία από Ekaterina Novitskaya επί Ξεβιδώστε

Δημιουργήστε μια σειρά

Τα μεμονωμένα κομμάτια του παιδιού σας μπορεί να μην έχουν πολύ νόημα να εμφανίζονται χωριστά. Ωστόσο, όταν απεικονίζεται ως σειρά, αυτό το έργο τέχνης καταλήγει σε κάτι υγιεινό που τα παιδιά θα είναι περήφανα να επιδείξουν.

Να είσαι δημιουργικός

Το να αναστρέψετε τα έργα τέχνης του παιδιού σας και να δημιουργήσετε μια αντανάκλασή τους σε ασπρόμαυρο είναι ένα άλλο εξαιρετικό κόλπο κατά τη δημιουργία ενός παιδικού άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό δεν σημαίνει ότι η τέχνη απαιτεί στολισμό, αλλά ένας διασκεδαστικός τρόπος για ένα παιδί να βιώσει τη χαρά της ενίσχυσης της τέχνης με διάφορους τρόπους.

Κρατάω σημειώσεις

Για να έχετε τάξη στη δουλειά του παιδιού σας, γράφετε με ένα μολύβι στο πίσω μέρος κάθε κομματιού. Μπορείτε να το οργανώσετε ανάλογα με την ηλικία ή το χρώμα. Κάντε παρατηρήσεις σχετικά με την οπτική του παιδιού σας σχετικά με τα έργα τέχνης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει έναν τίτλο ή την ιστορία πίσω από την έμπνευση.

Post a Comment

0 Comments