Ticker

20/recent/ticker-posts

Ρύθμιση γυμναστηρίου στο σπίτιΟι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους μιλάτε έχουν μια πολυάσχολη ζωή. Απασχολημένος με τη δουλειά ή απασχολημένος με την οικογένεια. Για πολλούς, το να πηγαίνουν στο γυμναστήριο είναι ένας τρόπος να ξεφύγουν από τα συναισθήματα του τόσο απασχολημένου και να χαλαρώσουν και να επικεντρωθούν σε κάτι άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι η μετάβαση στο γυμναστήριο απαιτεί σημαντική προσπάθεια, προγραμματισμό και χρόνο. Δεν είναι πολυτέλεια που έχουν όλοι.

Μπείτε στο γυμναστήριο του σπιτιού.

Ένας τρόπος απόδρασης χωρίς να παίρνει όλη μέρα. Ένα καταφύγιο μέσα στο σπίτι σας που μπορείτε να παρακολουθήσετε ανεξάρτητα από τον καιρό. Για να μην αναφέρουμε το εθνικό lockdown από το οποίο βγαίνουμε τώρα.

Τα γυμναστήρια στο σπίτι μπορούν να λάβουν πολλές μορφές. Από κάτι απλό με προϋπολογισμό έως ένα έργο τέχνης.

Δημιουργία γυμναστηρίου στο σπίτι - από πού να ξεκινήσετε και τι να λάβετε υπόψη
Τα οφέλη είναι αμέτρητα. Δεν υπάρχουν χρόνοι ταξιδιού. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε να επιβιβαστείτε σε κομμάτια εξοπλισμού ή άτομα που εισβάλλουν στον προσωπικό σας χώρο. Καλύτερη υγιεινή όταν χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό και τα δικά σας ντους.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν δημιουργείτε το γυμναστήριο στο σπίτι σας.

Έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι σας;

Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη σας σκέψη. Πραγματικά δεν έχει νόημα να σχεδιάζετε να φτιάξετε ένα μεγάλο γυμναστήριο με πολύ εξοπλισμό, αν δεν έχετε τον χώρο.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή σας και τα γυμναστήρια στο σπίτι δεν χρειάζεται πραγματικά να καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αυτό όμως θέλει κάποιο προγραμματισμό.

Σχεδιάστε τα πάντα πρώτα

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία για τον προγραμματισμό ενός γυμναστηρίου στο σπίτι. Τα προγράμματα CAD σάς επιτρέπουν να εισάγετε τις διαστάσεις του δωματίου σας και στη συνέχεια τις διαστάσεις οποιουδήποτε εξοπλισμού σκοπεύετε να αγοράσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε ουσιαστικά αντικείμενα και να σχεδιάσετε τον καλύτερο τρόπο να οργανώσετε το γυμναστήριό σας. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε εάν ο εξοπλισμός ταιριάζει.

Εάν αυτό ακούγεται λίγο πολύ τεχνικό για εσάς, τότε μια μεζούρα θα λειτουργήσει επίσης μια χαρά.

Απλώς θυμηθείτε να αφήσετε αρκετό χώρο για να μετακινηθείτε. Όσο υπέροχος κι αν φαίνεται ένας εξοπλισμός σε έναν ιστότοπο, όταν φτάσει στην πραγματικότητα μπορεί να καταλάβει ολόκληρο το δωμάτιό σας.

Θυμηθείτε τις αλλαγές που φέρνει κάθε εποχή

Ίσως είχατε μια υπέροχη ιδέα για ένα γυμναστήριο στο σπίτι στο απομονωμένο γκαράζ σας. Είναι καλοκαίρι και όλα φαίνονται φωτεινά και ηλιόλουστα. Έρχονται οι χειμερινοί μήνες και ότι το περιβάλλον μπορεί να αλλάξει και το υπέροχο και ζεστό γυμναστήριο του σπιτιού σας θα είναι πλέον κρύο. Ίσως παγώσει!

Μια άλλη σκέψη είναι ότι κατά τους χειμερινούς μήνες η σχετική υγρασία του περιβάλλοντος αυξάνεται. Ο αέρας έχει περισσότερη υγρασία μέσα του. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για γυμνό μέταλλο, καθώς πράγματα όπως τα βάρη από χυτοσίδηρο που δεν έχουν επικαλυφθεί ή βαφτεί θα σκουριάσουν.

Από την αντίθετη πλευρά, θα κάνετε ψήσιμο στο γυμναστήριο του σπιτιού σας μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα ή ίσως κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα. Γενικά παίρνουμε μερικά από αυτά κάθε καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες μπορεί να ανεβαίνουν στα ύψη για μέρες ή εβδομάδες. Θα χρειαστείτε κλιματισμό ή ανεμιστήρες στο γυμναστήριο του σπιτιού σας;

γυμναστήριο στο σπίτι
Έχετε υπόψη σας έναν προϋπολογισμό;

Ένα πράγμα που σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε για το γυμναστήριο του σπιτιού σας. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, παίρνετε ό,τι πληρώνετε. Επίσης, ακούσατε ποτέ την έκφραση αγοράστε φτηνά αγοράστε δύο φορές;

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία σε εξοπλισμό, αλλά σημαίνει ότι πρέπει να είστε πρακτικοί σχετικά με το είδος του εξοπλισμού που θα έχετε στο γυμναστήριο του σπιτιού σας.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Φτιάξτε το γυμναστήριό σας με έναν προϋπολογισμό

Δεν χρειάζεστε ακριβό εξοπλισμό για να κάνετε μια καλή προπόνηση. Οι ασκήσεις σωματικού βάρους μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψετε θερμίδες, να χάσετε βάρος, να τονώσετε και να δυναμώσετε ολόκληρο το σώμα σας. Προσθέστε μερικά στηρίγματα και είστε στον νικητή.

