Ticker

20/recent/ticker-posts

#LittleLoves Ιανουάριος 2020: Πλήρης κράτηση, σιωπή και σαλόνια
μ.Χ. | Σύνδεσμοι συνεργατών

Κάθε μήνα μοιράζομαι τις #littleloves μου, μια ευκαιρία να αναλογιστώ αυτά που έχω διαβάσει, παρακολουθήσει, ακούσει και φτιάξει. Καθώς και να τονίσω αυτά που έχω φορέσει και όποια άλλα highlights στη ζωή μου. Δεν είναι για τα μεγάλα πράγματα, είναι για όλες εκείνες τις μικρές μικρές αγάπες που συνθέτουν την καθημερινότητα.

Τα #LittleLoves αυτού του μήνα… Οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου είναι επιτέλους εδώ. Ο Ιανουάριος είναι πάντα ο μεγαλύτερος μήνας του χρόνου. Ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στον ψυχρότερο καιρό που επικρατεί, στην απώλεια των χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων αυτών των επιπλέον ημερών μεταξύ των ημερών πληρωμής μετά τα έξοδα του προηγούμενου μήνα. Η Blue Monday ήταν και παρήλθε, το σπίτι μοιάζει λιγότερο με κατάστημα παιχνιδιών και θυμάμαι να γράψω το 2022 σε γράμματα και φόρμες.

Αλλά ας μην ξεκινάμε τη νέα χρονιά με πολύ όλεθρο και μελαγχολία, όταν υπάρχουν πάντα #LittleLoves που υπάρχουν όλο τον μήνα.


Ώρα για το #LittleLoves του Ιανουαρίου…

Πλήρως κρατημένη κεφαλίδα ιστολογίου
Ανάγνωση

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, σκέφτηκα τον εαυτό μου για την αγάπη για τα βιβλία. Μου Λογαριασμός Instagram bookstagram πήρε κάπως πίσω θέση στο τελευταίο μέρος του περασμένου έτους. Με την ελπίδα για το νέο έτος να επιστρέψω στο να μοιράζομαι τις αναγνώσεις μου, τα λογοτεχνικά αποσπάσματα και όλα τα βιβλία μου.

Μια πώληση σε ονόματα τομέα με έκανε να σκεφτώ την προοπτική για ένα αφιερωμένο ιστολόγιο βιβλίων και πήρα την απόφαση να μετονομάσω τον λογαριασμό μου στο What I'm Kindle Reading Πλήρης κράτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο να το αντικατοπτρίζω ενώ αγαπώ το δικό μου Kindle Paperwhite Μοιράζομαι περισσότερα από περιεχόμενο Kindle. Καθώς και τη δημιουργία ενός συνοδευτικού ιστολογίου βιβλίων με το ίδιο όνομα. Μετακίνηση του περιεχομένου μου που σχετίζεται με το βιβλίο από εδώ στο Totally Booked. Πολλή δουλειά στα παρασκήνια αλλά αρκετά θεραπευτική ταυτόχρονα.

Παράλληλα με την ανανέωση του λογαριασμού μου στο bookstagram, τη δημιουργία ενός άλλου ιστολογίου, μπήκα στη λίστα μου με το ARC (Advanced Reader Copy). Με τόσες πολλές νέες κυκλοφορίες που έρχονται σε ένα ράφι κοντά σας, απολαμβάνω νέα βιβλία από συγγραφείς που αγαπώ, καθώς και μερικά νέα – κάτι που με κάνει να θέλω να διαβάσω ολόκληρο τον πίσω κατάλογό τους.

Παρακολούθησε

Έχοντας αξιοποιήσει στο έπακρο τις βραδιές οικογενειακών ταινιών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, συνεχίσαμε αυτό το μήνα. Ενώ δεν έχουμε μαζευτεί όλοι κάθε φορά για να παρακολουθήσουμε κάτι, τουλάχιστον μερικοί από εμάς έχουμε μαζευτεί στον καναπέ για να παρακολουθήσουμε κάτι μαζί.

  • Roo: το έπος του λυκόφωτος
  • Tigger: The Eternals στο Disney+
  • Χοιρίδιο: The Croods 2 στο Sky Cinema
Αργά τα βράδια όμως είναι όταν Τι είπε ο μπαμπάς και κάθομαι και βλέπω κάτι. Περπατώντας στον Young Seldon και ξαναβλέποντας το Car Share του Peter Kay.

Ακούστηκε

Η σιωπή είναι χρυσός!

Νιώθω ένα αίσθημα ενοχής να με κατακλύζει που το ομολόγησα αλλά μετά γιορτές, χριστουγεννιάτικα τραγούδια που παίζουν σε επανάληψη και κουβέντα από τα παιδιά ήταν υπέροχο να έχω μερικές ώρες μόνος μου σε ένα ήσυχο σπίτι. Απλώς αγγίζετε τριγύρω κάνοντας το πλύσιμο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά απολαμβάνετε τη σιωπή μέχρι να κλείσουν τα σχολεία και να ξαναμπεί το οικογενειακό χάος.

Φόρεσε

Τα άνετα ρούχα είναι πάντα η προτιμώμενη επιλογή μου, ειδικά μετά από πάρα πολλά χρόνια που φοράω μη πρακτικά και άβολα ρούχα με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η άνεση είναι βασιλιάς. Ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια για τα σαλονάκια που έλαβα για τα Χριστούγεννα και τα όμορφα Κορυφές λιμανιών Joules – ποτέ δεν μπορείς να έχεις πολλές ρίγες στην γκαρνταρόμπα σου.

#LittleLoves Ιανουάριος 2022 - Μάθηση Camberlain
Εκανε

Εξακολουθώ να αναρρώνω, οπότε δεν έχω πάει πολύ αυτόν τον μήνα. παίρνω τα πράγματα αργά γύρω από το σπίτι για να αναπτύξω την αντοχή μου.

Εν τέλει

Κλείσαμε τις πρώτες μας διακοπές του χρόνου στη Σκωτία! Ήταν στην πραγματικότητα ένα ταξίδι που θα έπρεπε να είχαμε κάνει πίσω τον Ιούλιο του 2020, ωστόσο, με την πανδημία να χτυπά τα πάντα αναβλήθηκαν και ακυρώθηκαν. Αλλά φέτος είμαστε αποφασισμένοι να περάσουμε τα σύνορα και να απολαύσουμε μια απόσχιση στο Rosneath Castle Park. Θα είναι πολύ μακριά από το Νόρφολκ, αλλά ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το ταξίδι σε κάθε κατεύθυνση και να επισκεφτούμε μερικά μέρη στη διαδρομή.Post a Comment

0 Comments