Ticker

20/recent/ticker-posts

Κάνοντας μια λίστα οικογενειακών ταξιδιών για το 2022
μ.Χ. | Σύνδεσμοι συνεργατών

Τα οικογενειακά ταξίδια και οι περιπέτειες είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μας. Κάτι που θέλαμε για τα παιδιά, να φτιάξουμε αναμνήσεις μαζί και να θεραπεύσουμε εν μέρει τις ενοχές μας για τα εργασιακά μας πρότυπα. Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν χτυπήσει τις οικογενειακές μας περιπέτειες λόγω της πανδημίας και οικονομικά. Φέτος, ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την τάση διαμονής και να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο όμορφα μέρη που έχουμε να επισκεφτούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και εξερευνήστε.


Σχεδιασμός μιας λίστας οικογενειακών ταξιδιών

Για να πάρουμε μια ιδέα για τα μέρη και τα αξιοθέατα που θα θέλαμε να επισκεφτούμε φέτος, καθίσαμε τα παιδιά να φτιάξουν μια λίστα οικογενειακών ταξιδιών για το επόμενο έτος. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να τους ακούω να μοιράζονται αναμνήσεις από μέρη που έχουμε επισκεφτεί στο παρελθόν και τον ενθουσιασμό τους σε μέρη που θέλουν πραγματικά να πάνε.

Κάνοντας μια λίστα οικογενειακών ταξιδιών για το 2022
Ετήσιες κάρτες Merlin

Επί σειρά ετών είμαστε Κάτοχοι ετήσιου πάσου MerlinΩστόσο, φέτος πήραμε την απόφαση να μην ανανεώσουμε τις πάσες μας. Ενώ μπορούμε να δούμε τα μακροπρόθεσμα οφέλη από την απόκτηση των πασών, δεν είμαστε σε θέση να πληρώσουμε το προκαταβολικό κόστος αυτών αφού πληγωθήκαμε οικονομικά από την πανδημία. Είναι κάτι που θα το σκεφτόμασταν ξανά στο μέλλον, αλλά φέτος θα επικεντρωθούμε στην επίσκεψη σε άλλα αξιοθέατα.

Θεματικά πάρκα

Θεματικό πάρκο Drayton Manor Ένα κοντινό πλάνο μιας βόλτας
Blackpool Pleasure Beach

Αυτό είναι ένα αξιοθέατο από τη νεολαία μου, αφού είχα περάσει πολλές οικογενειακές μέρες έξω με την οικογένειά μου όταν μεγάλωνα επισκεπτόμενος το Μπλάκπουλ. Παρά το ταξίδι μας στο Μπλάκπουλ πριν από μερικά χρόνια, δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα ταξίδι στην παραλία αναψυχής, οπότε ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο προγραμματισμένο για φέτος.

Drayton Manor και Thomas Land

Από όταν ο Roo ήταν μόλις μικρό παιδί επισκεπτόμαστε το Drayton Manor και το Thomas Land, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν το έχουμε επισκεφτεί. Την τελευταία φορά που επισκεφθήκαμε ήμασταν κάπως απογοητευμένοι από τον αριθμό των βόλτων που έκλεισαν οριστικά ή είχαν προβλήματα και δεν λειτουργούσαν την ημέρα. Τα παιδιά θα ήθελαν να επιστρέψουν για να το επισκεφθούν και θα χαρούν να δουν αν τα πράγματα έχουν βελτιωθεί από το τελευταίο μας ταξίδι.

Paulton's Park, το σπίτι της Peppa Pig

Είχαμε κλείσει ένα ταξίδι για να δούμε τη νέα βόλτα με το Tornado Springs στο Paulton's Park το 2020, ωστόσο, αυτό καθυστέρησε και δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία να προγραμματίσουμε εκ νέου ένα ταξίδι. Καθώς είναι μια μεγάλη διαδρομή μέχρι το θεματικό πάρκο, θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω να το συνδυάσω με μια επίσκεψη σε κάτι άλλο στην περιοχή.

Θέρετρα θεματικών πάρκων Gulliver's

Ένα από τα μέρη για τα οποία έχουμε μιλήσει να επισκεφτούμε επί σειρά ετών και για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να φτάσουμε εκεί. Με τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες για να διαλέξετε, είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να επισκεφθούμε τουλάχιστον μία από αυτές.

Θελγήτρα

Beamish Museum - Colliery Χωματόδρομος μπροστά από ένα κτίριο
Μπάτλινς

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος που ζήτησαν τα παιδιά όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για μέρη που πρέπει να επισκεφτούμε φέτος. Στην πραγματικότητα, θέλουν πάντα να κάνουμε εκ νέου κράτηση ενώ βρισκόμαστε στο θέρετρο για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη επιδιόρθωση της διασκέδασης Butlins θα είναι κλειδωμένη στο οικογενειακό μας ημερολόγιο. Τα παιδιά απλώς λατρεύουν το φάσμα των δραστηριοτήτων, των παραστάσεων και της πισίνας u=κατά τις επισκέψεις μας, οπότε ελπίζω πραγματικά ότι θα μπορέσουμε να το επισκεφτούμε ξανά φέτος ανάλογα με τα οικονομικά.

Παρουσίαση West End

Η Ρου αγαπά ιδιαίτερα το θέατρο, οπότε θα ήθελα πολύ να την πάω να δει μια ή δύο παραστάσεις στο West End φέτος. Έχω ήδη βάλει τα μάτια μου να δω τη νέα παράσταση Beauty and The Beast με την καλύτερή μου φίλη – η οποία θα κάνει μια υπέροχη μέρα για κορίτσια στο Λονδίνο.

