Ticker

20/recent/ticker-posts

5 λόγοι για τους οποίους τα παιδικά έξυπνα ρολόγια είναι μια αυξανόμενη τάση [And Giveaway]


Δεν είναι μυστικό ότι οι γονείς ανησυχούν όλο και περισσότερο για την ανατροφή των παιδιών στην ψηφιακή μας εποχή. Από τις ανησυχίες για την αύξηση του χρόνου οθόνης έως τον διαδικτυακό εκφοβισμό, τον εθισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ακατάλληλο διαδικτυακό περιεχόμενο και πολλά άλλα – οι γονείς αναζητούν απεγνωσμένα λύσεις. Έχουμε φτάσει να βασιζόμαστε τόσο πολύ στο να παραμένουμε συνδεδεμένοι, αλλά δεν θέλουμε τα παιδιά μας να είναι σκλάβοι των τηλεφώνων τους. Εκεί μπαίνουν τα παιδικά έξυπνα ρολόγια με GPS. Το GPS tracker μπορεί να βοηθήσει τους γονείς να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να παρέχει στα μικρότερα παιδιά εύκολα προσβάσιμες επαφές έκτακτης ανάγκης χωρίς να αυξάνει τον χρόνο χρήσης. Αυτή η ανάρτηση είναι διαθέσιμη από την COSMO Technologies.

Γιατί το έξυπνο ρολόι για παιδιά είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση κινητού τηλεφώνου για παιδιά

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι περισσότερα νέα παιδιά από ποτέ συνδέονται στο ανοιχτό διαδίκτυο μέσω smartphone. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 50% των παιδιών κάτω των 11 ετών στις ΗΠΑ τώρα έχουν smartphone. Ενώ η έρευνα αυξάνεται –και ανησυχεί– είναι πιθανό να αρχίσουμε να κατανοούμε πραγματικά τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της πρώιμης σύνδεσης τεχνολογίας στα παιδιά μας.

Όταν πρόκειται για τα τελευταία 10 χρόνια των κινητών τηλεφώνων, οι γονείς αντιμετώπισαν μια δύσκολη επιλογή: Αφενός, να μην αφήνουν τα παιδιά χωρίς τρόπο να καλέσουν ή να επικοινωνήσουν με τους γονείς. ή από την άλλη, δώστε τους ένα κινητό τηλέφωνο με όλες τις προκλήσεις και τους κινδύνους που το συνοδεύουν.

Γιατί πρέπει οι γονείς να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του να βοηθήσουν τα παιδιά να παραμείνουν υγιή και ασφαλή και να διατηρήσουν την οικογένεια συνδεδεμένη; Δεν χρειάζεται!

Πίστωση εικόνας: COSMO JrTrack Kids Smart Watches
Καθώς περισσότεροι γονείς υψώνουν τις φωνές τους, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση προς ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις που δεν αναγκάζουν τις οικογένειες σε θυσίες. Τα έξυπνα παιδικά ρολόγια έγιναν γρήγορα μια παγκόσμια τάση, οδηγώντας σε αύξηση 10%+ από έτος σε έτος στην αγορά της πρώτης συσκευής. Και μόλις ξεκινάει. αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά από το 2021-2022.

Τα έξυπνα ρολόγια παρέχουν έναν τρόπο να παραμείνουμε σε επαφή με τα παιδιά μας μέσω τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων κειμένου. Το κάνουν αυτό χωρίς να προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε εφαρμογές κοινωνικών μέσων και ακατάλληλο περιεχόμενο. Αυτό κάνει τα έξυπνα ρολόγια μια ξεκάθαρη επιλογή για μικρότερα παιδιά ή ακόμα και μεγαλύτερα παιδιά που είναι πολύ δραστήρια και δεν θέλουν να φέρουν τηλέφωνο πάνω τους. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που σίγουρα θα λατρέψουν οι γονείς είναι να μην ανησυχούν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας!

Τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια έχουν αυτές τις δυνατότητες

Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν δημιουργούνται όλα τα έξυπνα ρολόγια των παιδιών ίσα. Πολλά συσκευές διαθέσιμες στο Amazon είναι, στην καλύτερη περίπτωση, απλά ρολόγια παιχνιδιών ή συσκευές χαμηλής ποιότητας 2G ή 3G που απαιτούν την προμήθεια της δικής σας κάρτας SIM και σύνδεσης υπηρεσιών. Στη χειρότερη περίπτωση, δεν είναι ασφαλή και αφήνουν τα παιδιά σας ευάλωτα σε χακάρισμα ή επικοινωνία από αγνώστους.

Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζουν οι γονείς; Εδώ είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους τα έξυπνα ρολόγια για παιδιά είναι μια αυξανόμενη τάση και τι πρέπει να αναζητήσουν οι γονείς.

1) Κλήση και ανταλλαγή μηνυμάτων με ασφαλή σύνδεση 4G

Η καλύτερη ποιότητα παιδικά έξυπνα ρολόγια ετοιμαστείτε από το κουτί με κάρτες SIM, απλές οδηγίες και εύκολη εγκατάσταση 4G σε εθνικό επίπεδο. Δεν λείπουν ρολόγια παιδικών παιχνιδιών ή ανιχνευτές δραστηριότητας, αλλά για τους γονείς που αναζητούν την ησυχία τους, ένα έξυπνο παιδικό ρολόι με αξιόπιστη υπηρεσία για κλήσεις ή μηνύματα είναι η κορυφαία προτεραιότητα.

Επιπλέον, οι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν εταιρείες έξυπνων ρολογιών με ισχυρό ιστότοπο, σαφείς δηλώσεις απορρήτου και εξυπηρέτηση πελατών για να βεβαιωθούν ότι λαμβάνουν ένα ποιοτικό προϊόν από μια αξιόπιστη πηγή.

Καθώς τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο αυτό το φθινόπωρο μετά από ένα ενοχλητικό και τραυματικό περασμένο έτος κατά τη διάρκεια του COVID, περισσότεροι γονείς αναζητούν απλούς, ασφαλείς, αξιόπιστους τρόπους για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τα παιδιά τους – χωρίς όλες τις συνέπειες ενός κινητού τηλεφώνου. Ένα παιδικό έξυπνο ρολόι 4G ταιριάζει σε αυτόν τον λογαριασμό.

2) Παιδικά έξυπνα ρολόγια με δυνατότητες εντοπισμού GPS

Οι γονείς τείνουν να ανησυχούν. Είναι η δουλειά μας! Αλλά αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν τα παιδιά δεν φαίνονται. Ένας λόγος που τα παιδικά έξυπνα ρολόγια γίνονται τόσο δημοφιλή είναι λόγω των δυνατοτήτων παρακολούθησης τοποθεσίας. Τα παιδικά έξυπνα ρολόγια με GPS προσφέρουν επιπλέον ηρεμία στους γονείς. Τα καλύτερα παιδικά έξυπνα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με λειτουργία παρακολούθησης GPS που μπορεί να στείλει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σε μια γονική εφαρμογή. Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να εντοπίσουν τα μικρά παιδιά οπουδήποτε, οποτεδήποτε, ανατρέχοντας στην εφαρμογή του γονέα για κινητά.

Για το επόμενο επίπεδο λειτουργιών μείωσης ανησυχιών, οι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν προσαρμόσιμες ασφαλείς ζώνες γεωεντοπισμού. Αυτά επιτρέπουν να θέσουν όρια gps για καθορισμένες περιοχές σε έναν χάρτη και να ειδοποιούνται αυτόματα όταν τα παιδιά εισέρχονται ή φεύγουν. Ποτέ δεν ξέρετε πότε ένα έξυπνο πρόγραμμα παρακολούθησης παιδικών ρολογιών με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο θα μπορούσε να σώσει την ημέρα.

Πίστωση εικόνας: Cosmo JrTrack2
3) Μια προσέγγιση «training wheels» στην τεχνολογία

Είναι καταπληκτικό όταν το σκέφτεσαι. Χρησιμοποιούμε παιδικά καθίσματα ασφαλείας στα αυτοκίνητα και τοποθετούμε τροχούς προπόνησης στα ποδήλατα όταν τα παιδιά είναι μικρά. Αυτές οι ζωτικής σημασίας καινοτομίες βοηθούν τους γονείς να κρατούν τα παιδιά ασφαλή και να μαθαίνουν τις κατάλληλες δεξιότητες στη σωστή ηλικία. Και όμως, με την τεχνολογία, είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία.

