Ticker

20/recent/ticker-posts

Επανεξέταση Wear'em Out - Τα οφέλη των επαναχρησιμοποιούμενων μαξιλαριώνΠροσπαθούμε να κάνουμε το κομμάτι μας και να ζούμε σε ένα περισσότερο βιώσιμο τρόπο. Κοιτάζοντας τώρα πίσω στη δεκαετία του 1980, η μαμά μου ήθελε να το κάνει ακόμα και τότε. Τα αδέρφια μου και εγώ φορούσαμε πάνες από πετσέτα, είναι υπέροχο να ακούω τις ιστορίες της σχετικά με τη γραμμή πλυσίματος γεμάτη λευκά πετσέτα που λευκαίνουν στον ήλιο! Έτσι, όταν με ρώτησαν αν ήθελα να δοκιμάσω επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες από Φορέστε τα Ανυπομονούσα να τους δώσω μια ευκαιρία.

Έχω ακούσει πολλά για τα "παντελόνια περιόδου" αλλά όχι πολλά για τις σερβιέτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά. Οι υπέροχοι άνθρωποι στο Wear 'em Out μου έστειλαν ευγενικά ένα κουτί περιποίησης με όλα όσα χρειάζομαι για να με οδηγήσουν στο ταξίδι μου με το επαναχρησιμοποιήσιμο pad. Τώρα ως κάποιος που έχει πολύ βαριές περιόδους, με ενδιαφέρει να μάθω αν τα μεγαλύτερα τακάκια θα μου δουλέψουν. Το κουτί έφτασε την κατάλληλη στιγμή, οπότε κόλλησα να τα χρησιμοποιήσω αμέσως!

Επανεξέταση Wear'em Out - Τα οφέλη των επαναχρησιμοποιούμενων μαξιλαριών


Ποιοι είναι οι Wear 'em Out;

Κατασκευαστές ενός βραβευμένου επαναχρησιμοποιήσιμου μαξιλαριού που κατασκευάζονται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο.

Πριν μπω σωστά στην αναθεώρηση Wear 'em Out, είναι ο λόγος που πρέπει όλοι να εξετάσουμε τη μετάβαση σε επαναχρησιμοποιήσιμα μαξιλάρια.

«Επειδή δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι»

Αυτο ειναι αληθεια. Ένα μικρό στοιχείο για εσάς από το Wear 'em Out. Ένα μόνο σερβιέτα ή ταμπόν μιας χρήσης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να υποβαθμιστεί από τη διάρκεια ζωής του ατόμου που το φορούσε, στην πραγματικότητα, μπορεί να χρειαστούν έως και 800 χρόνια! Φανταστείτε όλη αυτή τη χωματερή. Ναι, πρόκειται για 200.000 τόνους απορριμμάτων εμμήνου ρύσεως που πλήττουν τις χωματερές του Ηνωμένου Βασιλείου ετησίως. Συγκλονιστικός! Είμαι σοκαρισμένος διαβάζοντας αυτό το γεγονός καθώς δεν είχα ιδέα!

Έχουν ένα φανταστικό Κανάλι Instagram Αξίζει να δείτε πού μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα επαναχρησιμοποιήσιμα επιθέματα και τις περιόδους σας.

Υφάσματα που χρησιμοποιούνται στην επαναχρησιμοποιήσιμη σερβιέτα

Τυπωμένο στρώμα – 100% αναπνεύσιμος πολυεστέρας
Εσωτερικές στρώσεις – 70% Πολυεστέρας, 30% Πολυαμίδιο
Επάνω στρώση – 50% Modal 50% Πολυεστέρας
Ribbing – 98% οργανικό χτενισμένο βαμβάκι, 2% Lycra

Σερβιέτες Mega Flo επαναχρησιμοποιούμενες

Όπως ανέφερα νωρίτερα, έχω βαριές περιόδους ροής, που συνήθως διαρκούν τις πρώτες 3 ημέρες. Έτσι το Mega Flo ήταν το πρώτο μου που δοκίμασα. Περνούν εύκολα στα μαχαίρια σας και παραμένουν στη θέση τους. Αυτό είναι MEGA σημαντικό! Πρέπει να πω ότι είναι επίσης μαλακά και άνετα.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε άλλο μέγεθος για τη νύχτα ή μετά τη γέννηση. Λέγεται Mega Mega Flo!

Έλαβα το Wear 'em Out X Liz Harry Limited Edition 'Ανθίζουμε' σχέδιο, επαναχρησιμοποιήσιμο μαξιλαράκι περιόδου Mega Flo και ένα από τα στάνταρ σχέδια τους.

Μέγεθος – 7 cm (2,75 ίντσες) πλάτος στη μέση και 26 cm (10,25 ίντσες) μήκος

Σερβιέτες Mega Flo επαναχρησιμοποιούμενες
Σερβιέτες Medium Flo επαναχρησιμοποιούμενες

Το μαξιλαράκι Medium Flo κανονικής ροής είναι το ιδανικό σας για εκείνες τις ενδιάμεσες, συνηθισμένες ημέρες περιόδου και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ημέρες με διαρροή ουροδόχου κύστης! Βρήκα το μεσαίο μαξιλάρι κατάλληλο μετά τις πρώτες 3 βαριές μέρες μου.

Μέγεθος - 6,5 cm (2,55 ίντσες) πλάτος στη μέση και 22 cm (8,6 ίντσες) μήκος

Σερβιέτες Medium Flo επαναχρησιμοποιούμενες
Σερβιέτες Mini Flo επαναχρησιμοποιούμενες

Δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τα Mini Flo για την περίοδό μου, απλά είναι πολύ μικρά για μένα. Οπότε θα τα δώσω στη μαμά μου για διαρροές στην ουροδόχο κύστη της. Που μας κατηγορεί, 4 παιδιά, που έχουμε!!