Δακτυλικό

Ένα μέρος από τα παιδικά μου χρόνια που θα επισκεπτόμουν στις σχολικές εκδρομές. Έχω πάρει τα παιδιά μερικές φορές, αλλά το Τι είπε ο μπαμπάς δεν θα έρθει ακόμα μαζί μας, οπότε θα ήταν υπέροχο να περάσουμε μια μέρα κάνοντας βόλτα σε n τραμ και λεωφορεία, εξερευνώντας πώς ήταν η ζωή κάποτε. Επιπλέον, οι μάρκες και το κατάστημα με τσιπ είναι καταπληκτικά!!

Μένοντας τοπικά – Νόρφολκ

Mammoth GoGoDiscover 2022

Το GoGoDiscover 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Δευτέρας 27 Ιουνίου και Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου 2022 με ένα πανίσχυρο κοπάδι Steppe Mammoth στο Norfolk και ακόμη περισσότερο T.rex που θα ανακαλυφθεί στο Norwich. Το μονοπάτι παραδίδεται από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Break για παιδιά με έδρα την Ανατολική Αγγλία, το οποίο παρέχει δια βίου υποστήριξη σε παιδιά και νέους που φροντίζουν, στα όρια της φροντίδας ή που εγκαταλείπουν τη φροντίδα, σε συνεργασία με Άγρια στην Τέχνη.

Εκδρομές στην παραλία

Περιτριγυρισμένοι από όμορφες παραλίες στο Νόρφολκ, θα ήταν κρίμα να τις αφήσουμε να περάσουν χωρίς επίσκεψη. Ενώ πάντα φαίνεται να επισκεπτόμαστε τα αγαπημένα μας, ελπίζω ότι μπορούμε να εξερευνήσουμε μερικές νέες περιοχές και να χτίσουμε πολλά κάστρα από άμμο.

Κινηματογράφος

Υπάρχει κάτι πολύ υπέροχο όταν βλέπεις μια ταινία στη μεγάλη οθόνη. Ενώ ένα οικογενειακό ταξίδι στον κινηματογράφο μπορεί να είναι ακριβό, μπορεί να γίνει φθηνότερο αναζητώντας προσφορές και βλέποντας ταινίες σε ώρες εκτός αιχμής κ.λπ. Καθώς και με σνακ και ποτά στον κινηματογράφο για να μειώσει την πρόσθετη έλξη προς την παραχώρηση στάση.

National Trust & English Heritage

Το Norfolk και οι γειτονικές του χώρες έχουν μια ευρεία επιλογή τόσο από χώρους Εθνικού Καταπιστεύματος όσο και Αγγλικής Κληρονομιάς για επίσκεψη. Μια εξαιρετική ευκαιρία να βγούμε σε εξωτερικούς χώρους και να εξερευνήσουμε τα τοπικά μέρη ενδιαφέροντος καθώς και να μαθαίνουμε καθώς εξερευνούμε.

Σημεία ενδιαφέροντος

Ένα άτομο που κάθεται σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό
Νησί Μπάρι

Πάντα έκανα ένα ταξίδι πέρα ​​από τα σύνορα στην Ουαλία για να περάσω μερικές ώρες, μέρες ή ακόμα και μια εβδομάδα στο Barry Island. Ενώ έχει τη σύνδεσή του με τον Γκάβιν και τη Στέισι, υπάρχει κάτι πολύ χαλαρωτικό για μένα όταν κάθομαι στην παραλία και παρακολουθώ τον κόσμο να περνάει. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που κάναμε ένα ταξίδι και αυτό είναι σίγουρα ψηλά στη λίστα των οικογενειακών ταξιδιών μου.

Σκωτία

Τα τελευταία δύο χρόνια, προσπαθούμε να κάνουμε το ταξίδι πέρα ​​από τα σύνορα στη Σκωτία. Όταν χτύπησε η πανδημία, είχαμε κλείσει ένα οικογενειακό ταξίδι Rosneath Castle Park για την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Όπως μπορείτε να μαντέψετε δεν συνέβη και φυσικά, η περσινή χρονιά ήταν εξίσου πάνω-κάτω με τους περιορισμούς που ίσχυαν τόσο εδώ στην Αγγλία όσο και στη συνέχεια δυνητικά διαφορετικοί στη Σκωτία.

Όλα καλά, κλείσαμε ξανά το ταξίδι μας για τις καλοκαιρινές ημιχρόνιες διακοπές. Ελπίζοντας να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι από το Νόρφολκ και να επισκεφθείτε μέρη και αξιοθέατα στην πορεία. Σκεφτείτε να κάνετε ένα ταξίδι στη δυτική ακτή μέσω του Carlisle στο δρόμο προς τα πάνω, στη συνέχεια ένα ταξίδι στην ανατολική ακτή μέσω του Newcastle στο δρόμο για το σπίτι. Αλλά πρέπει πραγματικά να εξετάσω ποια πράγματα μπορούμε να στριμώξουμε για να φτιάξουμε ένα πλήρες ταξιδιωτικό πλάνο.

Λονδίνο

York

Καρλάιλ

Νιούκαστλ

Έχετε κρατήσει κάποια οικογενειακή περιπέτεια ταξιδιού για φέτος;Post a Comment

0 Comments