Ticker

20/recent/ticker-posts

Μηνιαίοι στόχοι | Απρίλιος 2022
Κάθε μήνα επισημαίνω τους μηνιαίους στόχους μου, εν μέρει για να είμαι υπόλογος για τα σχέδια, τις εργασίες και τους στόχους που συμπεριλαμβάνω. Αλλά και με την ελπίδα ότι θα σας εμπνέει να κάνετε μια μικρή λίστα με μηνιαίους στόχους που θα θέλατε να επιτύχετε για τον επόμενο μήνα. Βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε ότι πετυχαίνετε περισσότερα από όσα πιθανώς δίνετε στον εαυτό σας.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους έχει ήδη φύγει, αλλά οι φωτεινότερες μέρες και ελπίζουμε ότι ο καιρός είναι πιο ζεστός είναι τώρα στον ορίζοντα. Τα ρολόγια έχουν πάει μπροστά για την Άνοιξη και τώρα απολαμβάνουμε τα μεγαλύτερα βράδια της βρετανικής θερινής ώρας. Ο Μάρτιος είναι πάντα ένας αστείος μήνας, καθώς κάποια χρόνια έχουμε εορτασμούς του Πάσχα, ενώ άλλα σαν αυτόν είναι απλώς ο μήνας στη μέση του εξαμήνου και του Πάσχα.


Πώς τα κατάφερα με τους στόχους του προηγούμενου μήνα;

Οι πιο φωτεινές μέρες με ενέπνευσαν εν μέρει να σημειώσω πράγματα από τη λίστα των υποχρεώσεών μου. Μια κάπως ανοιξιάτικη αίσθηση καθαρισμού για τη διάθεση και το κίνητρό μου. Αν και όπως οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ξεκινούσαν μια εργασία στο σπίτι, ασχολήθηκαν με άλλα πράγματα. Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για το δικό μου Μηνιαίοι στόχοι Μαρτίου.

Αρχική σελίδα: Ανανέωση σαλονιού

Τα σχέδια για ενημέρωση του σαλονιού μας έμειναν ακριβώς έτσι. Σχέδια. Έχω χτενίσει διάφορες τοποθεσίες για κουρτίνες, μαξιλάρια, στάμπες και αξεσουάρ, ώστε να μου αρέσουν τα πράγματα που μου αρέσουν. Τα κεφάλαια αυτή τη στιγμή δεν επεκτείνονται για να κάνω αγορές αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον έχω έτοιμη μια λίστα.

Οικογένεια: Εξερευνώντας νέα μέρη

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας αυτόν τον μήνα και να εξερευνήσουμε κάτι νέο. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη δικαιολογία της αύξησης του κόστους των καυσίμων κ.λπ., αλλά απλώς αρκεστήκαμε στην αγγειοπλαστική στο σπίτι.

Ιστολόγιο: Εκκαθάριση των πρόχειρων

Το να περάσω στον φάκελο με τα πρόχειρά μου ήταν κάπως θεραπευτικό αυτό το μήνα. Βρίσκω αναρτήσεις που είχα ξεχάσει και χρειαζόμουν μερικά πράγματα για να ολοκληρώσω. Ενώ άλλα έχουν διαγραφεί και καταργηθεί, διευκολύνοντάς μου να βλέπω το περιεχόμενο στο οποίο εργάζομαι και τα σχέδια για τους επόμενους μήνες.

Μηνιαίοι στόχοι - Απρίλιος 2022 ζωγραφική ενός κουνελιού δίπλα σε κίτρινα λουλούδια
Φωτογραφία από την Olya Kobruseva στο Pexels.com
Τα σχέδια και οι μηνιαίοι στόχοι μου για τον Απρίλιο

Σταυρωμένα δάχτυλα που ο Απρίλιος δεν φέρνει το μερίδιό του από τις βροχές του Απριλίου και ο καιρός παραμένει ζεστός και φιλόξενος. Καθώς κάθομαι να σκεφτώ τους μηνιαίους στόχους μου για τον Απρίλιο, συνειδητοποιώ ότι έχουμε τα παιδιά στο σπίτι για λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες για τις διακοπές. Τυλίγω ήδη το κεφάλι μου γύρω από την προοπτική περιορισμένου χρόνου για να ολοκληρώσω οποιουσδήποτε μεγαλύτερους στόχους ή σχέδια.

Σπίτι: Προετοιμασία του κήπου για το καλοκαίρι

Μετά τη Θύελλα Eunice, ένας από τους φράχτες μας ανατινάχτηκε και γκρέμισε μερικά από τα αντικείμενα στον χώρο παιχνιδιού των παιδιών. Ο φράκτης έχει πλέον επιδιορθωθεί και ελπίζουμε να επαναφέρουμε σε τάξη τον κήπο για το καλοκαίρι. Τι είπε ο μπαμπάς έξω με την τροφοδοσία γρασιδιού, ενώ ελπίζω ότι ο καιρός το επιτρέπει να καθαρίσω το αίθριο και τα μονοπάτια.

Οικογένεια: Ω, μου αρέσει να είμαι δίπλα στη θάλασσα

Ένα αναβληθέν ταξίδι στο Μπλάκπουλ από τις εξάμηνες διακοπές του Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του μήνα. Με μια σειρά από αξιοθέατα και προγραμματισμένες δραστηριότητες. Ελπίζω ότι όλοι θα απολαύσουμε τη διασκέδαση να είμαστε δίπλα στη θάλασσα.

Ιστολόγιο/Εργασία: Email, email, email

Έχοντας περάσει τους πρώτους μήνες του έτους εστιάζοντας σε εργασίες ιστολογίου, με άφησε να παλεύω με φωτιά όσον αφορά τα email μου. Πρέπει να αποσυνδέσω και να επανασυνδέσω τον λογαριασμό email μου, καθώς νομίζω ότι έχω πρόβλημα με αυτόν καθώς διαγράφω ένα τμήμα τους και ξαφνικά εμφανίζεται μια νέα παρτίδα. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν τα τραβάει καθώς φτάνουν, αλλά τα δάκτυλα σταυρωμένα αφιερώνοντας λίγο χρόνο σε αυτό, μπορώ να τακτοποιήσω τα πάντα και να τα ενημερώσω.Post a Comment

0 Comments