Ticker

20/recent/ticker-posts

Μηνιαίοι στόχοι Μάιος 2022 | East Anglia, Βιβλία και ώρες πλήρους απασχόλησης
μ.Χ. | Σύνδεσμοι συνεργατών

Κάθε μήνα επισημαίνω τους μηνιαίους στόχους μου, εν μέρει για να είμαι υπόλογος για τα σχέδια, τις εργασίες και τους στόχους που συμπεριλαμβάνω. Αλλά και με την ελπίδα ότι θα σας εμπνέει να κάνετε μια μικρή λίστα με μηνιαίους στόχους που θα θέλατε να επιτύχετε για τον επόμενο μήνα. Βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε ότι πετυχαίνετε περισσότερα από όσα πιθανώς δίνετε στον εαυτό σας.

Ώρα για τους μηνιαίους στόχους αυτού του μήνα… Ως επί το πλείστον, τα ντους του Απριλίου έχουν κρατηθεί μακριά και ο λαμπερός ήλιος μας υποδέχτηκε καθώς ανοίξαμε τις κουρτίνες το πρωί. Ήταν λίγο αεράκι, αλλά μπορούμε να το χειριστούμε. Ο Απρίλιος μας έφερε επίσης τα παιδιά στο σπίτι για τις σχολικές διακοπές, κάτι που ήταν υπέροχο να τα έχουμε σπίτι για να απολαμβάνουν οικογενειακό χρόνο και τις γιορτές του Πάσχα


Πώς συνέχισα με τους μηνιαίους στόχους μου από τον Απρίλιο;

Ο Απρίλιος ως επί το πλείστον μας έφερε δύο διαφορετικά μισά του μήνα. Το πρώτο ημίχρονο επικεντρώθηκε στην οικογενειακή ζωή με τα παιδιά στο σπίτι. Ενώ το δεύτερο εξάμηνο με είδε να επιστρέφω στην εργασία πλήρους απασχόλησης, καλύπτοντας επιπλέον ημέρες για να καλύψω την ασθένεια και τις ανάγκες της αυξανόμενης υπηρεσίας μας. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να κοιτάξω πώς προγραμματίζω τις μέρες μου και τους μηνιαίους μου στόχους για να ταχυδακτυλουργήσετε τα πράγματα για να προσαρμόσετε τις αλλαγές.

Σπίτι: Προετοιμασία του κήπου για το καλοκαίρι

ο καθαριστικό βεράντας προορίζεται να μείνει κρυμμένο στο γκαράζ. Και πάλι δεν κατάφερα να το βγάλω δίπλα στο πλυντήριο πίεσης για να δείξει το αίθριο και τα μονοπάτια που χρειαζόταν τόσο πολύ αγάπη. Κατάφερα, ωστόσο, να τακτοποιήσω μερικά από τα σκουπίδια (γνωστά και ως παλιές καρέκλες κήπου, ένα ποδήλατο κ.λπ.) που συσσωρεύονταν στον κήπο για ένα ταξίδι στα σκουπίδια.

Οικογένεια: Ω, μου αρέσει να είμαι δίπλα στη θάλασσα

Τι είπε ο μπαμπάς και αποφάσισα τώρα ότι τα όποια σχέδια να πάω τα παιδιά στο Μπλάκπουλ είναι καταραμένα. Η πρώτη μας επίσκεψη πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα ξέπλυμα λόγω του καιρού και ορισμένα από τα αξιοθέατα που ήταν κλειστά. Το ταξίδι που είχαμε προγραμματίσει για το εξάμηνο του Φεβρουαρίου ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω της καταιγίδας Eunice. Αναδιοργανώνοντας τα πάντα για την έναρξη των εορτών του Πάσχα, έγινε καπνός και αυτό!

Χτυπημένος από την κρίση καυσίμων δεν μπόρεσα να προμηθευτώ ντίζελ από οκτώ διαφορετικά πρατήρια καυσίμων που επισκέφτηκα γύρω από το Νόριτς. Το να πάρω την απόφαση να ακυρώσω το ταξίδι λόγω αυτού ήταν τόσο απογοητευτικό, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το τι είπε ο μπαμπάς 10 ημέρες για να μπορέσω επιτέλους να ανεφοδιάζω το αυτοκίνητό μου, ήταν μια σοφή απόφαση.

