Ticker

20/recent/ticker-posts

Μηνιαίοι στόχοι | Φεβρουάριος 2022
Κάθε μήνα επισημαίνω τους μηνιαίους στόχους μου, εν μέρει για να είμαι υπόλογος για τα σχέδια, τις εργασίες και τους στόχους που συμπεριλαμβάνω. Αλλά και με την ελπίδα ότι θα σας εμπνέει να κάνετε μια μικρή λίστα με μηνιαίους στόχους που θα θέλατε να επιτύχετε για τον επόμενο μήνα. Βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε ότι πετυχαίνετε περισσότερα από όσα πιθανώς δίνετε στον εαυτό σας.

Ο Ιανουάριος είναι συχνά σαν ένας μακρύς μήνας που αργεί και συνεχίζει, γι' αυτό είμαι ευγνώμων που έθεσα μηνιαίους στόχους για να επικεντρώσω το μυαλό μου σε κάτι διαφορετικό από τα μπλουζ του Ιανουαρίου. Αποχαιρετώντας την εορταστική περίοδο, η ανάκαμψη πηγαίνει σιγά σιγά και Τι είπε ο μπαμπάς σπάζοντας το δάχτυλο του ποδιού του έχουν ρίξει κλειδιά στα έργα. Αλλά έχω φτάσει στο τέλος του μήνα και ήρθε η ώρα να αναλογιστώ τους μηνιαίους στόχους που έθεσα για τον Ιανουάριο.


Πώς τα κατάφερα με τους στόχους των τελευταίων μηνών;

Μεταξύ των κουδουνιών που χτυπούν την Πρωτοχρονιά, των παιδιών που επιστρέφουν στο σχολείο και της καθημερινότητας, ένιωσα κάπως συγκλονισμένος αυτόν τον μήνα. Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να επικεντρωθώ στους μηνιαίους μου στόχους για να ξεφύγω από το μυαλό μου και να είμαι πιο παραγωγικός από ό,τι ένιωσα πραγματικά.

Σπίτι: Το υπνοδωμάτιο του γουρουνιού

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του περασμένου έτους, άρχισα να σκέφτομαι την κρεβατοκάμαρα του Pigelt. Ως το μικρότερο παιδί, έχει αθετήσει να έχει το μικρότερο υπνοδωμάτιο. Ένα που έχει δει πολλές αλλαγές επίπλων με τα χρόνια, αλλά η μεγαλύτερη διακόσμηση παρέμεινε ίδια με την ημέρα που μετακομίσαμε.

Αρχικά, σκέφτηκα να βάψω έναν χαρακτηριστικό τοίχο και να προσθέσω αξεσουάρ. Ωστόσο, Photowall επικοινώνησε μαζί μου σχετικά με μια ευκαιρία να προσθέσω μια από τις τοιχογραφίες τους στο σπίτι μας. Μόλις συνάντησα το Τοιχογραφία της Animal Community III Απλώς ήξερα ότι θα της άρεσε. Χάρη σε δύο υπέροχους φίλους που ήρθαν και μου το δημιούργησαν – πολύ πιο εύκολο από ό,τι περίμενα και κάτι που θα σκεφτόμασταν για άλλους τομείς στο σπίτι.

Photowall 25% Έκπτωση Κωδικός: littleboo25 – ισχύει έως 8 Απριλίου 2022

Παράλληλα με την προσθήκη της τοιχογραφίας στον τοίχο, προσθέσαμε νέα κλινοσκεπάσματα και αλλάξαμε τα έπιπλά της για να τα κάνουμε πιο φιλικά προς τον χρήστη. Δεν είναι ακόμα 100%, καθώς θα ήθελα να βάλω μερικά ράφια IKEA και να παρουσιάσω εκτυπώσεις που της έχω εκτυπώσει, αλλά σίγουρα μοιάζει περισσότερο με την προσωπικότητά της.

Οικογένεια: Λίστα με κάδο ταξιδιών

Με την απόφαση να μην ανανεώσουμε τα ετήσια δελτία μας Merlin φέτος λόγω του αρχικού κόστους, καθίσαμε με τα παιδιά για να μιλήσουμε για μέρη που θα ήθελαν να επισκεφτούν. Κάνοντας ένα λίστα με οικογενειακά ταξίδια για μια χρονιά γεμάτη με μέρες έξω, διακοπές και μέρη που θα θέλαμε να εξερευνήσουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που κάνω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται πραγματικότητα.