Μέγεθος – 6,3 cm (2,45 ίντσες) πλάτος στη μέση και 17,5 cm (6,8 ίντσες) μήκος

Σερβιέτες Mini Flo επαναχρησιμοποιούμενες

Φορέστε τα – Φορέστε με Πλύντε με και Σχετικά με την τσάντα

Το Wear 'em Out έχει σκεφτεί πραγματικά τα πάντα! Είναι πολύ καλή ιδέα να έχετε και την τσάντα Wear Me Wash Me μαζί με τα μαξιλαράκια σας. Διατηρεί τα πάντα σε ένα μέρος μέχρι να μπορέσετε να τα πλύνετε στο σπίτι.

Η τσάντα έχει 2 μεμονωμένα τμήματα, με τη μία πλευρά με ετικέτα 'φόρεσε με' και το άλλο με ετικέτα 'πλύνετε μου', για να ξέρετε τι είναι που! Διαθέτει ένα ενιαίο φερμουάρ στο επάνω μέρος και φερμουάρ στο πλάι που κάνουν ασφαλή σφράγιση και επιλογή μείωσης μεγέθους. Είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο ύφασμα που πλένεται και μπορεί να τοποθετηθεί στο μηχάνημά σας (έως 40°) για φρεσκάρισμα, ακολουθούμενο από στέγνωμα στον αέρα.

Wear em Out - Wear Me Wash Me Out and About Bag

Τσάντα αποθήκευσης για επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες

Η τσάντα αποθήκευσης έχει το σωστό μέγεθος για να χωρέσει τα πάντα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα ξεπλυμένα μαξιλαράκια σας έτοιμα για τοποθέτηση στο μηχάνημα ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα φρεσκοπλυμένα μαξιλαράκια σας έτοιμα για τον επόμενο μήνα, μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε και για τα δύο. Για να το πλύνετε, απλώς βάλτε το στο μηχάνημα, χωριστά, μαζί με τα χρησιμοποιημένα τακάκια σας και είναι έτοιμο για τον επόμενο μήνα.

Safe Keeping Bag για επαναχρησιμοποιήσιμες σερβιέτες
Πλύσιμο των Wear 'em Out Pads σας

Ξεπλύνετε με κρύο νερό μόλις τα βγάλετε. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τη χρώση. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να πλύνετε τα μαξιλαράκια στο χέρι ή να τα πλύνετε στο ντους μαζί σας! Μπορούν επίσης να μπουν με τα υπόλοιπα ρούχα μέχρι το πλύσιμο στους 40°C. Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό για ύφασμα, καθώς θα επηρεάσει το ύφασμα στο μαξιλάρι και με τη σειρά του θα επηρεάσει την απορροφητικότητα των μαξιλαριών.

Στέγνωμα των Wear 'em Out Pads

Μπορείτε να τα κρεμάσετε για να στεγνώσουν στον αέρα ή σε ένα αεριζόμενο ντουλάπι. Αλλά μην τα βάζετε σε άμεση φωτιά ή σε στεγνωτήριο, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση.

Τα οφέλη των επαναχρησιμοποιούμενων μαξιλαριών  • Μειώστε τη χρήση πλαστικών
  • Εξοικονόμηση ενέργειας – δεν απαιτείται ενέργεια για την κατασκευή του πλαστικού σε τακάκια μιας χρήσης
  • Θα σας εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα
  • Άνετο και ήσυχο!

  • Θα σας κάνουν να νιώσετε καλά
  • Εξοικονόμηση νερού – όχι άλλα μπλοκαρίσματα τουαλέτας που πρέπει να ξεπλένονται!
  • Υγιές και ασφαλές – χωρίς τεχνητά αρώματα, τζελ και κόλλες που βρίσκονται σε σερβιέτες μιας χρήσης

Συνολικές Σκέψεις

Τα αγαπώ απόλυτα! Άνετο, εύκολο στη χρήση και δεν υπάρχει ο φόβος ότι έχετε ξεχάσει να αγοράσετε τα μαξιλαράκια σας, καθώς τα έχετε ήδη προσβάσιμα! Επιπλέον μένουν στη θέση τους και δεν μαζεύονται!!!!

Θα πρέπει να πάρω μερικά από τα Mega Mega Flo Pad για νυχτερινή χρήση, καθώς το Mega Flo δεν κάνει τη δουλειά για μένα. Αλλά αυτό το βλέπω σαν επένδυση! Νομίζω ότι αν φροντίζεις καλά τα τακάκια, θα σε προσέχουν και θα διαρκέσουν μερικά χρόνια.

Το Wear'em Out απευθύνεται σε γυναίκες και άτομα που έχουν περίοδο, είναι μεταγεννητικά ή μετά την επέμβαση και εκείνα που υποφέρουν από αδυναμία της ουροδόχου κύστης. Είναι μια φανταστική μάρκα που πιστεύουν πολύ ποικιλομορφία και ένταξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που υποστηρίζω μια επωνυμία που είναι τόσο για τη διαφορετικότητα και την ένταξη και βοηθά στη διάσωση του πλανήτη μας όσο κι εγώ για εμάς και τις μελλοντικές μας γενιές.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο κατάστημα Wear 'em Out και να δείτε τις υπέροχες επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες τους!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους άλλους διαγωνισμούς και τη σελίδα εκπτώσεων μου!


Post a Comment

0 Comments