Οι γονείς σήμερα ανησυχούν περισσότερο για την τεχνολογία και το διαδίκτυο από ποτέ. Αν έχετε δει το ντοκιμαντέρ Το Κοινωνικό Δίλημμα, καταλαβαίνετε ήδη τι εννοώ. Υπάρχει μια αυξανόμενη κατακραυγή από τους γονείς να πιέσουν ενάντια στη ραγδαία αύξηση της χρήσης των παιδιών και των κινητών τηλεφώνων σε παλαιότερες και νωρίτερες ηλικίες – και τις συνέπειες που συνοδεύουν.

Η απλή λαμπρότητα ενός παιδικού έξυπνου ρολογιού είναι ότι είναι ειδικά για παιδιά – όχι τεχνολογία ενηλίκων με γονικό έλεγχο από πάνω. Όταν αναζητάτε το κατάλληλο παιδικό έξυπνο ρολόι για την οικογένειά σας, αναζητήστε εκείνα που εμποδίζουν αυτόματα την περιήγηση στο Διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τις κλήσεις και τα μηνύματα από αγνώστους (άγνωστους αριθμούς). Αυτού του είδους οι συσκευές εξουσιοδοτούν επίσης τους γονείς με μια συνοδευτική εφαρμογή γονέων για τη διαχείριση της δραστηριότητας του παιδιού σας και την έγκριση των επαφών. Η διδασκαλία της τεχνολογίας στα παιδιά δεν πρέπει να είναι μια προσέγγιση βήμα προς βήμα όπως οτιδήποτε άλλο;

4) Λειτουργίες SOS για έκτακτες ανάγκες

Κάθε γονιός γνωρίζει εκείνη τη συγκινητική στιγμή που χάνουν τα ίχνη των παιδιών τους. Και ο χειρότερος εφιάλτης ενός γονιού είναι να μην μπορεί να προστατεύσει το παιδί του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτός μπορεί να είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο πολλοί γονείς αποφασίζουν να επιλέξουν μια συνδεδεμένη συσκευή για τα παιδιά τους. Τα έξυπνα ρολόγια προσφέρουν μια φυσική εναλλακτική στα κινητά τηλέφωνα και τα καλύτερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με καθορισμένες λειτουργίες SOS εύκολης πρόσβασης που επιτρέπουν στα παιδιά να επικοινωνούν γρήγορα με τους γονείς ή τους κηδεμόνες, εάν πλησιάζουν προβλήματα.

Τα μοντέλα κορυφαίας βαθμίδας όχι μόνο προσφέρουν στους γονείς ηρεμία με εύκολη πρόσβαση σε επείγουσες κλήσεις, αλλά διαθέτουν επίσης την πρόσθετη δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησης GPS και αποστολής ενημερώσεων τοποθεσίας στο τηλέφωνο του γονέα κάθε φορά που εκκινείται η λειτουργία SOS. Αυτά τα είδη κρίσιμων χαρακτηριστικών ασφαλείας συχνά είτε δεν συνοδεύονται από κινητό τηλέφωνο είτε δεν είναι εύκολα κατανοητά από τα παιδιά. Είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο οι γονείς στρέφονται στα παιδικά έξυπνα ρολόγια με ένα κουμπί SOS ως καλύτερη εναλλακτική λύση.

5) Ένα παιδικό έξυπνο ρολόι μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία υγιεινών συνηθειών

Σύμφωνα με ΜΜΕ κοινής λογικής, τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 8 ετών περνούν κατά μέσο όρο πάνω από τρεις ώρες την ημέρα μπροστά σε οθόνες. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο μέχρι σήμερα, και γι' αυτό πολλοί γονείς ανησυχούν όλο και περισσότερο. Αν και λίγος από αυτόν τον χρόνο είναι απαραίτητος για μάθηση και καλό παιχνίδι (ειδικά την περασμένη χρονιά COVID), αλλά όλο και περισσότεροι γονείς αναζητούν τρόπους να βοηθήσουν τα παιδιά να βγουν έξω και να παραμείνουν ενεργά.

Τα βηματόμετρα είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα έξυπνο ρολόι για παιδιά. Τα κορυφαία παιδικά έξυπνα ρολόγια περιλαμβάνουν γενικά έναν μετρητή βημάτων, μαζί με άλλα χαρακτηριστικά, όπως έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας ή ακόμα και μια οθόνη ζωτικών σημάτων. Μια δυνατότητα μπόνους που μπορείτε να αναζητήσετε είναι η δυνατότητα ορισμού ημερήσιων στόχων δραστηριότητας στην εφαρμογή γονέων που μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά κάθε μέρα, εβδομάδα ή μήνα. Αυτού του είδους τα απλά εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν πολύ τις οικογένειες να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να κάνουν σωματική δραστηριότητα και να είναι υγιείς μαζί. Μπορείτε να δοκιμάσετε να θέσετε έναν οικογενειακό στόχο για βήματα και να επιλέξετε μια διασκεδαστική ανταμοιβή για τον νικητή στο τέλος της εβδομάδας!