Εργασία: Blog SEO

Αυτός είναι ένας στόχος που θα είναι μια συνεχής αποστολή για το άμεσο μέλλον. Δυστυχώς, όταν ξεκίνησα το ιστολόγιό μου πριν από πολλά φεγγάρια, δεν είχα ακούσει ποτέ για SEO, στις μέρες μας υπάρχει πολύ περισσότερη δουλειά για τη δημοσίευση μιας ανάρτησης ιστολογίου. Εργάζομαι στο ανεκτέλεστο των αναρτήσεών μου για να ελέγξω ότι έχω σημειώσει όλα τα πλαίσια SEO (να το πω έτσι). Κάτι που πρέπει να ολοκληρώσω τόσο εδώ όσο και σε μερικά αγαπημένα πράγματα. Επιλέγοντας να αντιμετωπίσω τον μικρότερο αριθμό αναρτήσεων, ξεκίνησα από την αρχή Λίγα Αγαπημένα Πράγματακαταφέρνοντας να σημειώσετε ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς στην κατηγορία – Yay!!

Μηνιαίοι Στόχοι - Σχεδιαστής.  μολύβι και κούπα σε μια κουβέρτα
Τα σχέδια και οι μηνιαίοι στόχοι μου για τον Φεβρουάριο

Όποιος κι αν ήταν αυτός που καθόρισε τους μήνες του χρόνου, προφανώς κατάλαβε ότι ο Ιανουάριος φαινόταν σαν ένας μακρύς μήνας, τόσο σκόπιμα έβαλε έναν σύντομο μήνα για να τον ακολουθήσει. Επιτρέποντάς μας να νιώθουμε ότι κερδίζουμε στη ζωή για άλλη μια φορά. Εκτός από το ότι είναι ένας μικρότερος μήνας, έχουμε επίσης διακοπές μισής διάρκειας για να αντιμετωπίσουμε, έτσι ώστε ο προγραμματισμός των μηνιαίων στόχων να λαμβάνει κάποια επιπλέον προσοχή.

Home: The Cupboard Doom

Αυτό το τρομακτικό ντουλάπι κάτω από τις σκάλες που ξεκινά πάντα οργανωμένο, αλλά σιγά σιγά γίνεται το σκουπιδότοπο για τα πάντα. Πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσω το ντουλάπι της καταστροφής, να καθαρίσω τα ξεπερασμένα αντικείμενα, τα αχρησιμοποίητα αντικείμενα και να ξαναγνωριστώ με πράγματα που πίστευα ότι είχα χάσει – αν δεν ενημερώσω τον επόμενο μήνα, στείλτε βοήθεια όσο μπορώ χαμένος μέσα στο χάος.

Οικογένεια: Οικογενειακές περιπέτειες ημιχρόνου

Μεταξύ των εορταστικών περιόδων, του χειμερινού καιρού και των προβλημάτων υγείας της οικογένειας είναι μια ηλικία από τότε που φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για οικογενειακές περιπέτειες. Τόσο εγώ όσο και το What The Dad Said είμαστε εκτός δουλειάς κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, οπότε θέλω να αξιοποιώ στο έπακρο τον χρόνο με τα παιδιά. Μα που να πας??

Εργασία: Αλλαγή μεγέθους εικόνων

Όταν μετακόμισα οικοδεσπότες ιστολογίου πέρυσι, είδα πόσο χώρο διακομιστή χρησιμοποιούν οι εικόνες του ιστολογίου μου στους ιστότοπούς μου. Ενώ προσπαθώ να αλλάξω το μέγεθος των εικόνων πριν τις ανεβάσω, δεν είναι κάτι που κάνω με κάθε εικόνα. Περιττό να πω ότι πρέπει να περάσω από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων μου και να αλλάξω το μέγεθος/συμπιέσω τις εικόνες του ιστολογίου μου για να μειώσω το μέγεθος του ιστότοπού μου και ενδεχομένως να αυξήσω την ταχύτητα φόρτωσης για εσάς, τους αναγνώστες μου.

Έχετε ορίσει κάποιους μηνιαίους στόχους για τον Φεβρουάριο;Post a Comment

0 Comments