Για να μετατρέψετε έναν χώρο σε γυμναστήριο, πιθανότατα θα θέλετε να ξεκινήσετε με κάποιο κατάλληλο δάπεδο. Τα πλακάκια γυμναστικής 20 mm μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο και είναι εξαιρετικά εύκολα στη συντήρηση. Είναι ιδανικά για να μαλακώνουν το έδαφος από κάτω σας, ας πούμε για να ξαπλώνετε ανάσκελα κάνοντας sit-ups, και παρέχουν μια εξαιρετική αντικραδασμική προστασία για άλλο εξοπλισμό. Είναι πιθανό να αποτελέσουν τη βάση των περισσότερων τύπων γυμναστηρίου σε οποιοδήποτε επίπεδο προϋπολογισμού.

Άλλες υπέροχες ιδέες για εξοπλισμό θα ήταν ένα ζευγάρι σχοινιά και ένα χρονόμετρο. Μη πεπεισμένος? Δοκιμάστε μερικές προπονήσεις σε στυλ HIIT με σχοινάκι και πείτε μου ότι δεν είναι εξαιρετικές για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης!

Επένδυση σε α σετ ταινιών αντίστασης γιατί το γυμναστήριο του σπιτιού σας είναι εξαιρετικό για να ρέει το γαλακτικό στους μυς σας και η προπόνηση με γαλακτικό είναι εξαιρετική για ενδυνάμωση και τόνωση.

ζώνες αντίστασης στο γυμναστήριο στο σπίτι
Έχετε λίγα περισσότερα να ξοδέψετε στο γυμναστήριο του σπιτιού σας;

Εάν έχετε λίγο περισσότερα χρήματα στη διάθεσή σας, τότε σίγουρα θα θέλετε να σκεφτείτε να αγοράσετε μερικούς αλτήρες όπως π.χ. αυτή η σειρά από την DN Fitness Supplies. Αυτά είναι ρυθμιζόμενα και σας επιτρέπουν να προσθέσετε βάρος για να αυξήσετε την ένταση της προπόνησής σας. Κάνουν επίσης μια σειρά από kettlebells και παγκάκια που επίσης πιθανότατα θα είναι ψηλά στη λίστα επιθυμιών σας.

Τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο;

Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, τότε μπορείτε πραγματικά να κάνετε ό,τι θέλετε. Γιατί να μην φτιάξεις καν ένα γυμναστήριο στο πλάι του σπιτιού σου; Εκτός από αστεία, το είδος των αντικειμένων που θέλετε να κοιτάξετε μπορεί να ταιριάζει καλά σε ένα εμπορικό γυμναστήριο. Θα πρέπει να σκεφτείτε ηλεκτρικά ράφια και πάγκους υψηλών προδιαγραφών καθώς σίγουρα θα αξίζουν το κόστος και θα σας ανταμείψουν με το είδος της προπόνησης που μπορείτε να κάνετε.

Άλλες επιλογές που πρέπει να εξετάσετε είναι πιάτα βαρών και μπάρα Ολυμπιακών Αγώνων. Ίσως θέλετε να προσθέσετε και εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης εδώ ανάλογα με τα γούστα σας. Προτιμάτε να κάνετε τζόκινγκ ή να κάνετε ποδήλατο; Μπορεί να κοιτάτε διαδρόμους ή σταθερά ποδήλατα.

Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Αφιερώστε χρόνο πριν αγοράσετε εξοπλισμό

Θέλετε πραγματικά να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε έναν εξοπλισμό που θα καταλήξει να μην τον συνηθίσετε; Πριν επενδύσετε σε οποιονδήποτε εξοπλισμό, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά αν τον χρειάζεστε ή όχι.

Δίνοντας κίνητρο στον εαυτό σας

Ακόμη και με ένα γυμναστήριο στο σπίτι, πρέπει να δημιουργήσετε τρόπους για να παρακινήσετε τον εαυτό σας να θέλει να ασκηθεί. Ίσως να είσαι προγραμματίζει διακοπές και θέλετε να είστε στην καλύτερη φόρμα που μπορείτε να είστε έτοιμοι για τις διακοπές. Θα μπορούσατε να βάλετε μια φωτογραφία του προορισμού σας στον τοίχο του γυμναστηρίου σας για να σας υπενθυμίσει για τι προπονείστε. Θα μπορούσατε να κατεβάσετε ένα εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης για να σας βοηθήσω στο ταξίδι σας.

Άλλες υπέροχες ιδέες είναι αφίσες με άτομα που αναζητάτε ή παρακινητικά αποσπάσματα.*Αυτή είναι μια συλλογική ανάρτηση


Post a Comment

0 Comments