Υπάρχουν μερικές ακόμα πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα έξυπνο ρολόι για παιδιά. Μπορεί κάποιος να βρει ένα που να είναι αδιάβροχο, να έχει ξυπνητήρι και ίσως ακόμη και μερικά εκπαιδευτικά παιχνίδια.

έξυπνο ρολόι cosmo
Κωδικός έκπτωσης και δώρο COSMO Smart Watch

Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε ένα υπέροχο παιδικό έξυπνο ρολόι, τότε έχουμε μερικά υπέροχα νέα! Η COSMO Technologies είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας που πιστεύει ότι το μέλλον της τεχνολογίας είναι η οικογένεια! Αυτόν τον Απρίλιο, η COSMO προσφέρει μια εκπληκτική έκπτωση 50% για το παιδικό έξυπνο ρολόι 4G GPS με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, καθώς και την ευκαιρία να κερδίσετε 5.000 $ για να διαδώσετε τη λέξη για την #BetterTech για οικογένειες.

Η COSMO έχει μια αποστολή να φέρει κοντά τις οικογένειες δημιουργώντας καλύτερες, καινοτόμες λύσεις που βοηθούν να κρατούν τα παιδιά ασφαλή και τις οικογένειες συνδεδεμένες. Το παιδικό smartwatch JrTrack 4G GPS και η εφαρμογή Mission Control Parent προσφέρουν στους γονείς ηρεμία με κλήσεις σε εθνικό επίπεδο, μηνύματα κειμένου και φωνητικά μηνύματα, παρακολούθηση GPS, προσαρμοσμένες ασφαλείς ζώνες και πολλά άλλα. Χωρίς άγνωστες κλήσεις ή μηνύματα, χωρίς περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο διαδίκτυο, μόνο την εμπιστοσύνη και τη σύνδεση που χρειάζονται τα παιδιά και οι γονείς στον τρελό ψηφιακό μας κόσμο.

Αυτόν τον Απρίλιο, η COSMO συνεργάζεται με μερικούς εκπληκτικούς συνεργάτες για να βοηθήσει στη διάδοση της είδησης για την #BetterTech που δημιουργήθηκε για οικογένειες. Δίνουν σε ΟΛΟΥΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% στο παιδικό έξυπνο ρολόι 4G GPS με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και την ευκαιρία να κερδίσουν 5.000 $!

Κωδικός έκπτωσης COSMO

Χρησιμοποιήστε κωδικό ΜΕΛΛΟΝ50 επί Ο ιστότοπος της COSMO για να κερδίσετε 50% έκπτωση στο JrTrack 2 και να μάθετε πώς να συμμετέχετε για να κερδίσετε. (Επιπλέον, η COSMO έχει μια εκπληκτική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς ανησυχίες.) Ρίξτε μια ματιά στην επίσημη σελίδα δώρων στον ιστότοπο της COSMO για να μάθετε περισσότερα, να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε 5.000 $!

συμπέρασμα

Η αυξανόμενη τάση των παιδικών έξυπνων ρολογιών είναι πιθανό να αυξηθεί μόνο τα επόμενα χρόνια – ειδικά καθώς οι γεμάτες δυνατότητες επιλογές γίνονται πιο προσιτές. Τελικά είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ρολόι. Ένα έξυπνο ρολόι για παιδιά βοηθάει τους γονείς να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και δίνουν στα παιδιά την ελευθερία να είναι παιδιά! Είστε λοιπόν στην αγορά για παιδικά έξυπνα ρολόγια με GPS; Ποιο χαρακτηριστικό είναι πιο σημαντικό για εσάς;

Σχετικές αναρτήσεις:

E Ασφάλεια που πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι- Κάνοντας το Smart Talk

Αποκτήστε τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο σχολείο στο Kohl's

Σημασία της υγιεινής διατροφής και της άσκησης - κρίσιμη για την ανάπτυξη του παιδιού


Post a Comment

0 Comments