Ιστολόγιο/Εργασία: Email, email, email

Κάτι για το οποίο προσπάθησα αυτόν τον μήνα είναι να καθαρίσω όσο το δυνατόν περισσότερα από τα εισερχόμενά μου. Αν και δεν θα είναι ποτέ ξεκάθαρο (πάντα πρέπει να έχω καμπάνιες στα φτερά) ήταν υπέροχο να βλέπω τον αριθμό των μειώσεων καθώς αφιέρωσα χρόνο για να διαβάσω πού βρίσκομαι με αυτό το συγκεκριμένο email και απαντήστε. Νιώθω τόσο άσχημα που δεν προλαβαίνω να απαντήσω νωρίτερα, αλλά συχνά είμαι απασχολημένος με την τήρηση των προθεσμιών και τη λήψη περιεχομένου ζωντανά που ξεχνάω να στείλω το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου "γεια σου, το άρθρο είναι ζωντανό".

Θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα!

Μηνιαίοι στόχοι |  μαύρο και άσπρο επαγγελματικό καφέ περιήγησης
Τα σχέδια και οι μηνιαίοι στόχοι μου για τον Μάιο

Πες μου, σε παρακαλώ, ότι δεν είμαι ο αυθόρμητος άνθρωπος που βρίσκει τον Μάιο έναν αστείο μήνα με τις αργίες στην αρχή και στο τέλος. Για να μην αναφέρουμε κι άλλες σχολικές διακοπές μισής περιόδου. Καθώς πρόκειται να εργαστώ ξανά με πλήρη απασχόληση αυτόν τον μήνα, ξέρω ότι πρέπει να σκεφτώ προσεκτικά τους μηνιαίους στόχους που έχω θέσει για τον εαυτό μου να ολοκληρώσω – προβλέποντας την έλλειψη χρόνου και ενέργειας.

Οικογένεια: Εξερευνώντας την Ανατολική Αγγλία

Με το μπόνους να έχουμε επιπλέον ημέρες με τα παιδιά γύρω από τις Τραπεζικές διακοπές και μισή περίοδο, ελπίζω ότι μπορούμε να επισκεφτούμε μερικά νέα μέρη στην Ανατολική Αγγλία.

Αρχική: Οικιακή Βιβλιοθήκη

Δεν είναι ένα πολύ κρυμμένο μυστικό που μου αρέσει να διαβάζω. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ανάγνωσης είναι στο Kindle Paperwhite μου, έχω μια συλλογή βιβλίων που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια ή που έλαβα για γενέθλια/Χριστούγεννα κ.λπ. Θέλω επιτέλους να δημιουργήσω τη δική μου μίνι βιβλιοθήκη στο σπίτι σε ένα από τα Βιβλιοθήκες IKEA Billy στο σαλόνι μας. Αν και όταν το What The Dad Said βλέπει τη συλλογή μου Γουίνι το Αρκουδάκι και τα μυθιστορήματα της Τζέιν Όστεν τον φαντάζομαι να αναρωτιέται γιατί έχει διαφορετικά στυλ του ίδιου βιβλίου.

Εργασία: Ώρες πλήρους απασχόλησης

Το να εργάζομαι με πλήρες ωράριο γύρω από τις ανάγκες της οικογένειάς μου και των ιστολογίων μου θα είναι μια ταχυδακτυλουργική πράξη αυτόν τον μήνα. Τούτου λεχθέντος μου αρέσει η καθημερινή μου δουλειά, η ικανότητα να οργανώνω τα πράγματα είναι υπέροχη για ένα admin control freak όπως εγώ. Για να μην αναφέρουμε το υπέροχο συναίσθημα στο τέλος της ημέρας να μπορώ να σβήνω και να μην χρειάζεται να σκέφτομαι λίστες αναμονής κ.λπ. μέχρι να συνδεθώ ξανά.Post a Comment

0 Comments