Ticker

20/recent/ticker-posts

WUKA Period Pants Review With Heavy Periods*AD- περιέχει χαρισμένα αντικείμενα

Αγοράστε την έκπτωση της Μαύρης Παρασκευής με έκπτωση 30% σε όλη την αγορά Σειρά μαχαιριών από 24 Νοεμβρίου!

Πριν κάνω τα κορίτσια μου υπέφερα από επώδυνες περιόδους. Αυτό συνέβαινε για χρόνια και λιποθυμούσα ακόμη και από τον πόνο. Ωστόσο, τώρα, μετά την απόκτηση παιδιών ο πόνος είναι πολύ λιγότερος, αλλά οι περίοδοι είναι πλέον πολύ πιο βαριές. Ως οικογένεια, συνειδητά μειώνουμε τα πλαστικά μας απορρίμματα και ζούμε περισσότερο βιώσιμος τρόπος ζωής. Και μια από τις προσωπικές αλλαγές για μένα είναι η απομάκρυνση από τις σερβιέτες που περιέχουν πολλά πλαστικά. Οπότε πότε Παντελόνι Περιόδου WUKA επικοινώνησα ρωτώντας αν θα ήθελα να αναθεωρήσω το παντελόνι περιόδου τους. Πήδηξα στην αλλαγή για να δω αν θα λειτουργούσαν με βαριές περιόδους. Έτσι, αν είστε γυναίκα σαν εμένα, αυτή η κριτική WUKA Period Pants είναι για εσάς!

Τι είναι τα παντελόνια περιόδου WUKA;

Τα παντελόνια WUKA Period είναι εσώρουχα που μπορείτε να φορέσετε στην περίοδο σας που απορροφούν πλήρως το αίμα χωρίς διαρροή. Τότε δεν χρειάζονται σερβιέτες και ταμπόν μιας χρήσης.

WUKA Period Pants Review With Heavy Periods
Ένα μόνο παντελόνι WUKA Period έχει απορροφητικό κάλυμμα που αποτελείται από στρώσεις. Τα εξωτερικά στρώματα που απομακρύνουν την υγρασία σας κρατούν ασφαλή και στεγνό, ενώ τα μεσαία στρώματα απορροφούν και κλειδώνουν στο αίμα. Τα στρώματα αναπνέουν για να μειώσουν τις μυρωδιές.

Living with WUKA Period Pants – My Thoughts

Η WUKA μου έστειλε δύο ζευγάρια για να δοκιμάσω. The Bikini Heavy Flow και το Midi Brief Heavy Flow. Όπως ανέφερα προηγουμένως, έχω βαριές περιόδους, οπότε η δοκιμή των ζευγών βαριάς ροής ήταν τέλεια για μένα.

Παντελόνι εποχής WUKA νούμερο 18
Οι αρχικές σκέψεις ήταν ότι αισθάνονται πραγματικά καλοφτιαγμένοι και όμορφης ποιότητας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι £21,99 και £24,99 το ζευγάρι, πρέπει να είναι εξαιρετικά για την επένδυση. Απλώς για να τονίσουμε ότι μπορείτε να αγοράσετε πακέτα 3 και 5 εξοικονομώντας χρήματα.

Ένιωθα άνετα φορώντας το παντελόνι σε όλη μου την περίοδο. Φορούσα το μαύρο τζιν μου μαζί τους μόνο σε περίπτωση διαρροής, αλλά δεν έπρεπε να ανησυχώ καθώς δεν υπήρχε καθόλου διαρροή. Για την επόμενη περίοδο μου ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ στο παντελόνι WUKA Period για να με προστατεύει και να νιώθω αυτοπεποίθηση.

Living-with-WUKA-Period-Pants
Φοράω ένα νούμερο 18, οπότε πήγε για το παντελόνι εποχής στο μέγεθος 2XL και είναι τέλειο. Προς το τέλος της περιόδου μου, η ροή είναι πιο ελαφριά, οπότε πρόκειται να επενδύσω στα ζεύγη μέσης ροής για το τέλος. Το WUKA έχει έναν πραγματικά υπέροχο οδηγό μεγεθών που είναι εύκολο να ακολουθηθεί και τα μεγέθη τους κυμαίνονται από UK 4 έως UK 26 που είναι φανταστικό για όλους!

Φροντίδα του παντελονιού σας WUKA Period

Έχω ξεπλύνει το δικό μου στο ντους και μετά έσκασα στο πλυντήριο σε σκούρο πλύσιμο στους 30 βαθμούς. Αλλά μην χρησιμοποιείτε κανένα μαλακτικό για ύφασμα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μακροζωία του παντελονιού. Στη συνέχεια, απλώστε στη γραμμή πλύσης. Είναι πραγματικά τόσο απλό να φροντίζεις το παντελόνι WUKA Period!

πώς να πλένετε τα παντελόνια εποχής WUKA
Φτώχεια περιόδου

Το WUKA σημαίνει "Wake Up and Kick Ass" και έχουν αποστολή να βοηθήσουν στον τερματισμό της φτώχειας περιόδου. Η φτώχεια της περιόδου σημαίνει πολλά για μένα, καθώς μεγαλώνοντας ως οικογένεια δεν είχαμε πολλά χρήματα και με εμένα και τις δύο αδερφές μου και τη μαμά μας στο σπίτι, ήταν ακριβό να μας προμηθεύουμε όλους με είδη υγιεινής και κατά καιρούς δεν υπήρχαν διαθέσιμα είδη υγιεινής. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει ότι η κυβέρνηση έχει αφαιρέσει τον ΦΠΑ από ορισμένα προϊόντα εμμήνου ρύσεως, όπως σερβιέτες, ταμπόν και φλιτζάνια, αλλά τα παντελόνια περιόδου εξακολουθούν να χρεώνονται με τον πλήρη συντελεστή ΦΠΑ 20%. Το WUKA έχει αποστολή η κυβέρνηση να εφαρμόσει το ίδιο στα παντελόνια εποχής και ως εκ τούτου είναι προσβάσιμα σε όλους. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα τους εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

βιώσιμη περίοδο
Τελευταία νέα

Η WUKA ως επωνυμία εξελίσσεται συνεχώς και πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή δαντέλας: WUKA Lingerie. Στόχος τους είναι να σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, να αγκαλιάσετε τον αισθησιασμό σας και να επαναπροσδιορίσετε το σέξι με τους δικούς σας όρους σε όλα τα στάδια του κύκλου σας.


Post a Comment

0 Comments